Tam şerefsizmiş 4 yılda hiç tanıyamamışım.Birde beni sevdiği için söylememiş kaybetmekten korkmuş bu daha da kotu insan sevdiğine bunu mu yapar.Serefsiz tiynetsiz herif.
Psikoloğa gittim demiştin ya belki yazmıştır diye tahmin ettim. Ben de böyle bi dönemimde gitmiştim psikoloğa çok bildik (adını yazmayacağım) bi antidepresan verdi. 20 gün sabret öncesinde etki göstermez antidepresanlar demişti. gerçekten 20 gün sonra o eski halimden eser kalmamıştı..Evet bu yas sürecin uzun sürme ihtimali beni korkutuyor.Doktota sormadan bir ilaçta almak istemiyorum şimdi.
Evet eskileri düşünmemeye çalışıyorum evli kalsaydım gelecekte beni bekleyecek kotu günleri düşünüyorum bu bir nebze iyi geliyor ama zihin işte çok kurnaz illa eski günleri düğün,balayı zamanlarını hatırlatıyor sürekli.zararın neresinden dönülse kar diyeceksiniz.daha kötü şeylere sebep vermeden kurtulmuşsunuz. bazıları okumakla insan olamıyor.ayaklı zaaf makinesi imiş adam.
Evet balayından havalanından dönüşte annemleri aradım havalanından aldılar beni annemin evine gittim.Amerikaya gitmiştik uçak 11 saat suruyor tüm uçak yolculuğu boyunca düşündüm ve sonu olmadıgı gördüm uçakta konuştuk dedim dana guvenim yok artık bitirelim dedim o da benim en buyuk cezam seni kaybetmrk dedi elimi sıktı orda anlaştık.Bir hafta sonra boşandık.Bu arada kendisi çok çok saçma seyler yaptı telefonda beni suçladı anneme laf söyledi falan iyice çitkinleşti yani
Hem kendisi hem ailesi kandırdı.Ailecek bizi salak yerien koydular çok haklısınız.Gözümüzün içine baka baka kandırdılar bizi birde annesini aradım havalanında beden soylemedin diye bilmiyor ayagına yattı sonra itiraf etti boşanacagım diyince de hani senin aşkın diye bana kızdı şaka gibi yaşadıkalrım yaen hayırlısını yapmışsınız. 4 sene boyunca kandırılmışsınız, afedersiniz ama salak yerine koymuş.
yakın zamanda bende çok fena kandırıldım ama szin gibi 4 yıllık bi ilişki değildi. ona rağmen hala canım çok yanıyo ve sindiremiyorum.
bencede psikiyatri bölümünden randevu alın.
Bende arkadaşlarımda aynen bu şekilde düşünüyoruz adam hemen kabul etti ailesi bitir dedi onun açıklaması seni sevdiğim için senden vazgeçiyorum sana zarar vermemk için di ama oyle olsa evlenemezdi.Sanki başka planlar vardı artık herşeyden şüphe ediyorum ya altınlar için mi evlendi diye bile düşüyorum yaniilginç geldi bana. sanki o da zaten evlenmeyi istemiyomuş ama kendini bir anda evliliğin içinde bulmuş. el sıkıştık anlaştık boşandık uçakta düşündüm balayı dönüşü bitti. kafamda tamamlayamadım
Hem kendisi hem ailesi kandırdı.Ailecek bizi salak yerien koydular çok haklısınız.Gözümüzün içine baka baka kandırdılar bizi birde annesini aradım havalanında beden soylemedin diye bilmiyor ayagına yattı sonra itiraf etti boşanacagım diyince de hani senin aşkın diye bana kızdı şaka gibi yaşadıkalrım ya
Bende arkadaşlarımda aynen bu şekilde düşünüyoruz adam hemen kabul etti ailesi bitir dedi onun açıklaması seni sevdiğim için senden vazgeçiyorum sana zarad vermemk için di ama oyle olsa evlenemezdi.Sanki başka planlar vardı artık herşeyden şüphr ediyorum ya altınlar için mi evlendi diye bilr düşüyorum yani
Bende arkadaşlarımda aynen bu şekilde düşünüyoruz adam hemen kabul etti ailesi bitir dedi onun açıklaması seni sevdiğim için senden vazgeçiyorum sana zarar vermemk için di ama oyle olsa evlenemezdi.Sanki başka planlar vardı artık herşeyden şüphe ediyorum ya altınlar için mi evlendi diye bile düşüyorum yani
Senin adına çok sevindim.İnş bir daha aynı şeyleri yaşamazsınız.Allah ailenizi korusun.Yuva yıkmak gerçekten zor ki benim ki yuva bile denmez sevgilimden ayrılmış gibi oldum ama o bile çok zor geldi.Benim eşim de iddaadan cok para kaybetti bir sürü borç açtı başımıza aman cok şükür ki bıraktı borçlarımı ödüyoruz ama pis bi illet
4 yıllık sevgilisinden kim vazgeçer hemen 2 dkda. Bu kadar bağımlı bir adam sizden boşanmamak için de çaba harcardı. Hadi diyelim altınlar için evlendi ama altınları da hemen bitirecekti. Sonuçta siz çalışıyorsunuz aylık kazancınız var ona da göz dikebilirdi eğer altınlar için evlendiğini düşünürsek. Size kredi çektirebilirdi bir süre sonra. Bilemedim gerçekten.
Düğün biz yapmıştık onlar sadece nikah yapmıştı nikahta onların akrabası taktı onları çoktan benden habersiz satmış halı parasını vermiş öyle diyor yersem:)düğün de benim ailem ve akrabalarım takmıştı allahtan o bizde kalmıştı.Ev alırken satarız diye anneme kasaya koydurmuştum.Ama sonradan hrp aklıma geliyor balayına gitmeden once bana o altınları alıp dolar yapalım dedi ben hayır dedin.Meger altınlar gidecekmiş kumara.oha harbiden. sorması biraz tuhaf ama noldu altınlarınız?
Keske evlenmeden ogrenseymissiniz sizin hayallerinizi öyle bi yıkmışki kimse bu durum başına gelsin istemez.Tabi bu dönemde kim o kadar para alıyor şu ana kadar 400 binden fazla kaybetmiş maaş arttıkça buyuk ihtimalle yuksek oynamaya başladı.Şu an beni yıpratan hayallerimin mahvolması düğün için evi düzmek için o kadar emek vermiltim ki bunları gördüğü halde bunları yapması brni daha da yıktı
Evet kendime o kadar kızıyorum ki nasıl bu kadar inandım ona diye.Adam namazında orucunu aksatmaz milli piyango bileti haram alma diyen biriydi meger kendi neler neler yapıyormuş hep kamuflaşmış bunlar.Hayallerim nasıl paramparça oldu anlatamam Allah düşmanımın başına vermesin bu durumuKeske evlenmeden ogrenseymissiniz sizin hayallerinizi öyle bi yıkmışki kimse bu durum başına gelsin istemez.
Sizin ona verdiğiniz değeri size vermiyormus demek ki yoksa kimse kimseyi böyle adice kandirmaz.
Büyük ihtimal evlendik nasılsa gidemez diye dusunmustur
Ben de üzüldüm yaşadıklarına.Evet kendime o kadar kızıyorum ki nasıl bu kadar inandım ona diye.Adam namazında orucunu aksatmaz milli piyango bileti haram alma diyen biriydi meger kendi neler neler yapıyormuş hep kamuflaşmış bunlar.Hayallerim nasıl paramparça oldu anlatamam Allah düşmanımın başına vermesin bu durumu
Ailecek bize tuzak kurmuşlar artık onları Allaha havale ettim.Onlara hakkımı hiçbir zaman helal etmeyecegim.O kadar planlı tuzak kurmuşlar ki 4 yıl boyunca bir kez bile tersi konuşmayı duymadım.Brn yalan soylesem 6 ayda unuturum ya söyledipim yalanı bunlar 4 yıl bıyunca sürdürdü.Halası 4 yıl once biliyormuş arabasını satıp vermiş kumar borcu için artık oynamıyor diye biliyordum ondan soylemedim dedi.Tüm aile biliyormuş herkes bilerek susmuş evlenince düzelir diye mi düşündüler yada eşi çeksin artım biz bıktık mı dediler bilemiyorum.O kadar gizli oynuyorki bir tanr arkadşı bilmiyor.Kimse duymasın diye yalvardılar resmen.Tüm arkadaşlarından saklamış bilende birkaç idda kupanu yapıyordu az tutarlarda dedi.Ben de üzüldüm yaşadıklarına.
Elbette yaşadığın üzüntü ve hayal kırıklığı büyüktür.
Ancak en doğru kararı vermişssin boşanmakla.
En zorunu başarmışssın en başından.
Geriye kendini iyileştirmek kalıyor.
Zamana ihtiyacın var,her yıkımda her kayıpta her acıda hepimizin ihtiyaç duyduğu gibi.
Eski eşin resmen tuzak kurmuş sana,planlı hareket etmiş.
Ciddi orand akumar bağımlısı bir insan bunu bu derece başarıyla nasıl saklayabilir ki başka?
Bir de ailesi bilmiyormuydu bu durumu hiç?
Veya çevresinden eş dost akraba.
Ne bileyim biri duyurmasa biri ağzından kaçırırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?