İddaa Bagımlılığı Yuzunden Biten Evliliğim ve Sonrası Oluşan Depresyon

havaalanında nasıl birşey oldu da itiraf etti sana bunu?
Çok deyatlı yazmadım canım yukarda uzun olmasın diye ondan açıkta kalan konu oluyor.Şöyle oldu bir gün once Amerikada çok mutluydu o gün ayın 30 maaş yattı gezdik akşam sabah çok mutlu kalktı kahvaltıya gittik çok mutluydu sonra arkadaşlarımıza iphone almak için bir avmye gittik orda suratı asıld konuşmuyor benimle ne oldu diyorum yok bir şey diyor bir gün boyle sürdü ben kustum o gün ona az konuşuyorum.Havaalında en sonunda ben sana herşeyimi anlatıyorum ben senin karınım artık benden saklama ne sorunun var dedim oda biraz borcum var dedi bende ne olcak ya 20 bin falandıt ben oderim dedim.yok başka sorun var dedi yuzu çok allak bullaktı.O an agzımdan çıktı ya Alalh aşkına senin bu yuz ifadesi gören kumar batagında sanacak seni kendine gel hallederiz dedim.Orda evet kumar dedi ben guldum şaka ya dedim.Sonra başladı anlatmaya ben hala şaka diye gulerek dinliyotum.Sonra aç hesabına bakıcam dedim o an baktım ki maaş uçmuş...Allah soyletti diyorum kumar diye yoksa soylemeyecekti bence

Reactions: KV_
işte dediğim gibi bu tepkiyi beklememiş senden. kızar küser ama gidemez demiştir kendince,kabul etmek zorundasın sandı.
ne kadar kafasız bunlar ya, yemeyip içmeyip o kadar kazandıkları paraları nasıl verebiliyolar,neden ya neden bi anlasam.
okumuşu da var okumamışı da hepsi aynı kafada
ben de 4 yıl çıktım hiç mi belli etmez bi insan.. bizi kandırana kadar herşeyi güllük gülistanlık gösteriyolar
bizim evimiz vardı düğün borcumuz yoktu,geçinip giderdik, ama yok bu kadar düzgün bi hayat bunların hamurunda yok

olay daha çok yeni olmuş. tam olarak nasıl olduğunu da anlayamadım ama öyle yada böyle evlenir evlenmez boşanmışsın, daha üstünden 3 ay geçmiş. şu an üzgün olman normal geldi bana da. hemen ilaca başlamak yerine psikologla görüşmelerinize devam etmek daha mantıklı.

yaşadığın kolay değil , 4 sene emek verdiğin herif pusu kurmuş evliliği beklemiş pisliğini dökmek için. balayından 1 hafta sonra boşanmışsın. ve üstünden daha 3 ay geçmiş. kim üzülmez ki buna? anormal değil üzülmen, tedavi edilecek de birşey mi değil mi ona uzmanla karar verirsin

Evet ailemde arkadaşlarımda oyle diyor boşanma olur olmaz bir fakire yardım ettim.Daha da yapacagım ne kadar yapsam az Allah beni kurtardı benim gözlerim kör olmuştu resmen aşktan.

bence de söylemezdi. maaş uçunca faka bastı. iyiki öyle olmuş. çok şanslıymışsın.

Aynen canım bunların hamuru bozuk.Benimki geç saatlere kadar mesai yapardı ya gece gündüz çalışırdı sen o parayı al kumara yatır mallık resmen.Madem bunlar kumarı bu kadar çok seviyor neden evlenip kızlarında başını yakıyorlar anlamıyorum.Otursunlar anneleirn dizinin dipinde evde kumarını oynasınlar.Bunlar herşeyden herkesten çok kumarı seviyorlar canım.

valla verilmiş sadakan varmış cidden.
borcun miktarı ne kadarmış?
ailesine de yazıklar olsun.
çok haysiyetsizlermiş.
hiç mi vicdanları sızlamadı senin hayallerini umutlarını çalarken?
resmen organize suç örgütü olmuşlar.
borçları sen ve ailen kapatsın istemişler belli ki

Canım konu çok uzun oldugu için ilk açtıgımda tüm detaylatı yazmadım arada konuşmalardayazıyorum parça parça yaşadıklarımı yoksa kimse okuyamaz sayfalar olur:) Evet zamanla geçecek herşey diyor insanlar benimki aşk acısı da değil aslında onu bu yuzunu gördükçe kendisi acıma son verdi sagolsun benimki kandırılmışlıgın verdiği hazmedememe sendromu.Bazı zamanlar seytan git şirketinde bagır bu afam kumarbaz haberiniz olsun diyor o derece hırslıgım ona karşı.

Şu an 100 bin dedi daha once 400 binr yakın kaybetmiş.Bu kadar borcu varken birde araba aldı kendine son model jetta ben dedim ona bu kadar maaş alıyorsun araba alsana kendine dedim o zaman aldı.Ama havalanında dedi meger halası arabasını satıp ona para vermiş ki halanın parasını odemedi utanamdan araba aldı kendine ya.Ailesi tam serefsiz canım sonra telefonla aradım telefonlarımı açmadılar bir kez arayıp ozur dirlmediler dadece halası ile konuştul biz.Bu derece serefsizler evlenmeden once canım cicim diyorlardı.Ailemde oyle diyor bu aile bizi sömürmeye gelmiş kızım diyorlar.Çünkü biliyorlar hem para oldugu hemde babamın eski eşimi çok sevip iyi davrandıgını.

üff deli para kaybetmiş ya.
eminim şimdiki borcu da 100.000 filan değildir.
yine o rakama yakın bişeydir.
cidden ucuz kurtuşmuşssun bu aileden sen.
zamanla içindeki öfke de küllenir gider.
kurtulduğuna sevin sen

üff deli para kaybetmiş ya.
eminim şimdiki borcu da 100.000 filan değildir.
yine o rakama yakın bişeydir.
cidden ucuz kurtuşmuşssun bu aileden sen.
zamanla içindeki öfke de küllenir gider.
kurtulduğuna sevin sen
Arkadaşlarım ve ailemde senin gibi düşüyor canım.Emin ol bu para 100 bin değildir diyor herkes.Havaalanında adam sordum hangi bankadan kredi çektin diye saymadıgı banka kalmadı ya tüm bankalardan kredi çekmiş birde sanal oynuyorya kredikartları falan hep int uzerinden sanal basılı değil yani.Ben telefon karıştırdım bu adamın profesyonel çalışmış hep history son saatlerini silmiş çakal.

ya anlıyorum sizi eminim çok zordur ama neden hala kendinize zehir ediyorsunuz ki hayatı? bu karaktersiz kişi hayatınızı yeterince oyalamış zaten, sizin şimdi hala onun dolaylı olarak hayatınızı mahvetmesine izin vermeyin daha fazla.

Haklısın bende kendime çok kızıyorum olan oldu artık yeni bir sayfa aç hayatıma diyorum ki zaten oyle yaptım artık ama bu içimdeki hırsı atamıyorum bir türlü.İnanın içimdeki aşk acısı zerresi bile değil bu yaptıklarını hazmedemiyorum.İstiyorumki o ve ailesi bana bu yaptıkların acısını çeksin ama Allah zaten onlara vermiş cezalarını boyle bir ogulları olarak.Allaha havale ettim canım artık onları inş bana bu yaptıkların acısını en içten hissederler.

inşallah.. hayırlısı olsun..

Hiç oyalanmamakla iyi yapmışsın canım... 9000 maaş al hepsi aynı gün gitsin. Çekilecek dert mi bu Allah kimsenin başına vermesin. Çok güzel bir yaştasın bu olanları hatırlamazsın bile... O kendi hayatıyla ödeyecek sen kurtulduğuna sevin...

benim de çok canımı yakan bir durum olmuştu, aldatıldım hem de berbat bir şekilde. yıllarca onların mutsuz olmasını bekledim, ilahi adalet varsa çıksın istedim. aksine evlendiler, iş kurdular, bebekleri oldu, gayet mutlu gözüküyorlar. bu havadisleri her aldığımda içim acıdı, tamamen anlıyorum sizi benim ki o kişiye karşı beslenen aşk, sevgi falan değildi, sadece sanki kalbimin üstüne bir taş oturmuş da onları mutsuz görürsem o taş düşüverecek, ben rahatlayacağım gibiydi.
sonra ben de o kişiden kurtulduktan sonra hayal bile edemeyeceğim kadar iyi biriyle evlendim, önceki hayatımın yanından bile geçemeyecek kadar huzurluyum. hatta belki de tek tek madde madde yazsam, özel sipariş versem eşim gibi bir erkeği bulamazdım, o denli hayranım kendisine. ve şunu fark ettim; benim doğru olmam, iyi olmam karşılığında o ilahi adalet gerçekleşti aslında; ben o pisliklerden ömür boyu kurtuldum, karşıma eşim çıktı. neden onların mutsuzluğuyla gelecek adaleti bekliyorum ki? en iyi adaleti benim mutluluğum sağlayacak. ona harcadığım yılların inadına hep daha mutlu, hep o yılları telafi edercesine şevkle yaşamalıyım. ondan kurtulmanın verdiği mutluluğu kutlamalıyım. 4 yıl mı harcadın? bu 4 yılı iki kat mutlu yaşa.

İnş canım bundan sonra Allah karşıma öyle iyi birini çıkarırki inş bu yaşadıklarımı unutum iyiki boyle olmuş derim.

Çok dogru söylüyorsun canım ya ben hiç bu acıdan bakmamıştım.Ne kadar haklısın dogru benim mutluluğum onlara verilecek en büyük ceza.o zaten bulacagı kadar cezasını bulmuş.İnş benimde karşıma senin eşin gibi birini çıkarır Allah.Bende bugünlerimi sadece bir cızı olarak hatırlayıp geçerim.Senin adına çol sevindim.

emin ol daha güzel günler yaşaycaksın, zamanında herkes acı çekiyor.

En azından yeni dizdiğiniz eve alışmadın canım. Daha acı olurdu, anne evinden çıkmadan düzenini bozmadan tatil yapmış gelmişsin diye düşün.

Hiç bile duygusal olmana gerek yok , o şimdi gayet rahat uyuyordur. Mutlu olmak seçimdir unutma, Kendini senden başkası kurtaramaz.

Adam rezil bir insanmış böyle birşey saklanmaz, oyun oynamış resmen.

Bir de işte genç kızlarımız erken yaşlarda erkeklerle flörtleşip ne kadar adi olabileceklerini görmeleri gerekiyor. Onlar bizlerden çok farklılar.

Benim beni çok düşünen ve seven eşime bile ayrılsak ne yaparsın diye sorduğumda, hakkımızda hayırlısı buymuş diyip yoluma bakarım dediğinde şok oldum.

Bu denli soğuk kanlı olabiliyorlar. Ona en iyi intikamın senin bir daha birini sevmen ve duygularını hisslerini bitirmemen olacaktır.

başına gelenlere çoook üzüldüm arkadaşım ama çok erken kurtulmuşsun gerçekten çok şanslısım
umarım bundan sonraki hayatın hayal edemeyeceğin kadar güzel geçsin
benim sana tavsiyem bu zor süreci şu şekilde atlatman
arkadaşlarınla yada ailenle yada yanlız tek başına güzel planlar yap
bu planların başında bol bol gezmek olsun
inan bana bu yaşadıkların aklına bile gelmicek
dünyayı gez
ucuz uçak biletleri var
haftasonu bile olsa al bi bilet çık git
kafanı dağıt
antalyadaki oteller kışın çok ucuz git bi haftasonu kafanı dinle
inan bana aldığın terapilerin ötesinde daha iyi gelecek sana
ve yukardaki arkadaşın sölediklerine sonuna kadar katılıyorum
sen mutluluğunla onları cezalandır
merak etme Allah zaten başta ailesine ve ona sana yaptıklarını yanına bırakmıcak
en son tavsiyemde ne senin mutluluğunu nede gezip tozduğunu görmesin
o derece heryerden engelle çıkar onu hayatından
seninde aklına gelmesin
içindeki hırsada söle merak etmesin elbet birgün cezalandırılacaklar :)
mutlu ol çok mutlu ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…