ben ünv mezunuydum aöf okuyordum evlendiğimde..Ne para ne zekilik hiçbir işe yaramıyor.İnsan insan değilse okusa ne olur.
bu kadar kısa sürede kurtulmana sevindim.Yok anlaşmalı açtım.Dayım hakim yardımcısı ve bir avukatla konuştu 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanılmıyor ama bir taraf kusurlu gösterirseniz hakim tanık dinler hak verirse boşar dedi.Ama kumar demeyin o zaman tedavi için süre verir evlendikten sonra ögrenilen gizli borç var eve bakamıyor ev kirası vercek paramız yok dedim yengem ile onun halası sahitlik yaptı hemen boşadı.İstanbuldda olmamıza ragmen 2 hatfada herşey bitti.Süreç oyle dedikleri gibi uzun ve sıkıntılı sürmüyor eger sizin bir talebiniz yok isr hakim mantıklı bulur ise hemen boşuyor.
allah yardimcin olsun. sen o adami çok sevmişsin ona olan aşkından dolayi başka bişey düşünememişsin oluyor böle şeyler.. artık şimdiden uyandin gözünü açtin.. tecrübe sahibi oldun artık. unutursun daha neleri çikar karşinizda.Adam 4 sene boyunca melek gibiydi hepsi oyunmuş hiç beni kırcak bir sözü bile olmamıştı.Evet ilk evliliğim ve ilk erkek arkadaşımdı.Tecrubesiz olmandan yaralandı resmen.
hanzade ben seni eski konudan biliyorum o adamdan kurtuldun sandim ne istiyolar sizden ya?bu kadar kısa sürede kurtulmana sevindim.
ben de iddaa ve şiddet yüzünden ayrıldım 10 aylık evliliğimi 1,5 yıldır bitirmeye çalışıyorum mahkemem sürüyo
bunlar asla düzelmezler,en azından yıllarımızı heba edip bi de bunlara birer çocuk vermedik. zararın neresinden dönsek kardır. yıllarımızı onların borçlarını ödeyerek geçirmek zorunda kalabilirdik. bak benim bütün düğün takılarım bileziklerim onun borçlarına gitti,yetiyo mu hayır tabiki. maaş kartım da ondaydı,istediğim hiçbişeyi almaya hakkım yoktu.
sakın üzülme elbette kolay değil ama daha gençsin yeniden hayatını kurabilirsin. bun konuda yanlız değilsin senin benim gibi bi sürü boşanan hayatını kuran kadın var. bizim tek şansımız çocuk olmaması. Allaha ne kadar şükretsek az.
hakkında hayırlısı neyse o olsun bu saatten sonra.
Bu olayı pazar ogrendim pazartesi işe gidemedim annem hastanelik oldu uzuntuden.O gün telefonla aradı sadece pişmanım tedavi olcam dedi yanıma bile gelmedi.Salı işe gittim işteyken aradı ben dedim bitti artık boşanıyoruz arama o zaman dedi annem solcu senin senin ailen düğünü hava atamak için yaptı.Bende sinirle 23 yaşında kardeşi var.Allah kardeşinin başına verirse anlarsın beni inş dedim sonra bana orospu dedi.orda bitti herşey bende zaten bana nasıl orospu der.
çekişmeli boşanma davası olunca uzun sürüyo canımhanzade ben seni eski konudan biliyorum o adamdan kurtuldun sandim ne istiyolar sizden ya?
kurtulursun inş. çekişmeli çok zor oluyor.. bitmiyor demekki..çekişmeli boşanma davası olunca uzun sürüyo canım
1,5 yıldır ayrıyız kafam rahat çok şükür,davayı da kazanırsam Allahın izniyle kurtulcam tamamen
evet zor ve uzun bir süreçkurtulursun inş. çekişmeli çok zor oluyor.. bitmiyor demekki..
Çok haklısın canım onemli olan insan olması.Ben ona hiçbir zaman yalan soylemedim baştan dedim ben bu kadar maaş alıyorum diye nasıl bir hayat yaşadıgımı nasıl bir hayat beklediğimi çok net biliyordu.Kendisi açıkca soyledim senin ve benim maaşım ile biz çok rahat geçinip ev alırız hemen dedim.Oda tabi dedi meger o parasıyla hep kumar oynuyormuş.O zamanlar bana baştan durumu söylese bende ona göre hayatıma yon verip düşünürdüm.ben ünv mezunuydum aöf okuyordum evlendiğimde..
eşim lise okuyordu dişardan..
ben memurdum eşim sanayi de işci..
ama sevdim adamı evlendik..
annem burnumdan getiriyor memur olsaydi öğretmen olsaydi diyo..
eşimden yüksek maaş aliyorum ama evde para eşittir benim param senin paran yok herşeyi beraber yapıp karar veriyoruz çok şükür.
çiftler % 90 para için evleniyor ve boşaniyor düşün... evde benim param senin paran diyo evi geçiindiren adam kadin parayı kendine harciyor. kimi de kadin geçindiriyor evi.. adam harciyor öle insanlarda var..
bizde para konusu asla geçmeyiz... borçlari düşünürüz bitince yapalim diyebiliyoruz..
ben eşimle nişanliydim.. o zaman 1 senelik memurdum.. arkadaşim bana küçümsedi işci mi ne kadar aliyor diyodu bende az aldığı söleyince nasıl geçinceksin işin zoorr memur birini bulsaydin dedi bana.
soraa noldu kendi memur buldu evlendi ama kocasi beterin beteri çikti.. büyük konuşmamak lazim..
sen eş seçerken onun özellikleri bak.. para degil memur mu yok işci mi farketmez.. önemli olan anlaşmaktir..
o da biliyodu böyle bişeyi kabul etmeyip evlenmekten vazgeçeceğiniÇok haklısın canım onemli olan insan olması.Ben ona hiçbir zaman yalan soylemedim baştan dedim ben bu kadar maaş alıyorum diye nasıl bir hayat yaşadıgımı nasıl bir hayat beklediğimi çok net biliyordu.Kendisi açıkca soyledim senin ve benim maaşım ile biz çok rahat geçinip ev alırız hemen dedim.Oda tabi dedi meger o parasıyla hep kumar oynuyormuş.O zamanlar bana baştan durumu söylese bende ona göre hayatıma yon verip düşünürdüm.
bu kadar kısa sürede kurtulmana sevindim.
ben de iddaa ve şiddet yüzünden ayrıldım 10 aylık evliliğimi 1,5 yıldır bitirmeye çalışıyorum mahkemem sürüyo
bunlar asla düzelmezler,en azından yıllarımızı heba edip bi de bunlara birer çocuk vermedik. zararın neresinden dönsek kardır. yıllarımızı onların borçlarını ödeyerek geçirmek zorunda kalabilirdik. bak benim bütün düğün takılarım bileziklerim onun borçlarına gitti,yetiyo mu hayır tabiki. maaş kartım da ondaydı,istediğim hiçbişeyi almaya hakkım yoktu.
sakın üzülme elbette kolay değil ama daha gençsin yeniden hayatını kurabilirsin. bun konuda yanlız değilsin senin benim gibi bi sürü boşanan hayatını kuran kadın var. bizim tek şansımız çocuk olmaması. Allaha ne kadar şükretsek az.
hakkında hayırlısı neyse o olsun bu saatten sonra.
Evet aşk insanın gözünü kör ediyormuş bunu da yaşayarak gördüm.O beni hiç sevmemiş yoksa bu kadar kotuluk yapamazdı buda insanı çok uzuyor.İnş bundan sonra beni benim onu sevdiğimden daha çok seven biri çıkar karşıma:)allah yardimcin olsun. sen o adami çok sevmişsin ona olan aşkından dolayi başka bişey düşünememişsin oluyor böle şeyler.. artık şimdiden uyandin gözünü açtin.. tecrübe sahibi oldun artık. unutursun daha neleri çikar karşinizda.
Evet Allahıma binlerce kez şükrediyorum ki bu yuzunu bana gösterdi elini ayagına dolaştırdı.Çünkü çok zeki biriydi istese daha beni yıllarca oyalardı ama o an nasıl galayena geldiyse tum parayı yatırdı ve soylemek zorunda kaldı.Hep Allah bana evliliğin başında gösterdiği için bu yuzunu şükrediyorum.Yuh gerçekten oha. Size nasıl böyle der ya? Hem de kendisi bizzat bu kadar şerefsiz namussuz olan bi adam. Size orospu diyen bir adam için döktüğünüz her göz yaşına o kadar yazık ki. Nolur üzmeyin kendinizi. Asla değmeyecek biriymiş yatıp kalkıp şükredin kurtulduğunuza.
Nefret etmekte haklısın canım bu kadar kötü birşeyi insan kardeşine nasıl alıştırır bunlar insan olamaz ya.Baban inş kurtulur bu illetten de sizi daha fazla uzmez canım.Dua edecegim sizin içinyazık cok cok uzuldum. cok iyi anlıyorum. benim babam da inanılmaz paralar harcıyordu kumara. ne acı.. amcam alıstırmıstı onu da. amcam olacak o insan(!)... nefret ediyorum o yuzden amcamdan.
seni tebrik ediyorum. gerçekten o kadar güçlü ve akıllı bir kadınsın ki, yeni evli olmana ve sevmene rağmen o koca müsveddesini bir hamlede çıkardın hayatından.Çok haklısın canım onemli olan insan olması.Ben ona hiçbir zaman yalan soylemedim baştan dedim ben bu kadar maaş alıyorum diye nasıl bir hayat yaşadıgımı nasıl bir hayat beklediğimi çok net biliyordu.Kendisi açıkca soyledim senin ve benim maaşım ile biz çok rahat geçinip ev alırız hemen dedim.Oda tabi dedi meger o parasıyla hep kumar oynuyormuş.O zamanlar bana baştan durumu söylese bende ona göre hayatıma yon verip düşünürdüm.
Tabi birde bana ornek veriyor utanmadan şu arkadaşım 150 bin borcu vardı evlenince soyledi onun eşi kabul etti falan diye.Sende kabul et bak demek istedi.Banane onlardan kimbilir onlar neler yaşadı neler yaşıyorlar kimse bilemez ki.Zatrn kendi de dedi canım ben boyle teki beklemiyordum kabul edersin sanmıştım dedi yuzsuz.o da biliyodu böyle bişeyi kabul etmeyip evlenmekten vazgeçeceğini
o yüzden balayı sonrası söylerim nasılsa hemen bırakamaz diye düşünmüş uyanıklık yapmış ama sen daha uyanık çıkmışsın
Sagol canım ilk başlarda çok saglamdım adam kandırmış beni defolsun gitsin diyordum.Şimdi yeni yeni hazmedememe durumları olmaya başladı.Nasıl bana bunu yapar gibi.Buda zamanla geçecek diyor herkes inş oyle olur canım.Allahın yardımı ile bu zor günleri atlacagıma inanıyorum.Ara ara geliyor bu duygular zihnimi susturmaya çalışıyorum ama o benden üstün oluyor bazı durumlardaseni tebrik ediyorum. gerçekten o kadar güçlü ve akıllı bir kadınsın ki, yeni evli olmana ve sevmeyen rağmen o koca müsveddesini bir hamlede çıkardın hayatından.
inan senin yerinde başkası olsa defalarca şans verirdi, düzelir diye çocuk bile yapardı.
aslında hayatını kurtardın.
şimdi hislerin karışık ve yoğun ama hepsi geçecek.
Allah ferahlık versin.
hem yüzsüz hem şer....z adi.Tabi birde bana ornek veriyor utanmadan şu arkadaşım 150 bin borcu vardı evlenince soyledi onun eşi kabul etti falan diye.Sende kabul et bak demek istedi.Banane onlardan kimbilir onlar neler yaşadı neler yaşıyorlar kimse bilemez ki.Zatrn kendi de dedi canım ben boyle teki beklemiyordum kabul edersin sanmıştım dedi yuzsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?