İddaa Bagımlılığı Yuzunden Biten Evliliğim ve Sonrası Oluşan Depresyon

boşandiktan sora mi suçladi laf söledi?.

Yaşadıklarıma yakın cevrem bile şaşırıyor haklılar.Adamı tanısanız daha da şaşırırdınız emin olun.Olayları bir anda ogrendim ben kumar oynadıgını 2 kere tedavi oldugunu altın sattıgını halasının eski borcu kapattıgını eskiden beri suren çok borcu oldugunu ailesinin hep bildiğini.Hepsini bir anda havalanında ögrendim o anki şokumu size anlatamam ben bile ilk bir kaç saat saka bu ya diye dolaştım havalanında.uçakta hala şaka mı ya dedim ama sonra idrak ettim ki hepsi gerçek ve ben yıllarca kandırıldım.
31 yaşında elektronik mühendisi ve çok iyi bir bankada çok iyi bir mevkide çalışıyor.

Son düzenleme:
Senin adına çok sevindim.İnş bir daha aynı şeyleri yaşamazsınız.Allah ailenizi korusun.Yuva yıkmak gerçekten zor ki benim ki yuva bile denmez sevgilimden ayrılmış gibi oldum ama o bile çok zor geldi.
Allah yardımcın olsun canım

boşandiktan sora mi suçladi laf söledi?.
Bu olayı pazar ogrendim pazartesi işe gidemedim annem hastanelik oldu uzuntuden.O gün telefonla aradı sadece pişmanım tedavi olcam dedi yanıma bile gelmedi.Salı işe gittim işteyken aradı ben dedim bitti artık boşanıyoruz arama o zaman dedi annem solcu senin senin ailen düğünü hava atamak için yaptı.Bende sinirle 23 yaşında kardeşi var.Allah kardeşinin başına verirse anlarsın beni inş dedim sonra bana orospu dedi.orda bitti herşey bende zaten bana nasıl orospu der.

yok artıkk nasıl bir adammiş ya. 4 sene boyunca adami hiç mi taniyamadinz şimdi mi tanidiniz..?
ayrica senin ilk evliliğin miydi?

Sana gerçek bir olay anlatayım . .arkadaşımın yaşadığı ....kendiside eşi de sınıf Öğretmeni evlendiler meğerse adam kumar bağımlısı iki maaş sürekli kumar borcuna gitti yıllarca hep kavga tartışma eve gelen hacizler borclular yok düzelmedi
...arkadaş belki düzelir diye beklerken üç çocuk oldu bu yaz adam borcdan dolayı evden kaçtı aylarca haber yok kumar borcundan dolayı çekilen krediler mi desem alınan borç lar mi desem yığıldı arkadaşım psikolojik olarak çöktü ama bu adamı nedense bırakmadı bir türlü... ev satıldı araba satıldı ama adam değişmedi şimdi nasıllar bilmiyorum ama kumar uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyor en başından bitirmen evliliği iyi olmuş yoksa arkadaşım gibi olabilirdi hayatın

9 bin maaşini demekki kumara yatirmiş borç bile yapmış..
sende 4 sene anlamamişsin.. kumar çok tehlikeli bişey.. bi tuttun mu öle kolay birakmiyor. allah korusun ne insanlar var.kocasi oyun bagimlisi yüzünden boşanan kadinlarda var burda hepsi var araştirirken bulursunuz.

ya ben öğretmen çifti çok rahat geçinirler diye düşünürdüm..
mühendisler öğretmenler memurlar gibi.. ne bilim para bol diye düşünürdüm demek gizli ayrıntılari varmiş nedense.

Gerçekten çok güçlü cok akıllı bir kadınsınız.

Bu günlerin hepsi gececek.

Eğer direnip yardımcı olmaya calıssaydınız muhtemelen cabalarınız karşılıksız kalacak ve yaralarınız cok daha büyük olacaktı.

Kısa sürede toparlanmanız dileğiyle

Reactions: KV_
yok artıkk nasıl bir adammiş ya. 4 sene boyunca adami hiç mi taniyamadinz şimdi mi tanidiniz..?
ayrica senin ilk evliliğin miydi?
Adam 4 sene boyunca melek gibiydi hepsi oyunmuş hiç beni kırcak bir sözü bile olmamıştı.Evet ilk evliliğim ve ilk erkek arkadaşımdı.Tecrubesiz olmandan yaralandı resmen.

Çok teşekkür ederim.İnş kısa surede bu acılarım azalır kendime baştan yeni bir hayat kurabilirim

Arkadaşın için çok uzuldum canım insan başına gelmeden anlamıyor.Bende hep boyle hikayeler duyardım ama hep derdim yok artık bu kadarıda olmaz olsada bizim mi başımıza gelecek.O kadar şeyler gelebiiyorki insan başına şok oluyoruz.Hepsi acılarla birlikge hayatımızda bize tecrubr olarak kalıyor.Keşke demekte yersi kalıyor arkadaşınız durumunda.İnş bundan sonrası için hayatı guzel olur.

nasıl hemen boşandınız
1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyo. çekişmeli açtıysanız o da bu kadar kısa sürmez

ya ben öğretmen çifti çok rahat geçinirler diye düşünürdüm..
mühendisler öğretmenler memurlar gibi.. ne bilim para bol diye düşünürdüm demek gizli ayrıntılari varmiş nedense.
Ne para ne zekilik hiçbir işe yaramıyor.İnsan insan değilse okusa ne olur.

İnşallah bende ilk duyduğumda çok kötü olmuştum anca o kocayi bosarsa hayatı guzellesicek

nasıl hemen boşandınız
1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyo. çekişmeli açtıysanız o da bu kadar kısa sürmez
Yok anlaşmalı açtım.Dayım hakim yardımcısı ve bir avukatla konuştu 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanılmıyor ama bir taraf kusurlu gösterirseniz hakim tanık dinler hak verirse boşar dedi.Ama kumar demeyin o zaman tedavi için süre verir evlendikten sonra ögrenilen gizli borç var eve bakamıyor ev kirası vercek paramız yok dedim yengem ile onun halası sahitlik yaptı hemen boşadı.İstanbuldda olmamıza ragmen 2 hatfada herşey bitti.Süreç oyle dedikleri gibi uzun ve sıkıntılı sürmüyor eger sizin bir talebiniz yok isr hakim mantıklı bulur ise hemen boşuyor.

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…