İDDAA VE EŞİM

betul8516

evimizi hayırlı sağlıklı evlatla şenlendr yarabbim
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
7.514
5.191
248
39
BİZ EŞİMLE 7 YILDIR TANIŞIYOZ. BAŞKA ŞEHİRLERDEYDİK. EVLENDİK. EŞİM HİÇ ÇAKTIRMADI BANA İDDAA OYNADIĞINI. 1 YILDIRDA EVLİYİZ. ÇOK SEVİYO BENİ AMA İDDAYIDA SEVİYO.. ELİNDE 100 LİRASI VAR HARCAR GELİR. NE YAPICAM BEN BU ADAMLA. BENDE ÇALIŞMASAM POPİŞ AÇIK KALIRDI DİYOM BAZEN.. DAHA DÜĞÜN BORCUNUN BİTMESİNE 2 AYIMIZ VAR.
BENİM GİBİ OLAN VARMI.. YADA Bİ YOL GÖSTERİN NE YAPAYIM....

bu huyu bırakana kadar bütün parayı siz alın, siz de dursun.. eşinize belli bir miktar haftalık verin.. ufak ufak başlar ama önünü alamazsınız sonra..

Valla alman liginden uzak dursun diyebilirim :)

Şaka bi yana ben de oynarım bazen üniversitede çok oynardık arkadaşlarla. Burda eşinin ne kadar para harcadığı önemli. Bir hafta boyunca tüm günler oynuyorsa çok sıkıntı. Çok büyük para yatırıp başarısız oluyorsa da sıkıntı. Ama sayısal loto gibi 2 lira verip 100'leri falan almayı hedefliyorsa çok zararsız ve zevkli bence.

BİZ EŞİMLE 7 YILDIR TANIŞIYOZ. BAŞKA ŞEHİRLERDEYDİK. EVLENDİK. EŞİM HİÇ ÇAKTIRMADI BANA İDDAA OYNADIĞINI. 1 YILDIRDA EVLİYİZ. ÇOK SEVİYO BENİ AMA İDDAYIDA SEVİYO.. ELİNDE 100 LİRASI VAR HARCAR GELİR. NE YAPICAM BEN BU ADAMLA. BENDE ÇALIŞMASAM POPİŞ AÇIK KALIRDI DİYOM BAZEN.. DAHA DÜĞÜN BORCUNUN BİTMESİNE 2 AYIMIZ VAR.

bende vardı öyle bir tane üstelik at yarışıda vardı vallaha ben boşadım :) ama biz anlaşamıyordukta zaten.

al karşına güzelce konuş.bu çok kötü bir alışkanlık.üç lira beş lira olsa neysede elinde olanı harcaması hiç iyi değil.çünkü mebla gün geçtikte artıyor.

Babamla benzer durumu yaşadık.
Çok zor bir durum.
Babam her şeyini kaybedene, binlerce lira borcun altına girerek bıraktı iddaayı.
Elinden maaş kartını almadığınız sürece düzelmesi neredeyse mümkün değil.
5 yıldır babamın borçlarıyla uğraşıyoruz.
Banka borçları bitmek üzere. Elden aldığı borçlara yeni geçebildik.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah bizim durumumuza düşmezsiniz.

bu haftanın sonuçlarınıda alaydın harehare harehare :KK70::KK70::KK70::KK70:

konu sahibi kumar söndürür....sağlam bir ders vermelisin..

benim babamda çok oynuyor.. maalesef iddaa tutunca iyice hırslanıp daha fazla oynuyor. işin kötü tarafı babam eşime dediki sende oynasana... düşünebiliyomusun babamın oynamasına dayanamazken.. eşimede alıştıracak.. hemen eşime benim üstüme yemin et tek bi kere bile oynamayaksın dedim neyseki eşimi kurtardım ... çok zor valla alışkanlık çünkü bu bence sende yemin ettirmeyi deneyebilirsin.. çok sert koy tepkini.. düzelir inş.

benim babamda oynardı mesela 2 tl lik 3 tl lik filan...sonra sıkıldı bıraktı.bu şekil 2- 3 liralık oynuyosa zararı yok bence.

canım bu da bir kumar ve kötü bir saplantı maalesef.. mümkün mertebe vazgeçirmeye çalış.. yapamıyorsan bir harçlık sistemi getirin evinize keseleriniz ortak ise.. maaşını size versin siz de kendinizindiki koyun.. ikiniz de bir ay için eşit derecede harçlık alın kendinize geri kalan borçlar,faturalar birikim vs. olur.. sonra sonuçta o para ile 1 ay geçinilecek.. herkes kendi harçlığı ile ne yapacağına kendi karar versin..
çok üstüne gidersen ters de tepebilir çünkü..

ufff kumar çok kötü bir alışkanlık ve bağımlılık sağa sola borç yapabilir dikkat et.

ben artik maasina el koyuyorum bu nedenden dolayi ve bir deftere neye ne harcadigini yazdiriyorum

Canim bende esimle 4.5 senedir tanisiyoruz. 2.5 aydir evliyiz ve ben esimin iddaa oynadigini hic bilmiyordum evlenince ogrendim ve sok ustune sok yasadim megersem esim iddaa oynamis 50 bin bankaya kredi borcu varmis sok oldum gunlerce agladim esime olan guvenimi kaybettim hala da sozlerine guvenmem kolay kolay. Ama esim yaptigi hatanin farkindaydi o yuzden maas kartini kredi kartini hepsini bana verdi simdi o borclari da oduyoruz ve arada agzini yokluyorum ama asla oynamam artik diyor cok zor gercekten rabbim yardimcin olsun az az oynuyorlar ama birikince dag oluyor :(

Bnim eşimde oynuyor bak şimdi aklıma takıldı hep borçlu bağımlılık yapıyr işte demekki.cebinde mutlaka çıkıyor üstüne düşeyim B'nde:) maaş kartını al bencede .

bu huyu bırakana kadar bütün parayı siz alın, siz de dursun.. eşinize belli bir miktar haftalık verin.. ufak ufak başlar ama önünü alamazsınız sonra..
onu yapıyom zaten... gidip eksiden çekiyo bu sefer... bende ev almak istediğimi söyledim. o zaman tamam dedi. borç olunca yapmaz inş.

Valla alman liginden uzak dursun diyebilirim :)

Şaka bi yana ben de oynarım bazen üniversitede çok oynardık arkadaşlarla. Burda eşinin ne kadar para harcadığı önemli. Bir hafta boyunca tüm günler oynuyorsa çok sıkıntı. Çok büyük para yatırıp başarısız oluyorsa da sıkıntı. Ama sayısal loto gibi 2 lira verip 100'leri falan almayı hedefliyorsa çok zararsız ve zevkli bence.
canım bi oynadımı 20 lira oynuyo... hergün oynuyo sen düşün artık. hiç para biriktiremedik...

bende vardı öyle bir tane üstelik at yarışıda vardı vallaha ben boşadım :) ama biz anlaşamıyordukta zaten.

al karşına güzelce konuş.bu çok kötü bir alışkanlık.üç lira beş lira olsa neysede elinde olanı harcaması hiç iyi değil.çünkü mebla gün geçtikte artıyor.
evet mebla artıyo. ben bilseydim oynadığını evlenmezdim ne kadar sevsemde. nikah masasından kalkardım. şimdi bırakcam ev alalım ozaman söz diyo.

Babamla benzer durumu yaşadık.
Çok zor bir durum.
Babam her şeyini kaybedene, binlerce lira borcun altına girerek bıraktı iddaayı.
Elinden maaş kartını almadığınız sürece düzelmesi neredeyse mümkün değil.
5 yıldır babamın borçlarıyla uğraşıyoruz.
Banka borçları bitmek üzere. Elden aldığı borçlara yeni geçebildik.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah bizim durumumuza düşmezsiniz.
canım kimse vermez ona borç . aileside fakir zaten. ama ben maaş kartını kredi kartını elinden aldım zaten. gitmiş bir tane daha ek kart çıkarmış kendine

Back
X