BİZ EŞİMLE 7 YILDIR TANIŞIYOZ. BAŞKA ŞEHİRLERDEYDİK. EVLENDİK. EŞİM HİÇ ÇAKTIRMADI BANA İDDAA OYNADIĞINI. 1 YILDIRDA EVLİYİZ. ÇOK SEVİYO BENİ AMA İDDAYIDA SEVİYO.. ELİNDE 100 LİRASI VAR HARCAR GELİR. NE YAPICAM BEN BU ADAMLA. BENDE ÇALIŞMASAM POPİŞ AÇIK KALIRDI DİYOM BAZEN.. DAHA DÜĞÜN BORCUNUN BİTMESİNE 2 AYIMIZ VAR.
BENİM GİBİ OLAN VARMI.. YADA Bİ YOL GÖSTERİN NE YAPAYIM....
:) canım tutsa bile bu sefer yine tutar diye daha çok oynuyolar.. benim babam ismini bile söyleyemeceği japonya ligi oynamasını anlayamıyorum...çok kavga ediyoruz maalesefYa tutarsa
BİZ EŞİMLE 7 YILDIR TANIŞIYOZ. BAŞKA ŞEHİRLERDEYDİK. EVLENDİK. EŞİM HİÇ ÇAKTIRMADI BANA İDDAA OYNADIĞINI. 1 YILDIRDA EVLİYİZ. ÇOK SEVİYO BENİ AMA İDDAYIDA SEVİYO.. ELİNDE 100 LİRASI VAR HARCAR GELİR. NE YAPICAM BEN BU ADAMLA. BENDE ÇALIŞMASAM POPİŞ AÇIK KALIRDI DİYOM BAZEN.. DAHA DÜĞÜN BORCUNUN BİTMESİNE 2 AYIMIZ VAR.
onu yapıyom zaten... gidip eksiden çekiyo bu sefer... bende ev almak istediğimi söyledim. o zaman tamam dedi. borç olunca yapmaz inş.bu huyu bırakana kadar bütün parayı siz alın, siz de dursun.. eşinize belli bir miktar haftalık verin.. ufak ufak başlar ama önünü alamazsınız sonra..
canım bi oynadımı 20 lira oynuyo... hergün oynuyo sen düşün artık. hiç para biriktiremedik...Valla alman liginden uzak dursun diyebilirim :)
Şaka bi yana ben de oynarım bazen üniversitede çok oynardık arkadaşlarla. Burda eşinin ne kadar para harcadığı önemli. Bir hafta boyunca tüm günler oynuyorsa çok sıkıntı. Çok büyük para yatırıp başarısız oluyorsa da sıkıntı. Ama sayısal loto gibi 2 lira verip 100'leri falan almayı hedefliyorsa çok zararsız ve zevkli bence.
evet mebla artıyo. ben bilseydim oynadığını evlenmezdim ne kadar sevsemde. nikah masasından kalkardım. şimdi bırakcam ev alalım ozaman söz diyo.bende vardı öyle bir tane üstelik at yarışıda vardı vallaha ben boşadım :) ama biz anlaşamıyordukta zaten.
al karşına güzelce konuş.bu çok kötü bir alışkanlık.üç lira beş lira olsa neysede elinde olanı harcaması hiç iyi değil.çünkü mebla gün geçtikte artıyor.
canım kimse vermez ona borç . aileside fakir zaten. ama ben maaş kartını kredi kartını elinden aldım zaten. gitmiş bir tane daha ek kart çıkarmış kendineBabamla benzer durumu yaşadık.
Çok zor bir durum.
Babam her şeyini kaybedene, binlerce lira borcun altına girerek bıraktı iddaayı.
Elinden maaş kartını almadığınız sürece düzelmesi neredeyse mümkün değil.
5 yıldır babamın borçlarıyla uğraşıyoruz.
Banka borçları bitmek üzere. Elden aldığı borçlara yeni geçebildik.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah bizim durumumuza düşmezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?