ama ne vermeliyim. ailem bilmiyo. bilse babam kumara karşı alır beni . boşandırır. ama eşimi çok seviyom ve bırakmasını istiyombu haftanın sonuçlarınıda alaydın @harehare
konu sahibi kumar söndürür....sağlam bir ders vermelisin..
yemin etsede oynar. allahım yardım et. ben kapalı namazında niyazında b.i insanım. kumar oynuyomuş 2 senedir..benim babamda çok oynuyor.. maalesef iddaa tutunca iyice hırslanıp daha fazla oynuyor. işin kötü tarafı babam eşime dediki sende oynasana... düşünebiliyomusun babamın oynamasına dayanamazken.. eşimede alıştıracak.. hemen eşime benim üstüme yemin et tek bi kere bile oynamayaksın dedim neyseki eşimi kurtardım ... çok zor valla alışkanlık çünkü bu bence sende yemin ettirmeyi deneyebilirsin.. çok sert koy tepkini.. düzelir inş.
Bizde güya almıştık kredi kartlarını. Hemen gidip yenisini çıkarmıştıcanım kimse vermez ona borç . aileside fakir zaten. ama ben maaş kartını kredi kartını elinden aldım zaten. gitmiş bir tane daha ek kart çıkarmış kendine
tutmasını falan boşver ... verdikleri tuturduğun 100 de 1Ya tutarsa
kızlar bırakan falan duyarsanız..bana ne olur haber verin.. bıktım 1 senelik evliyim.:) canım tutsa bile bu sefer yine tutar diye daha çok oynuyolar.. benim babam ismini bile söyleyemeceği japonya ligi oynamasını anlayamıyorum...çok kavga ediyoruz maalesef
nasıl sıkılıp bıraktı.. benimkide bıraksa.. ne olur ya rabbim.benim babamda oynardı mesela 2 tl lik 3 tl lik filan...sonra sıkıldı bıraktı.bu şekil 2- 3 liralık oynuyosa zararı yok bence.
benimkide ek kart çıkartmış hemen.Bizde güya almıştık kredi kartlarını. Hemen gidip yenisini çıkarmıştı
Çok lanet bi şey bu iddaa. Allah kimsenin başına vermesin...
o 5 de 750+ mesaicanım bu da bir kumar ve kötü bir saplantı maalesef.. mümkün mertebe vazgeçirmeye çalış.. yapamıyorsan bir harçlık sistemi getirin evinize keseleriniz ortak ise.. maaşını size versin siz de kendinizindiki koyun.. ikiniz de bir ay için eşit derecede harçlık alın kendinize geri kalan borçlar,faturalar birikim vs. olur.. sonra sonuçta o para ile 1 ay geçinilecek.. herkes kendi harçlığı ile ne yapacağına kendi karar versin..
çok üstüne gidersen ters de tepebilir çünkü..
bende öle yapsam ya tutursa... ozaman hiç bırakmaz.Eşim hem iddia hem at yarışı oynuyodu.
banada öğret bende oynuycam dedim 500 lira yatırdım atlara şimdi önünden geçmiyo ganyanın :)
nasıl dertliyim bi bilsem. bi ev beğendim 165 bin.. ama kdrkuyom 7 yıl kredi çeksem diyom. bu parasız kalmak istemiyo. ama bi yandanda bırakırmı acaba diyom. allahım yardım et. ne olur.ufff kumar çok kötü bir alışkanlık ve bağımlılık sağa sola borç yapabilir dikkat et.
onuda yapıyom tatlım.eksiden çekiyo devamlı.ben artik maasina el koyuyorum bu nedenden dolayi ve bir deftere neye ne harcadigini yazdiriyorum
allahım sanada banada yardım etsinCanim bende esimle 4.5 senedir tanisiyoruz. 2.5 aydir evliyiz ve ben esimin iddaa oynadigini hic bilmiyordum evlenince ogrendim ve sok ustune sok yasadim megersem esim iddaa oynamis 50 bin bankaya kredi borcu varmis sok oldum gunlerce agladim esime olan guvenimi kaybettim hala da sozlerine guvenmem kolay kolay. Ama esim yaptigi hatanin farkindaydi o yuzden maas kartini kredi kartini hepsini bana verdi simdi o borclari da oduyoruz ve arada agzini yokluyorum ama asla oynamam artik diyor cok zor gercekten rabbim yardimcin olsun az az oynuyorlar ama birikince dag oluyor
bende öle yapsam ya tutursa... ozaman hiç bırakmaz.
aldım tatlım maaş kartını.. ek kart açtırmış . ayın 5 olmadan çekiyo eksiden para.Bnim eşimde oynuyor bak şimdi aklıma takıldı hep borçlu bağımlılık yapıyr işte demekki.cebinde mutlaka çıkıyor üstüne düşeyim B'nde:) maaş kartını al bencede .
amin tatlım.Bizde güya almıştık kredi kartlarını. Hemen gidip yenisini çıkarmıştı
Çok lanet bi şey bu iddaa. Allah kimsenin başına vermesin...
Benim boşanma sebeplerimin içinde bu iddaa vakasıda vardır...BİZ EŞİMLE 7 YILDIR TANIŞIYOZ. BAŞKA ŞEHİRLERDEYDİK. EVLENDİK. EŞİM HİÇ ÇAKTIRMADI BANA İDDAA OYNADIĞINI. 1 YILDIRDA EVLİYİZ. ÇOK SEVİYO BENİ AMA İDDAYIDA SEVİYO.. ELİNDE 100 LİRASI VAR HARCAR GELİR. NE YAPICAM BEN BU ADAMLA. BENDE ÇALIŞMASAM POPİŞ AÇIK KALIRDI DİYOM BAZEN.. DAHA DÜĞÜN BORCUNUN BİTMESİNE 2 AYIMIZ VAR.
BENİM GİBİ OLAN VARMI.. YADA Bİ YOL GÖSTERİN NE YAPAYIM....
ben kalan maaşını çekip . bi defterede yazıyom..su suraya diye..her ay para sizde toplansın..
parasız kalmaz gider eksiden çeker...Sende tutmuycak şeyleri oyna
Ben son paramızla oynamıştım
1 hafta 5kuruşsuz kaldık
Şimdi ganyan önünden geçerken gülüyo salak bunlar diye :)
alalhım korkuyorum bende...Benim boşanma sebeplerimin içinde bu iddaa vakasıda vardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?