İddia, kumar...Kuzenim için bir şey yapılabilir mi?

Aklımdakinden o kadar farklı anlatıyorsunuz ki inanın çok garip geliyor bana. Kız arkadaşı da çift kişilikli sizin oğlunuz, dengesiz diye çok söylenmiş. Biz mi hiç tanıyamadık acaba bu zamana kadar. Bu duruma düşeceğine hiç ihtimal vermezdim ben. Para dışında çok daha büyük problemler var şu an halamın kabul etmesi gereken, umarım ikna edebilirler yardım alması için. Buraya yazarken bile bu kadar büyük bir sorun gibi bakmamıştık ama para kaybetmiştir olsun ödenir tarzı bir durum değil anladığım kadarıyla manevi kayıplar çok çok daha fazla.

Manevi-maddı 2 kayıpda birbirinden büyük ve iç içe geçmiş kendi istemeden asla duzelmez.Numaradan tedavıye gidenlerde para koparmak ıcın aıleden gıdıyorlar.Sebeb ne olursa olsun para talep edıyorsa kumaradır.
 
Annesiyle bu bir sene içinde birkaç defa tartışmış çok alıyorsun diye ama vermiş de maaşından annesine. Keşke kendine harcasa da aile önüne serse her kuruşu ama maalesef, umarım çok kötü durumda değildir de erken müdahale ederler bari bu sefer. Babasından, abilerinden çekinir diye düşünüyoruz biz, babam konuşacak yarın öbür gün. Belki utanır biraz duyulursa çekinir tedaviye bir şans tanır diyoruz
 
X