ideal bir fizik isterken batırdım

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
ben küçüklüğümden beri çok zayıf bir kızdım ve bu cılız görüntü hiç hoşuma gitmiyodu son 4 ayda ideal kiloma ulaşmak için 7-8 kilo falan aldım. hala daha ideal kiloma ulaşamadım ve almak istiyorum 4-5 kilo daha. sanırım bu kiloları biraz hızlı alınca üst bacağımda ve kalçamda selülit oluştu. derim ezilmiş gibi bir görüntü. portakal kabuğu gibi sanki. ya daha 18 yaşında bu kadar selülitim varsa kendimi ilerde düşünemiyorum bile. bi de şimdi bana kızcaksınız ama ilerde evlendiğim kişi benden bu yüzden uzaklaşabilir diye düşünüyorum. yani kötü bir görüntü ve çoğu erkek şekilci olduğu için sanki böyle bir vücudu beğenmez gibi geliyo bana. ya sizce nasıl toparlarım bunları..spor işe yaramaz gibi geliyor. aldığım tüm kilolar selülit olmuş gibi, geri kalan vücudum hala çelimsizmiş gibi hissediyorum.

aslında yanlış ifade etmişim sorun evlenmek değil evlenme meraklısı değilim sadece sevdiğim insanla birlikte olduğumda bunları görüp uzaklaşır mı benden diye düşünüyorum. çünkü ince bacaklarda çok kötü duruyo selülit. orantısız.

idealine ulaşmak için kendi kendine değil bir spor hocasıyla görüşerek kilo almalıydın. selülitin görüntü kısmını geçtim aslı itibariyle bi dolaşım bozukluğudur aslında. vücut yağları yeteri kadar parçalayamadığı için belli bölgelerde toplanma yapar. gibi gibi..
takılacaksan sağlık boyutuna takıl.

yoksa beni küçük memem ve koca totomla eşim beğendi ise herkesin bi beğeneni elbette ki olacaktır.
(çok önemli not: önemli olan fikir birliğidir..)

saydığınız özellikler kötü değil ki neden beğenmesin selüliti beğenen ben görmedim ama

Yaşından ötürü erkekleri dış görünüşe önem veren canlılar olarak kodlaman azıcık normal. Ama bu kodlamadan kurtulmazsan dünkü konuda kocaları kendini beğenmeyecek diye kriz geçiren kadınlardan biri olursun yetişkin olduğunda. Yaşın ilerledikçe vücudun değişecek. Kilo alacaksın, kilo vereceksin, çatlak, selülit olacak. Hamile kalıp 100 kilo olacaksın, doğum yapacaksın göbeğin sarkacak, emzireceksin memen göbeğine inecek, hormonların değiştikçe bedenin değişecek. Bu değişiklikler yüzünden senden uzaklaşacak adam zaten ideal koca değildir.

Ben bu yaşta selülitim olmasından rahatsızım desen amenna. Ama ya kocam beğenmezse yaşına göre bile çok sığ bir bakış açısı. Bunu, erkeklere olan bakışını acilen değiştirmen gerekiyor.

Kısa sürede diyetisyen ve spor hocası desteği olmadan sağlıksız beslenerek kilo alırsan bedeninin canına okursun. Kilo almak da vermek de uzman kontrolünde yapılması gereken bir şey.

Dünyada şekilci olan ve olmayan insanlar var. Eğer şekilci biriyle birlikte olursanız selülitleriniz sorun olabilir, şekilci olmayan biriyle birlikte olursanız olmaz. Selüliti olmayan kadın çok nadirdir bu arada bunu da bilin.

ama sıska görünüyorum. 164 boy 49 kiloyum

164'e 49 gayet normal yalnız. Bence daha fazla almaya çalışmak yerine spora ağırlık verip fiziğinizi şekillendirin.
ya bana o kadar zayıf sıska falan denildi ki normal göründüğümü kabul edemiyorum. anoreksik olanların zayıflığı kabul etmedikleri gibi ben de kilo aldığımı kabul edemiyorum hala daha sıska çelimsiz gibi düşünüyorum kendimi. ne giysem üzerimde çuval gibi duracak sanıyorum.

Bu mu zayıf dediğin
173 ile 45 kiloydum senin yaşındayken. Çok da güzel vücudum vardı
bana 164-42 kiloyken çok zayıf sıska tarzı imalarda bulundular. açıkçası bende kendimi beğenmiyodum kollarımı falan. çok çok inceydi. şimdi alsam bile hala o çelimsizlik varmış gibi hissediyorum. kollarım hala inceymiş gibi. o kadar zayıflığımdan nefret etmişim ki şuan 54 olsam anca rahatlayacak gibi bir durumdayım.

Hayatım feleğin şaşar milleti dinlersen. 157ye 59 kiloyum saçma proporsiyonumdan dolayı hala zayıfsın deniyo. Vermeliyim ama veresim gelmiyo hala zayıfsın dedndiği için. Dinleme milleti.

Neyle kilo aldın?

Hayatım feleğin şaşar milleti dinlersen. 157ye 59 kiloyum saçma proporsiyonumdan dolayı hala zayıfsın deniyo. Vermeliyim ama veresim gelmiyo hala zayıfsın dedndiği için. Dinleme milleti.
haklısınız ya bi de kendim de beğenmiyordum o dönemler. ne giysem üzerimde oversize duruyodu kemik gibi hissediyodum. şuan aldıklarım geri gidiyomuş hiçbiri yaramıyomuş gibi bir histeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…