- 13 Ocak 2020
- 46.240
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.104
- 598
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
-
Kilo almışsın çok yakışmış diyen oldu ne fena bu insanlar. Boşver bozma hiç kilonu. Selülit de 30 kilo da olsan çıkabilir o sağlıklı beslenmeyle alakalı.haklısınız ya bi de kendim de beğenmiyordum o dönemler. ne giysem üzerimde oversize duruyodu kemik gibi hissediyodum. şuan aldıklarım geri gidiyomuş hiçbiri yaramıyomuş gibi bir histeyim
tamam işte ne güzel fit bir vücuda sahipsinama sıska görünüyorum. 164 boy 49 kiloyum
Vücuda karbonhidratı şekeri depolayıp sonra selülitim oldu diye üzülüyorsun. Olmasa anormal olurdu şu durumda.eskiden yediklerimi yedim hep ama öğün artırdım baya bir yüklenince kısa sürede aldım. fast food da tükettim bu süreçte birazcıkdaha çok kuruyemiş cici bebe gibi kalorili şeyler yedim
şu andan itibaren kilo almayı değil kilomu korumayı hedeflicem. ama selülitler geçer mi kitamam işte ne güzel fit bir vücuda sahipsin
Bende senin yaşındayken öyleydim
Çok yet hiç kilo almazdım
Yaş 30 a uzayınca iman metabolizma yavaşlıyor
Şimdi hiç yemiyorum 60 altına inemiyorum mesela
Kendine bu yasta bunları dert etme
niye oldu demiyorum nasıl geçer ya da geçer mi diye soruyorum hatalarımın farkındayım :)Vücuda karbonhidratı şekeri depolayıp sonra selülitim oldu diye üzülüyorsun. Olmasa anormal olurdu şu durumda.
Benim de catlaklarim var kilo alip vermekten ve hamilelikten dolayi. Esim catlagin ne oldugunu bile bilmiyor.aslında yanlış ifade etmişim sorun evlenmek değil evlenme meraklısı değilim sadece sevdiğim insanla birlikte olduğumda bunları görüp uzaklaşır mı benden diye düşünüyorum. çünkü ince bacaklarda çok kötü duruyo selülit. orantısız.
ya öyle değil ama sevdiğim insan bu nedenle soğursa benden üzülürüm. bi de selülit bende daha kötü duruyor vücudum ince olduğu için garip duruyor orantısız yani. vücudum biraz toparlansa tamam dicem normal ama hala aynı gibiyimBenim de selülitlerim var yaklaşık 30 kilo verdim. Ama erkekler beğenmez diye aklımdan bile geçmedi. Beğenmeyenin keyfi bilir, erkekler için mi yaşıyoruz ya da tek derdimiz evlilik mi?
Gereksiz problem ediyorsunuz bence.
boyla alakalı ideal kilo18 yasımda 45 kg idim valla. suan maşallahım var. çabalama bence yaş aldıkça kilo alıyorsun
ya öyle değil ama çok zayıfsın sana yemek vermiyolar mı diye duya duya iyice gözüme battı zayıflık. onun gazıyla sağlıksız kilo aldım zaten farkındayım bunun. selülit bir bacağımın üstünde ve kalçamda var. geçer dimiKendinle barışık olman gerekiyor. Birde sağlıklı bir beden nasıl olur onunla ilgili ciddi anlamda bilgilenmen gerekiyor. Spor tabiki de selülitlerini geçirir şekillendirir. Senin yaşın çok küçük daha kim senin kafana soktu, aşağılandın mı, küçümsendin mi?
Yanlış yapmışsın. Kilo almak istiyorum konularında bilirkişi gibi cicibebe ye geceleri kilo alırsın diyenlere sanal terlik fırlatasım geliyor. 163 boyundayım 45 kiloydum karantinada 47 oldum. Kendimi ne zayıf ne kilolu hissediyorum. Bu dönem ara vermiş olsam da spor yaptım. Öyle ekstrem zor sporlara da gerek yok. Kilo almak da vermek de istiyorsanız sağlıklı beslenip spor yapacaksınız bu kadar basit. Yediğiniz cici bebeler başka bir sorun oluşturur ileride.eskiden yediklerimi yedim hep ama öğün artırdım baya bir yüklenince kısa sürede aldım. fast food da tükettim bu süreçte birazcıkdaha çok kuruyemiş cici bebe gibi kalorili şeyler yedim
Ayyy küçükken herkesten duyduğum aynı aptalca laflar beni de çok rahatsız ederdi. 2 çocuğum var. Hayatımda bir kere 6 kilo verdim 52ye inmiştim başka da diyet yapmışlığım yok. canına yazık, yağ depolamak marifet değil ki. Sen normalsin. bizim toplum sibel can seviyor diye değirmen taşı gibi toto yapmak zorunda değilsinya öyle değil ama çok zayıfsın sana yemek vermiyolar mı diye duya duya iyice gözüme battı zayıflık. onun gazıyla sağlıksız kilo aldım zaten farkındayım bunun. selülit bir bacağımın üstünde ve kalçamda var. geçer dimi
spor yap bol su iç kalorisi düşük şeyler ye geçerşu andan itibaren kilo almayı değil kilomu korumayı hedeflicem. ama selülitler geçer mi ki
Sana şu kadarını söyleyeyim hayatım boyunca hep zayıftım bana çok söylüyorlardı umrumda değildi istediğim herşeyi yiyip istediğim herşeyi giyiyorum şu an hamileyim 15 kilo aldım hastaneye gittiğimde veya alışverişe gittiğimde insanların bakışlarını yakalıyorum yanlarındakileri dürtüp beni gösterdiklerini yakalıyorum ne güzel bir hamilesiniz diyenler oluyor tüm arkadaşlarım fotoğraf istiyor. Bu süreçte istediğim herşeyi yiyebildim. Çok rahat hareket ediyorum. Hamilelik hareketleri kısıtlar. Selülitlerim var ama hiç dert değil tenim koyu olduğundan mıdır bilmem çok rahatsız etmiyor. Bilinçsiz kilo almaya çalışırsan yırtıkların oluşur onun çaresi yok sanırım, selülit geçer.ya öyle değil ama çok zayıfsın sana yemek vermiyolar mı diye duya duya iyice gözüme battı zayıflık. onun gazıyla sağlıksız kilo aldım zaten farkındayım bunun. selülit bir bacağımın üstünde ve kalçamda var. geçer dimi
Ben de duyuyorum bu lafı ama hoşuma gidiyorya öyle değil ama çok zayıfsın sana yemek vermiyolar mı diye duya duya iyice gözüme battı zayıflık. onun gazıyla sağlıksız kilo aldım zaten farkındayım bunun. selülit bir bacağımın üstünde ve kalçamda var. geçer dimi
Tekrar söylüyorum hep söylüyorum. Erkeklerin vücudu mükemmel değil. Kıllı kıllı biseyle evlenceksin. O değil muhtemelen sen hayal kırıklığına ugrayabilirsinben küçüklüğümden beri çok zayıf bir kızdım ve bu cılız görüntü hiç hoşuma gitmiyodu son 4 ayda ideal kiloma ulaşmak için 7-8 kilo falan aldım. hala daha ideal kiloma ulaşamadım ve almak istiyorum 4-5 kilo daha. sanırım bu kiloları biraz hızlı alınca üst bacağımda ve kalçamda selülit oluştu. derim ezilmiş gibi bir görüntü. portakal kabuğu gibi sanki. ya daha 18 yaşında bu kadar selülitim varsa kendimi ilerde düşünemiyorum bile. bi de şimdi bana kızcaksınız ama ilerde evlendiğim kişi benden bu yüzden uzaklaşabilir diye düşünüyorum. yani kötü bir görüntü ve çoğu erkek şekilci olduğu için sanki böyle bir vücudu beğenmez gibi geliyo bana. ya sizce nasıl toparlarım bunları..spor işe yaramaz gibi geliyor. aldığım tüm kilolar selülit olmuş gibi, geri kalan vücudum hala çelimsizmiş gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?