- 6 Ağustos 2020
- 343
- 277
- 18
- Konu Sahibi mellifluous
-
Evleneceğin kişiyi değilde özgüvenini düşünmelisin ki özgüvenin yerinde olunca her halinle beğenilirsin zatenben küçüklüğümden beri çok zayıf bir kızdım ve bu cılız görüntü hiç hoşuma gitmiyodu son 4 ayda ideal kiloma ulaşmak için 7-8 kilo falan aldım. hala daha ideal kiloma ulaşamadım ve almak istiyorum 4-5 kilo daha. sanırım bu kiloları biraz hızlı alınca üst bacağımda ve kalçamda selülit oluştu. derim ezilmiş gibi bir görüntü. portakal kabuğu gibi sanki. ya daha 18 yaşında bu kadar selülitim varsa kendimi ilerde düşünemiyorum bile. bi de şimdi bana kızcaksınız ama ilerde evlendiğim kişi benden bu yüzden uzaklaşabilir diye düşünüyorum. yani kötü bir görüntü ve çoğu erkek şekilci olduğu için sanki böyle bir vücudu beğenmez gibi geliyo bana. ya sizce nasıl toparlarım bunları..spor işe yaramaz gibi geliyor. aldığım tüm kilolar selülit olmuş gibi, geri kalan vücudum hala çelimsizmiş gibi hissediyorum.
kendim de hiç begenmiyorum ki ya.. yasli gibi hissediyorum kalçama bakinca.Siz de selulitsiz catlaksiz kız arayan bı sıgirla beraber olmazsıniz oldu bitti
Boyunuz ve kilonuz nedir? 170ben küçüklüğümden beri çok zayıf bir kızdım ve bu cılız görüntü hiç hoşuma gitmiyodu son 4 ayda ideal kiloma ulaşmak için 7-8 kilo falan aldım. hala daha ideal kiloma ulaşamadım ve almak istiyorum 4-5 kilo daha. sanırım bu kiloları biraz hızlı alınca üst bacağımda ve kalçamda selülit oluştu. derim ezilmiş gibi bir görüntü. portakal kabuğu gibi sanki. ya daha 18 yaşında bu kadar selülitim varsa kendimi ilerde düşünemiyorum bile. bi de şimdi bana kızcaksınız ama ilerde evlendiğim kişi benden bu yüzden uzaklaşabilir diye düşünüyorum. yani kötü bir görüntü ve çoğu erkek şekilci olduğu için sanki böyle bir vücudu beğenmez gibi geliyo bana. ya sizce nasıl toparlarım bunları..spor işe yaramaz gibi geliyor. aldığım tüm kilolar selülit olmuş gibi, geri kalan vücudum hala çelimsizmiş gibi hissediyorum.
Boyun ve kilon nerdeyse normal bu arada. 163 boyundayım 50 kiloyum 31 yaşındayım.ama sıska görünüyorum. 164 boy 49 kiloyum
164-49Boyunuz ve kilonuz nedir? 170
tamam bi daha almicam ama gecer mi selulitler. kalcamdakiler cok kotu duruyoBoyun ve kilon nerdeyse normal bu arada. 163 boyundayım 50 kiloyum 31 yaşındayım.
Selülitsiz kadın yok gibi bişey. Ünlü yabancı modellerde bile var. Kadınlar gayet rahat. Bizim millet bu kadar takılıyo. Bende de var umrumda değil.ben küçüklüğümden beri çok zayıf bir kızdım ve bu cılız görüntü hiç hoşuma gitmiyodu son 4 ayda ideal kiloma ulaşmak için 7-8 kilo falan aldım. hala daha ideal kiloma ulaşamadım ve almak istiyorum 4-5 kilo daha. sanırım bu kiloları biraz hızlı alınca üst bacağımda ve kalçamda selülit oluştu. derim ezilmiş gibi bir görüntü. portakal kabuğu gibi sanki. ya daha 18 yaşında bu kadar selülitim varsa kendimi ilerde düşünemiyorum bile. bi de şimdi bana kızcaksınız ama ilerde evlendiğim kişi benden bu yüzden uzaklaşabilir diye düşünüyorum. yani kötü bir görüntü ve çoğu erkek şekilci olduğu için sanki böyle bir vücudu beğenmez gibi geliyo bana. ya sizce nasıl toparlarım bunları..spor işe yaramaz gibi geliyor. aldığım tüm kilolar selülit olmuş gibi, geri kalan vücudum hala çelimsizmiş gibi hissediyorum.
Ben 170 - 47 kiloydum evlendiğimde. Çok eksiğiniz yok sizinde. Eğer sporla beraber kilo almaya çalışırsanız ortalığın tozunu attırırsınız merak etmeyin.164-49
ya bir yerde selülit gecmiyo diye okudum da moralim acayip bozuldu. ezik büzük gibi hissediyorum derimiBen 170 - 47 kiloydum evlendiğimde. Çok eksiğiniz yok sizinde. Eğer sporla beraber kilo almaya çalışırsanız ortalığın tozunu attırırsınız merak etmeyin.
Sporu ihmal etmeyin. Selülit doğru beslenme ve spor olduğu sürece geçici bir problem olur hep hayatınızda.
Selülitsiz kadın kadın değildir bence daha çocukluk dönemindedir. Bu kadar takmayın.ya bir yerde selülit gecmiyo diye okudum da moralim acayip bozuldu. ezik büzük gibi hissediyorum derimi
nasıl bir fırçaTek diyeceğim sporun çözemeyeceği şey yok. Ha bide vücut fırçaları var kan akışını hızlandıran. Spor yapın özellikle pilates. Bide her akşam yatmadan önce o bölgeleri fırçalayın. Çok kısa sürede etkisini görürsünüz.
Geçer. Bol su iç, günde 10 15 dakika çalış. Hiçbirşey kalmaz.tamam bi daha almicam ama gecer mi selulitler. kalcamdakiler cok kotu duruyo
Eda Taşpınar at kılı fırçası diye bakarsanız internetten bulabilirsiniz. Bendeki at kılı değil Eda Taşpınar da değilnasıl bir fırça
ay çok sevindim ya inşallah öyle olur çok sağolun. kalçamın sağ tarafında var sadece. ama çok belli oluyo 2.derece sanırım. kendimi sıkınca belli oluyor.Geçer. Bol su iç, günde 10 15 dakika çalış. Hiçbirşey kalmaz.
Kabak lifi de olur. Daha ucuz bir alternatif düşünürseniz.Eda Taşpınar at kılı fırçası diye bakarsanız internetten bulabilirsiniz. Bendeki at kılı değil Eda Taşpınar da değilama fikir olsun diye bakarsınız daha sonra watsons,gratis gibi yerlerden ucuz yollusunu bulursunuz.
Bir de böyle şeylere alış. Her gün ufak ufak değişiyoruz, yaşlanıyoruz. Önemli olan kaliteli yaşlanmak. Gençken sporu alışkanlık edin. Hem psikolojine iyi gelir hem de vücuduna.ay çok sevindim ya inşallah öyle olur çok sağolun. kalçamın sağ tarafında var sadece. ama çok belli oluyo 2.derece sanırım. kendimi sıkınca belli oluyor.
Kesinlikle.Kabak lifi de olur. Daha ucuz bir alternatif düşünürseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?