ideal bir fizik isterken batırdım

Evleneceğin kişiyi değilde özgüvenini düşünmelisin ki özgüvenin yerinde olunca her halinle beğenilirsin zaten ama düşmüş özgüven dur sana bi kaç yöntemden bahsedeyim öncelikle düzenli beslen, egzersizleri ihmal etme, bi krem var işe yarıyor bende aniden kilo alınca kullandım bu kremi geçirdi tam olarak o mu geçirdi spor mu bilemiyorum tabi avonun selülit kremleri var turuncu kaplı bi şeydi

Boyunuz ve kilonuz nedir? 170

Selülitsiz kadın yok gibi bişey. Ünlü yabancı modellerde bile var. Kadınlar gayet rahat. Bizim millet bu kadar takılıyo. Bende de var umrumda değil.

ya bir yerde selülit gecmiyo diye okudum da moralim acayip bozuldu. ezik büzük gibi hissediyorum derimi

Tek diyeceğim sporun çözemeyeceği şey yok. Ha bide vücut fırçaları var kan akışını hızlandıran. Spor yapın özellikle pilates. Bide her akşam yatmadan önce o bölgeleri fırçalayın. Çok kısa sürede etkisini görürsünüz.

nasıl bir fırça

Kabak lifi de olur. Daha ucuz bir alternatif düşünürseniz.

ay çok sevindim ya inşallah öyle olur çok sağolun. kalçamın sağ tarafında var sadece. ama çok belli oluyo 2.derece sanırım. kendimi sıkınca belli oluyor.
Bir de böyle şeylere alış. Her gün ufak ufak değişiyoruz, yaşlanıyoruz. Önemli olan kaliteli yaşlanmak. Gençken sporu alışkanlık edin. Hem psikolojine iyi gelir hem de vücuduna.

bence bu selülit genlerle ilgili olabilir kiloyla alakası yok bence, ben şu an 164 cm 64 kiloyum selülitim yok, 3 hamilelik geçirdim 81 kiloya çıktım en fazla karnımda çok çatlak ama hiç selülitim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…