iftar yemeğini beğenmeyen eşim !

bak bende çay içmediğim için oruçlu iken hafif kafama gelir,bu yuzden ve aşırı ısrar olduğu için yemek davetlerıne gitmem,çok az yerım,planımı yapatım,kımseye sarmamamk için önlemimi alırım,çayım olmasa deliriyorum,mısafırlıkte çayıda koyalım fılan derım,acelen ne yemek yıyelim falan denılınce gıcık olurum,bu yuzden gıtmem,eşini anlıyorum,azcık sabır edelım bırbırımıze,ama normaldede böle ise o zaman arıza çıkar

bütün gün evde olup dışardan işten gelen insandan bişey ıstemesine deli olurum,işten gelen ınsanın tek derdi eve girmek,tuvalete girip sıcak bişeyler yemek olur,hanı tahammulu bıtmıştır,bızde erkek yok,anam butun gün oturur,eve çıkarım kapıda falan şey alda gel der,anlıyorum erkekleri bazen

oh my god !!!!!
süpersin, ben de beceriksizgillerdenim.

konu bu değil anlamadınız adam eve tavırla girdi oruç sinirli diye ses etmedim alışverişe gitmişti elinde poşetler sölendi ben aldırmışım gibi yoruldum vss.altta aldım haliyle sonra başladı dırdıra,hazır değil vs.. aparatif hazırlıyor bir yandanda yoğurt çıkarıyor turşu vs..söleniyor, kısacası işime karışıyor ,2 saat varken içeri gidip yatması dinlenmesi gerekirken. o an çorbam hazırdı diğer yemeği yapcaktım soğumasın diye geç yapayım dedim ona da sordum zaten k.yumurta yapayımmı yanına diye tamam dedi

bende gündüz oglumla beraber alis verisimi yaparim. üstelik almanyada yasiyorum yani öyle ha deyince et alamiyorum her yerden. baska semte gidiyorum türk kasabina gitmek icin otobusle gidiyorum yada metroyla araba esimde oluyor. eee öldükmu hayir. bu türk kadinlari cok nazli. hem butün gün evde otur neymis cocuk benim oglum bir saniye oturmuyor biz ne diyelim üstelik 2 cocugum var. ve calisiyorumda part time. hazir corba yapmis birde yumurta 2 saatte yetismezmis. 2 satte 10 cesit yemek cikartir insan.

köfte yoğuramazdım ki kızlar kıyma yokki evde eşim getirnce yapcaktım ama kararsızdım sordum okey verince kıymalı yumurta yapmaya karar verdim saolsun hem yap dedi sonrada olmaz dedi

Ağzım açık kaldı, maşallah hem avukatsın hem aşçı gibisin. Yedek iş buldum sana
Bende çalışıyorum 1 kızım var ama yemek konusunda sınıfta kalırım , bunlar misafir menüsü bence hafta içi yetiştiremem hepsini birden

haklısın,hem nazlı hem şımarık,

köfte yoğuramazdım ki kızlar kıyma yokki evde eşim getirnce yapcaktım ama kararsızdım sordum okey verince kıymalı yumurta yapmaya karar verdim saolsun hem yap dedi sonrada olmaz dedi
gidip alsaydin kiymani daha önce.... o acliktan öyle davrandi . ya calisan isanim yinede evimde yemegim tamdir. diyorum ya herseyide erkeklerden beklemeyin üstelik evdesin sen. al cocugunu cik alis verisine.

olan olmuş,unut,bu gece telafi et,yemekden önce konuşma,adam doğursun karnını,kocalarına yemek yerken bişeyler demeyın,açkende,sonra çay içerken yarına ne istersın dıye sor,bır ay şurda,idare edelim birbirimizi,ben ben yalnızım,bazen çok fenalaşıyorum,önüme biri bir parça bişe getirse dıyorum,halım bıle olmuyor,sopfraya bişey koymaya,ağlıyorum bazen sofrada halsızlıkten kaşığı ağzıma götüremediğim oluyor bazen,erkek adam daha sınırlı olur,sigara filanda içiyorsa,

ne hazır çorbası ya nerenizden uydurdunuz çalışmıoruz diye ya gelip yattığımımı düşünüyorsunuz hastaım ben hasta ayrıca mazeretimde vardı kıymam olsaydı önceden köfte yapcaktım zaten biraz empati...

yemek yok diye mi söyleniyordu
daha ne yapacakmışsın ki
kocanı az biraz bize yolla iki günde kıymetini anlar
ama cidden oruç tutunca insana herşey az geliyor ya Allah kimseyi açlıkla sınamasın

İlk gün de masa ben hazırlamazsam yetişmeyecek diye iftara yarım saat kala söylenmeye başladı. Taktım kulaklığı keyfime baktım.
İkinci gün de işte yemek yok tribi oldu.

Bugün de muhtemelen sen bana dünden kalma çorba veriyorsun diye söylenecek

Yarına da bulur bir şey. Bir de erken geliyor 4te falan gelip tepeme çöküyor. Uyuması için baskı yapıyorum. O arada bende uyuyorum ya direk uyandırıp"yemekler yetişmez bak iftara 2 saat 37 dk var" falan diyor. ama ciddi bunları yaparken ve bildiğin gıcık oluyor hissediyorum.

Ama tüm bu eziyet çabasına ise cidden mutlu oluyorum. Biliyorum derdi yemek değil sigara. adam bebeğimiz olacak diye ilk kez oruç tutuyor. Takdir ediyorum. Ama saracak yer arıyor, ben de sigarayı bırakırken ona sardım insan elinin altındakini hor kullanıyor.

Tamam alışverişe gidebilirdi konu sahibi ama adma kendi sormuş başka eksik ne var alayım gelirken diye
Alsın incileri mi dökülür, zaten dışardan geliyo eve
Burnundan soluyacaksan poşet taşıdım diye, sorma ne alayım diye
Ay konu sahibiymişim gibi sinirlendim nedense bu adama
Hele lokantaya da tek gitmiş ya çok bencil gördüm, kendine müslümancılardan. Eee karında oruç ona yumurta hak ta senin nadide boğazına mı batar. Çocuğun peki gezmesin mi bi hava almasın mı
Orucun da bi anlamı var, böyleleri sevaptan çok günaha sokar adamı

Başın mı döndü açlıktan erken gel yat evde, bi soluklan o zaman
Mız mız mız mız mız ben açım diye dolanılmaz, millete çatılmaz

arkadaşımın oğlu aynen böle,arkadaşımda çok becerıklııı ki sorma aklın durur,buna rağmen oğlan habire anne aç kalcaz
anne bişey yk,anne yetişcekmi kaç dk var,kadın bır mutlu,her dediğini pişiriyor,iftarı açaıyor oğlan,bşey yediği yok,ama anne mutlu gülüyor,şahıt oldum bır ıftar sofrasında,

insanın sevdiğine nazı geçermiş ya o hesap, açlık başına vuruyor belli ki hele bi de ilk kez oruç tutuyormuş asabiyet normal Allah kabul etsin bu arada, evladınızı da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kısa ve net eşşek herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…