- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi Akuamarin10
-
bende onu anlatmaya çalılıyorum egosu yüksek malesef bencillik hat safhada normalde de boğazına düşkündr ama ramazanda açlıktan ölcem sanıyo abartıyo ve ben artık baş edemiyorum saray eşrafından gibi takılıyor sürekli yemek beğendirmeye çalışıyorum halbuki güzel yemek yaparım herkes bayılır ama benimki titiz işte takıntımı desemBunu atlamışım ben.
Çok haklısın.
Tek basına dışarıda iftarını açan adam defolsun gitsin sahuru da dışarıda yapsın.
Hayvanlığın alemi yok.
Ay ben becerebilsem bende 13 çeşit yaparım, ne güzel olurYa zaten mesele misafir değil benim açımdan, hani misafir sahiden umduğunu değil bulduğu yer ama, ben deliriyorum :) En son çocukluk arkadaşlarım gündüz oturmaya gelmişti ,saydılar 13 çeşit vardı masada, kendimi kaybetmişim :)
Ben anladım merak etme, güzel de anlatırımbende onu anlatmaya çalılıyorum egosu yüksek malesef bencillik hat safhada normalde de boğazına düşkündr ama ramazanda açlıktan ölcem sanıyo abartıyo ve ben artık baş edemiyorum saray eşrafından gibi takılıyor sürekli yemek beğendirmeye çalışıyorum halbuki güzel yemek yaparım herkes bayılır ama benimki titiz işte takıntımı desem
arkadaşım sen okumamışsın belliki konuyu izindedik yeni döndük sonra rahatsızlandım,ü evde fazla bişey yok alışverişe 2.gün çıktı eşim bunu bilmesine rağmen çemkirdi herşey üstüste geldi burda kendini anlatacağına beni anlamaya çalışsan daha doğru olurduçocugum yok ama gunde 12 saat calısıyorum
3 saat de yol
15 saat evde yokum
konu sahibi bütüüüüüüün gün evde
iftara iki saat kala yumurta yapılır mı allah aşkına ya
haftasonundan düşünürsün
dolaba birseyler koyarsın
köfte alırsın tavuk alırsın , ben bazen işten eve gidip iftarı yapıp , iftardan snr bile ertesı gunun yemegını hazırlıyorum
otururken salonda barbunya ayıklıyorum , bezelye ayıklıyorum.
boş zamanlarımda dolaba domates kooyuyorum , soğan rendeleyıp koyuyorum düdüklüde barbunya fasulye 10 dakıkada pişiyor
yumurta iftarda yenmez
adam evinde normal bir sofra istemiş haksız mi sizce
ben kahvaltıda bile yumurtayı eşim masaya oturunca koyarım onune sıcak olsun dıye
adam oruclu ve iki saat kala kıymalı yumurta şaka gbi
Ay ben becerebilsem bende 13 çeşit yaparım, ne güzel olur
Ben sadece hamur işi grubunda iyiyim
Yemek konusunda eşim daha iyi
Ben pilav salata diye yamaklık yapıyorum yanında
tatilden gelmişler evde birsey yokmusgidip alsaydin kiymani daha önce.... o acliktan öyle davrandi . ya calisan isanim yinede evimde yemegim tamdir. diyorum ya herseyide erkeklerden beklemeyin üstelik evdesin sen. al cocugunu cik alis verisine.
Ya zaten mesele misafir değil benim açımdan, hani misafir sahiden umduğunu değil bulduğu yer ama, ben deliriyorum :) En son çocukluk arkadaşlarım gündüz oturmaya gelmişti ,saydılar 13 çeşit vardı masada, kendimi kaybetmişim :)
ayip etmis esin o kadar ciddi kavgalarimiza ragmen hicbirimiz sofrayi terkedip disarda yemedikteşekkür ederim haklı olmak niyetinde değilim ama başka yerde yemesi çok zoruma gitti ve bunu ilk defa yapmıyor ramazan dışında da yaptı kavga etsekde birbirmizi yesekde emek verilen yemek yenmeliydi saygısızlık bu bence.kendimi böcek gibi hissediorum değersiz....
millet ne kadar enteresan şeylere takılıyorherkes buraya takılmış kıyma yoktu evde eşim getirince yapcaktım 6 da geliyor kendisi.ama alışverişe gidince geç geldi haliyle 7 de geldi sonra sordum işte k.yumurta olurmu die olmaz deseydi köfte yapcaktım halsizdim çok oğlumda huyszlandığı için kıymalı yumurtayı teklif ettim tamam demeseydi köfte yapardım ama
Vallahi asil sizleri anlamak zor. Ne var yani kadıncağız o gun corbayla kiymali yumurta yaptiysa? Nolmus yani? Dunyanin sonu mu geldi? O tavra ne gerek var? Bir de ustune ustluk sen bi halt becerememissin diye lokantaya gidip artistleniyor. Resmen haketmissin diye konusuyorsunuz. Gercekten kadin kadinin dusmani olmuş. Evet yetistiremedi evet belki de cani istemedi belki o gün yorgun. Ben de calisiyorum ben de yemegimi yaparım hatta daha 10 gunluk evliyken 1 ayda 5 kere aksam yemekli misafir agirladim. Ama agirlamaya da bilirdim. Ne yani aksam yemekli misafir ağırladım diye daha mi kadinim ? Ya da konu sahibi hanimefendi kiymali yumurta yapti diye daha mi az kadin? Gercekten size gore kadinlik yapilan isle mi olculuyor bu kadar mi sekilcisiniz? Bir de tutup adami hakli bulmussunuz ya!! Inanilir gibi degil pes artiksonunda mantıklı bir yorum gelmiş
teşekkür ederim haklı olmak niyetinde değilim ama başka yerde yemesi çok zoruma gitti ve bunu ilk defa yapmıyor ramazan dışında da yaptı kavga etsekde birbirmizi yesekde emek verilen yemek yenmeliydi saygısızlık bu bence.kendimi böcek gibi hissediorum değersiz....
bıde senın bı suru ısın vardır ızınden geldıgın ıcınarkadaşım sen okumamışsın belliki konuyu izindedik yeni döndük sonra rahatsızlandım,ü evde fazla bişey yok alışverişe 2.gün çıktı eşim bunu bilmesine rağmen çemkirdi herşey üstüste geldi burda kendini anlatacağına beni anlamaya çalışsan daha doğru olurdu
bende onu dedim geç yapayım sıcak yersin dedim atarlandı eşimbana en enteresanı iki saat kala yapılan yumurta geldi
iki saate o yumurta ne olur yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?