iftar yemeğini beğenmeyen eşim !

Anlayamadığım iftara 2 saat kaldıysa neden köfte yetişmezki iftara
herkes buraya takılmış kıyma yoktu evde eşim getirince yapcaktım 6 da geliyor kendisi.ama alışverişe gidince geç geldi haliyle 7 de geldi sonra sordum işte k.yumurta olurmu die olmaz deseydi köfte yapcaktım halsizdim çok oğlumda huyszlandığı için kıymalı yumurtayı teklif ettim tamam demeseydi köfte yapardım ama

Yahu ben evdeyim coluk cocuk yok esim onca saat calisir yinede ben alisveris yaparim sen tasima diyor evde cocuk varsa ufaksa tabiki o alicak bide yemek begenmiyor bazen hic yapasim olmaz menemen yaparim ne var bunda boyle seylere kizilirmi ne guzel corba kiymali yumurta yapiyosunuz haa cani bisey ceker hayatim disardan alcam yarin yemek yaparsin simdi kiymali yumurta yemeyelim der boyle olay yapmaya gerrk varmi

Ben başka yorumları okumadım canım, oyuzden herkesin bu kısma takıldığından haberim yok.
Eşin bence yanlış yapmış...

oh my god !!!!!
süpersin, ben de beceriksizgillerdenim.

Beceriksizlikle alakası yok aslında, tamamen sevmekle ilgili...

Misafir menüsünü hiç söylemiyim o zaman sana Mutfak işlerini çok seviyorum canım ya, bir ara bir pastane açmayı düşünmedim değil aslında

teşekkür ederim haklı olmak niyetinde değilim ama başka yerde yemesi çok zoruma gitti ve bunu ilk defa yapmıyor ramazan dışında da yaptı kavga etsekde birbirmizi yesekde emek verilen yemek yenmeliydi saygısızlık bu bence.kendimi böcek gibi hissediorum değersiz....

Lokantaya para verebiliyosan gelirken hazır bi yemekte alabilirsin şöyle ortaya
bunda aile kavramı yok
Kendi karnı, kendi boğazı, kendi egosu.. Gitti yedi gelip oh mis yattı
Evdekileri düşünen yok, eşi geçtim çocuğu nasıl düşünmez insan

Siz hala kadına ay niye markete gitmedin diyosunuz, bunun için markete gitsen ne olur gitmesen ne

Açken sen sen değilsin diyor ya reklamda. Cidden açken ve sigarasızken canavar çıkıyor insanın içinden. Hoş görmek gerek diye düşünüyorum. Ha ben de oruçlu olsam canına ot tıkardım sanırım.

Amin inşallah çok teşekkürler.

Böyle insanların oruç tutması yasaklanmalı.
Bi naz bi trip allahım allahım..
Sanki bana tutmuş orucu hayret bişi ya valla iyi katlanıyosun.

kadın oruç değilmiş ama yinede kendisinin çekip gitmesi çok ayıp..

Misafir menüsünü hiç söylemiyim o zaman sana Mutfak işlerini çok seviyorum canım ya, bir ara bir pastane açmayı düşünmedim değil aslında

Bak ben bi ışık görüyorum da söylüyorum kolunda bi altın bilezik daha hem avukat hem pastacı vuhuu çok havalı

Ben Pazar misafir alacağım iftara
Bunları eşimle birlikte yapacağız düşün
Tek ben yapsam misafire kıymalı yımırta koyabilme ihtimalim de yok değil
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer diye de sıvışmam mümkün olabilirdi

Ama haksız da değilmiş ki. Kendin diyorsun iftara daha iki saat varken ordan oraya koşturdu diye. Demek ki az bir zaman olmadığını biliyorsun. Keşke çıkarmasaydın da en azından gözünü doyuracak bir iki şey yapsaydı belki bu kadar kırıcı da olmazdı.

Ya bir de şu bunu bulamayanlar var, şükret meselesi gerçekten sinir bozucu:) eşin evde olmayan birşey isteseydi ne biliyim harikalar yaratmani bekleseydi tamam da, kıymayı bulmuşsunuz, yumurtayı bulmuşsunuz. Tahminimce evde bir soğanla bir avuç bayat ekmek de vardır. Bunları karıştırıp fırına verdin mi al sana köfte. Burda bulunumayan bir şey yok yani. Bir çorba köfteyi de çok görmemek lazım oruçlu insana.

kadın oruç değilmiş ama yinede kendisinin çekip gitmesi çok ayıp..
Olsun ya oruç olsun olmasın o lokantada bi porsiyonda karısı yesin, onu geçtim çocuğu yesin der insan
Adam aşırı bencil geldi gözüme bunun için değil markete mutafağa girmesen haktır

Bunu atlamışım ben.
Çok haklısın.
Tek basına dışarıda iftarını açan adam defolsun gitsin sahuru da dışarıda yapsın.
Hayvanlığın alemi yok.

yorumları okumamışsınız anlaşılan neyse sizde yazayım o an öle gerekti kıyma yoktu evde olsaydı köfte yapcaktım eşim getirdi 7 gibi

Ya bırakın Allah aşkına adamın açlık başına vurmuş resmen bayanda gayet haklı kıymalı yumurta gayet süper bi Ramazan yemeği zaten hava sıcak bişey yiyemiyoruz. Eşim kendisi tek çeşit yap dedi bana yenmiyor diye kahvaltılık gayet güzel yeniyor. Şu olayda bayan da tek bir suç olduğunu düşünmüyorum. Eşim akşam 7 buçukta gelir şu an bile çocuğumuz olmadığı ve çalışmadığım halde sen ağır kaldırma ne lazımsa ben gelirken alırım der. 3 gündürde bütün yorgunluğuna rağmen pidemizi alır öyle gelir sen gel dinlen ben gider alırım diyorum ben nasılsa dışardayım ne gerek var gelirken alırım diyor. Erkekleri herşeye fazla kolaycı alıştırıyorsunuz valla pohpohla nereye kadar. Ki kv bizim bu halimizi gördükçe içi gidiyor o öyle bi alıştırmış ki eşim geldiğinde duşunu alır yemeğini yer odasına çekilirmiş çay have odasına gelirmiş şimdi ben çay mı koysan derim kalkar getirir. Nerden nereye geldim Boşuna bayana yüklenmeyin isterse kahvaltı koysun beyefendiyi haklı çıkarmaz

Anladım. Söylendiği için öyle soylemissiniz..
Kıymalı yumurta son on dakika kala yapılsa yeter.

Oruç özellikle bu uzun günlerde ciddi sabır gerektirecek bir ibadet. Karşılığıda bu yüzden büyük olacak inşallah. Bu sabır karşılıklı olmalı ama. Sizin kocanız biraz sıkıntı yapmış. Kocanızın nasıl bir insan olduğunu geçen beş yıl içinde anlamışsınızdır. Ve bu geçen beş yıl en az beş ramazan demek. Olabilir kocanız sinirli bir adamdır sabırsızdır. Sizde ona göre gardınızı alacaksınız. Eşinize hak veriyorum gibi algılamayın kesinlikle. Bağırıp çağırmak masayı bırakıp lokantaya gitmek büyük terbiyesizlik.. Benim demek istediğim tüm bunlara mahal vermemek için çaba göstermeniz. Bizimde tatilimiz cumartesi bitti. Pazar günü onca iş olmasına rağmen eşimi kaldırıp market market alışverişe gittim. Et yoktu evde onuda pazartesi eşim alırım dedi kaldı öyle. O günde iki üç kere hatırlattım. Benim eşim berbat bir çorba veya berbat bir pilav yapsamda bişey demez. Birazda aileden geliyor bu davranış. Dün korkunç bir ezogelin yaptım bir kase içti. Ama zorla içti. Bende söz verdim bir daha yapmayacağım o çorbayı. Çünkü yapamadım olmadı tadı beğenmedi eşim. Sizde madem eşiniz sinirli yemeğini saatler öncesindeb istiyor sizde sabahın nurunda kalkın yapın. Yesin soğuk soğuk. Sizi bozan bir durum olmasın. Sinirlenecek kızacak bir olay yaşanmasın. Çocuğunuzun hiç durmaması bir bahanedir sadece eşlere göre. Verin eline ay kumu( nişasta su tarçın karışımı) bide pasta kalıplarını bakın nasıl saatlerce susup oynar. Yada bi leğene su koyun oynasın. Bırakın dağıtsın heryeri. Nasılsa toparlanır. Huzurdan önemli değil hiçbirşey. Lütfen. Benimde var bir buçuk yaşında. Havadan konuşmuyorum. Ha yapamadığım zamanlar olmuyor mu? Eğer bir düzene koymayı becerirseniz işlerinizi olmuyor. Ciddi manada her işe vakit var aslında. Hayırlı ramazanlar.

Reactions: s u

Ya zaten mesele misafir değil benim açımdan, hani misafir sahiden umduğunu değil bulduğu yer ama, ben deliriyorum :) En son çocukluk arkadaşlarım gündüz oturmaya gelmişti ,saydılar 13 çeşit vardı masada, kendimi kaybetmişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…