iftar yemeğini beğenmeyen eşim !

Eşim normal de hep aç yaşadigi için pek sinirli değildir oruçken açliga dayanir ama benim eşim genelde eleştirir sırf beni sinir etmek için yoğurt getirir misin acı biber tursusu var mi falan der.
Ben birgun annemde birgün kaynanamda acicam bu yıl oruclari onlara laf etsin artik. Erkekler her zaman mükemmel olduklari için boyle saçma sapan davranirlar. Bugün kayinpeder de kaynanama laf etti durdu yok iyi olmamis falan filan ben de eşime kime çektiğin belli dedim sofrada. Kaynanam da babanin iyi huyunu al oğlum kotu huyunu alma dedi.
Ayy bugün iyice sinir oldum zaten kocama ya biz hizmetciyiz herşey mükemmel olacak sanki. Kaynanam bile öyle diyo kaç yasinda kadin valla kayinpedere şu tabagi al mutfağa koy desek goturmezsin ama eleştirmeyi iyi bilirsin diyor. Babam da aynidir. Ama eşin bence acliga dayanamamis abartmis yani.

burcu başak yükselen boğa var gerisini sen düşün:)

Boğalık var yani sezdim sezdim
Küs kalmayın o söylenirsede sen bişey deme canım boşver mübarek ay ..
Ben ramazanda sinirlensemde oruçluyum ben ağzıma dilime hareketlerime dikkat etmek zorundayım der geçerim :) Yapabildiğim kadarıya

Ya yesin tabiki. Ben de eşime zencefil veririm muhakkak. Çok çalışıyor bu sıcakta. Geçen sene ramazanda eve gelirken bayilmisti haber alamamistim kaynima haber vermiştim çıkıp aradi yol kenarında bulmuştu kurban olduğum bi de motor sevdası var motorla geliyordu kendini kötü hissedince hemen motoru durdurmus. Hemen doktora götürdük vücud direncin çok feci düşmüş dedi. O gün bugündür ne kadar vitamin kazandıracak şey varsa yediriyorum. Allah korusun çöpten bulmadık ki esimizi. .
O yüzden yesin yani neden takiyorsunuz ki?

bunları sadece kendiniz için mi hazırladınız?
bende bir tuhaflık var o zamam kesin.
kimse kıymalı yumurtayı yemek yerine koymadı
Kızım var ama o genelde 2 çeşit yer ve oruç değildi. Evet çeşit olsun diye kendime yaptım. Hatta çorba yapmamak için kendimi zor tuttum. Ve sofraya da iftariyelik çıkarmadım. Yani normalde iftarda çeşit olur. Benim de iş çıkışı iş yerinden verilen kumanya ile oruç açmışlığım çoktur, ama evde birisi varken iftar sofrası özenerek hazırlanmalı bence. Kıymalı yumurta da nimet. Asla küçümsemek istemem. Ama bütün gün aç olunca pek gitmez. Mesela balık da gitmiyor bence iftarda. Kimse kılçıkla uğraşmak istemiyor.

Bence oruç başına vurmuş

canım ya sen çok güzel kalpli birisin bence kıymalı yumurtada pek anlaşamasakta

Hanımlar akşam yemeğine ne yapılacak diye düşünmek yerine bazen hiç aman bugünde çay yanında kahvaltılıkları çıkarırım bir şeylerde yanına koyarım demediğiniz hiç mi olmadı?Kesinlikle olmuştur bence kıymalı yumurta yanında çorba hiç tartışılmasın :)
Kocanızı kesinlikle mutfağa girdirmeyin madem beğenmiyor birkaç gün kendisi yapsın yemekleri de anlasın sizin değerinizi.Bir yemek uğruna değmez bunca ağır cümle.
Sizde üzmeyin kendinizi,hatasını da anlamazsa ki anlayacaktır bir gün sizin yaptığınız işleri o yapsın..Çocukla uğraşmakmış,temizlikmiş,alışveriş ve yemekmiş dışarıdan çok kolay görünüyor onların gözüne..

canım ya sen çok güzel kalpli birisin bence kıymalı yumurtada pek anlaşamasakta

Teşekkür ederim bence sen de öyle

Kıymalı yumurtayla bir anim var. Bi gün bir yerdeyiz kahvaltıda kıymalı yumurta yicez. Allahım o kıyma pişmemis midem alt üst olmuştu o gün bugündür kıyma yemem :))))

Şimdi anlaşıldı senin kıyma hikayen var
Birşey söyliyeyim mi bende kıyma çok severim Hele kıymalı yumurta helede köfte

Sadece kendime hayatta yapmam ben ya kendim için pisirmeye useniyorum. Sizinki baya davet sofrası olmuş :)
Senin menüne de baktım. Güzel işte. Yani yemek yapmışsın sen onu demek istiyorum. Kıymalı yumurta olmaz bizde iftarda. Allah yokluğunu göstermesin tabii.

Biraz acliktan olmus birazda karsilikli sacmalamissiniz bence..

Valla anneniz kaynananiz yakindaysa her gün birinde oruç açın ya ben bu yil öyle yapcam eşim annemin yemeğini eleştiremez annesine de muhakkak bi şey bulur elestirip sürekli takilir yani o yüzden bana bulasamaz benim kafa da rahat olur ne yemek yapacaktim diye dusunmem zaten hemen cayi da içip saat ona gelmeden eve geliriz ohhhh en rahati valla.

ya kızlar asıl eşimin lokantada yemesine değinen olmamış gerçekten gitti yedi geldi sizce abartıyormuyum üzülmekte kendimi mal gbi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…