- 25 Eylül 2011
- 7.571
- 11.486
- 498
- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Çorba ve kiymali yumurta yemek degil mi sizin için..orucun amaci aksama en luks yemekler yemek degil,açın halinden anlayip bi sekilde karin doyurmak, olanla yetinmek ve sukretmek..Normal zamanda böyle yapmayan bi adamsa açlık haliyle beklentiye girmiş, bulamayınca da sinirlenmiş, tamamen haklı diyemem üslubu çirkin ama anlayışlı karşılanabilir. Siz çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız, eşinizin üslubu kadar oruçlu gelecek adama yemek yapmamak da yanlış bence
He anladım sen zaten zayıf bir insancıksın20 kilo verseydim anoreksiyadan hastaneye kapatırlardı canım
Ama tavsiye etmem çok zor olmuştu, pirinçten tiksindirdi valla. :)
burcu başak yükselen boğa var gerisini sen düşün:)
Yok zaten öncesinde Karatayla vermiştim vereceğimi, tıkanınca delice bir işe giriştim.He anladım sen zaten zayıf bir insancıksınavatarındaki gibi çöp gibimisin litfen beni alıntılama zayıflarla muhatab olmuyorum
Eşin o kavganin uzerine lokantaya gitmistir.o ortamda bulunmak istememistir.esin hatali evet..esine sunu söyle, esim memur.ev kira.hala borc oduyoruz.ben henuz atama bekliyorum.evimiz satildi ve tasinma telasemiz cikti.masraf cogaldi...bundan gocunmuyorum.dondurucumda ailemin gecen yil kurbanda verdigi etler var.belki misafir gelirse yaparim siye yemiyoruz..esimin ailesi getirirse yiyoruz.et kuyma hatta tavuk almayali aylar oldu...bugun iftar soframizda corba,pilav ve domatesli patates yemegi vardi..biz esimle sukrettik..rabbim aclari doyur dedik..icecegimiz ise sade soda..biz gecici bi surecteyiz..kiymali yumurtayi kahvaltilik gorup ese hak verenlere selam olsun..esinizede yaziklar olsun.insallah hatasini fark eder bian evvelya kızlar asıl eşimin lokantada yemesine değinen olmamış gerçekten gitti yedi geldi sizce abartıyormuyum üzülmekte kendimi mal gbi hissediyorum
Eşin o kavganin uzerine lokantaya gitmistir.o ortamda bulunmak istememistir.esin hatali evet..esine sunu söyle, esim memur.ev kira.hala borc oduyoruz.ben henuz atama bekliyorum.evimiz satildi ve tasinma telasemiz cikti.masraf cogaldi...bundan gocunmuyorum.dondurucumda ailemin gecen yil kurbanda verdigi etler var.belki misafir gelirse yaparim siye yemiyoruz..esimin ailesi getirirse yiyoruz.et kuyma hatta tavuk almayali aylar oldu...bugun iftar soframizda corba,pilav ve domatesli patates yemegi vardi..biz esimle sukrettik..rabbim aclari doyur dedik..icecegimiz ise sade soda..biz gecici bi surecteyiz..kiymali yumurtayi kahvaltilik gorup ese hak verenlere selam olsun..esinizede yaziklar olsun.insallah hatasini fark eder bian evvel
sizi anlayamiyorum. obur konuda kocanizi yalniz birakamam diyor, konu sahibi kadincagiza erkek arkadasi icin isini birakmasini soyluyordunuz.. sizin daha cok erkekleri savunmanizin sebebi nedir acaba...ozellikle konu sahibine cok fena istismar yapilmis ve ozguveni kirilmisken bu sozler eminim duymak isteyecegi en son sozler olurdu.Normal zamanda böyle yapmayan bi adamsa açlık haliyle beklentiye girmiş, bulamayınca da sinirlenmiş, tamamen haklı diyemem üslubu çirkin ama anlayışlı karşılanabilir. Siz çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız, eşinizin üslubu kadar oruçlu gelecek adama yemek yapmamak da yanlış bence
Aynen ben de soracaktim. Esime cok benzettim cunku, benimki de basak.burcu başak yükselen boğa var gerisini sen düşün:)
Adaminiz cok kaba ve sizi istismar etmis, sozlu olarak. cok uzgunum. Ona sinirini astigini ve bunu bir daha asla yapmamasini soylemezseniz devam edecektir. Istismarcilar sinirlarini bilemezler.ya kızlar asıl eşimin lokantada yemesine değinen olmamış gerçekten gitti yedi geldi sizce abartıyormuyum üzülmekte kendimi mal gbi hissediyorum
Kocasına haklı demedim ki Hiç de haklı değil Ama çalışmayan da bir hanımsa kocasının da huyu buysa yemek yapabilmesi gerek bence Bir tane çocukla bir yemeğe bile yetişemedim demek garip değil misizi anlayamiyorum. obur konuda kocanizi yalniz birakamam diyor, konu sahibi kadincagiza erkek arkadasi icin isini birakmasini soyluyordunuz.. sizin daha cok erkekleri savunmanizin sebebi nedir acaba...ozellikle konu sahibine cok fena istismar yapilmis ve ozguveni kirilmisken bu sozler eminim duymak isteyecegi en son sozler olurdu.
Konu sahibinin icinde bulundugu sartlari bilemeyiz elbetteama, problem o degil, adamin acele etmesi ve esinden "beynini okumasini" beklemesi. adam tam bir ergen gibi davranmis.Kocasına haklı demedim ki Hiç de haklı değil Ama çalışmayan da bir hanımsa kocasının da huyu buysa yemek yapabilmesi gerek bence Bir tane çocukla bir yemeğe bile yetişemedim demek garip değil mi
Konu sahibinin kadinlik gururu ve ozguveni kirilmis, sozleriniz hic yardim etmiyor.Farkinda misiniz?/ biraz duyarli olmanizi onerecegim.Kocasına haklı demedim ki Hiç de haklı değil Ama çalışmayan da bir hanımsa kocasının da huyu buysa yemek yapabilmesi gerek bence Bir tane çocukla bir yemeğe bile yetişemedim demek garip değil mi
ya kızlar asıl eşimin lokantada yemesine değinen olmamış gerçekten gitti yedi geldi sizce abartıyormuyum üzülmekte kendimi mal gbi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?