iftar yemeğini beğenmeyen eşim !

Çorba ve kiymali yumurta yemek degil mi sizin için..orucun amaci aksama en luks yemekler yemek degil,açın halinden anlayip bi sekilde karin doyurmak, olanla yetinmek ve sukretmek..

Kıymalı yumurta niyeyse bana hep kahvaltilik gelir yani çayla falan yiyebilirim belkide eşiniz böyle düşünmüstür ya da ne bilim herkeste bir iftar telaşı eve gelip bir şey bulamayınca sinirlenmistir. Gerçekten bazen aç insanlar kontrolden çıkıyor bakınız bizde de babam var aynı ayarlar :)

He anladım sen zaten zayıf bir insancıksın avatarındaki gibi çöp gibimisin litfen beni alıntılama zayıflarla muhatab olmuyorum
Yok zaten öncesinde Karatayla vermiştim vereceğimi, tıkanınca delice bir işe giriştim.
Ama Karatayı tavsiye ederim, çok yormuyor.
Ama şok diyetler fena, insanda yeme aşkı bırakmıyor. İnan yemek saati gelmesin diye dua eder olmuştum.

ya kızlar asıl eşimin lokantada yemesine değinen olmamış gerçekten gitti yedi geldi sizce abartıyormuyum üzülmekte kendimi mal gbi hissediyorum
Eşin o kavganin uzerine lokantaya gitmistir.o ortamda bulunmak istememistir.esin hatali evet..esine sunu söyle, esim memur.ev kira.hala borc oduyoruz.ben henuz atama bekliyorum.evimiz satildi ve tasinma telasemiz cikti.masraf cogaldi...bundan gocunmuyorum.dondurucumda ailemin gecen yil kurbanda verdigi etler var.belki misafir gelirse yaparim siye yemiyoruz..esimin ailesi getirirse yiyoruz.et kuyma hatta tavuk almayali aylar oldu...bugun iftar soframizda corba,pilav ve domatesli patates yemegi vardi..biz esimle sukrettik..rabbim aclari doyur dedik..icecegimiz ise sade soda..biz gecici bi surecteyiz..kiymali yumurtayi kahvaltilik gorup ese hak verenlere selam olsun..esinizede yaziklar olsun.insallah hatasini fark eder bian evvel

Esinize yazıklar olsun, ramazan boyunca lokantada yemesini söyleyin!!

Ya kizlar beni topa tutacaksiniz. Biliyorum yemek yapmak kadinin ikramidir görevi degil. Ama yani kasap market vs. 5-10 dk mesafe ise. Cocuk bebek arabasima atilir alinir. Bi pilav bir sulu yemek ya da firinda köfte vs yapilir. Miktari az tutulur artmaz.
Öte yandan bilirim bebekle cooook zor ev isi yemek yapmak. O özür dilesin siz de yarin surpriz sofra hazirlarsiniz

Kusura bakmayında ben bütün suçu kocada buldum.Yemeği öğlen 2 de de yapsa aynı saatte yiyecekler, akşam 7 de de yapsa aynı saatte yiyecekler.Hadi İftar saatinde sofra hazır olmasa anlayacağımda ( onda bile kızmaya gerek yok mutlaka bir aksilik olmuştur birlikte hazırlanabilir kimse ölmez ) ama 2 saat öncesinden yemek için çemkirmek nedir ? Sanırsınız sadece kocalar oruç tutuyor,aman koca kızmasın aman kocaların gönlü hoş olsun.
İftarda kahvaltılıkta yenir,kıymalı yumurta da,melemende ne var bunda ? İmkan var diye sofrayı donatmaya gerek yok,ramazanın amacı her akşam ziyafet sofrası mı Allah aşkına ? Durumun iyi diye özellikle dikkat edeceksin abartmamaya ki fakiri fukarayı anlayasın.Ramazanda kilo alan müslümanın vay haline

Tez zamanda refaha çıkın insallah.

sizi anlayamiyorum. obur konuda kocanizi yalniz birakamam diyor, konu sahibi kadincagiza erkek arkadasi icin isini birakmasini soyluyordunuz.. sizin daha cok erkekleri savunmanizin sebebi nedir acaba...ozellikle konu sahibine cok fena istismar yapilmis ve ozguveni kirilmisken bu sozler eminim duymak isteyecegi en son sozler olurdu.

Bilmiyorum eşiniz yaptığı coook büyük bi hata ama galiba ramazanın ilk gününün verdiği yorgunlukla yumurtanin beklentisini karsilamamis olmasında büyük pay var. Vardır böyle yemeğe düşkün erkekler . Tabiki k. Yumurtaya da şükür dar olmalıyız evet ama durum uygunsa 2 saat içinde 2 ceşit yemek piserdi yani esinizin bu agresif huyunu biliyorsaniz iftar yemeginiz k. Yumurta olmamaliydi. Diye düşünüyorum

ya kızlar asıl eşimin lokantada yemesine değinen olmamış gerçekten gitti yedi geldi sizce abartıyormuyum üzülmekte kendimi mal gbi hissediyorum
Adaminiz cok kaba ve sizi istismar etmis, sozlu olarak. cok uzgunum. Ona sinirini astigini ve bunu bir daha asla yapmamasini soylemezseniz devam edecektir. Istismarcilar sinirlarini bilemezler.

Kocasına haklı demedim ki Hiç de haklı değil Ama çalışmayan da bir hanımsa kocasının da huyu buysa yemek yapabilmesi gerek bence Bir tane çocukla bir yemeğe bile yetişemedim demek garip değil mi

Eşiniz için diyeceğim şey şu ki, buyuran kadı yorulmazmış. Kendisi bi şeyin ucundan tutmayıp kadına titizlik dersi veren erkeklere de ayar oluyorum.
Uslubü kesinlikle çok yanlış, ancak maalesef ki insan bazen aç olunca sinirli olabiliyor çünkü aynı durum bende de olabilir bazen eşinizin tavrını onaylamıyorum tabi ki.
Ancak siz de eşinizin yorgun geleceğini, aç olduğunu bilerek hazırlığınızı Zamanında yapsaydınız keşke.

Kocasına haklı demedim ki Hiç de haklı değil Ama çalışmayan da bir hanımsa kocasının da huyu buysa yemek yapabilmesi gerek bence Bir tane çocukla bir yemeğe bile yetişemedim demek garip değil mi
Konu sahibinin icinde bulundugu sartlari bilemeyiz elbetteama, problem o degil, adamin acele etmesi ve esinden "beynini okumasini" beklemesi. adam tam bir ergen gibi davranmis.

Konu sahibinin kadinlik gururu ve ozguveni kirilmis, sozleriniz hic yardim etmiyor.Farkinda misiniz?/ biraz duyarli olmanizi onerecegim.

Ben olsam ben de üzülürdüm. Ama erkekler odun. Actim gittim yedim. Canim istemedi falan vs der benim ki olsa. . Hic takma.
Ama yumurtali kiyma yerine patates yemegi pilav salata yapsaydin böyle yapmazdi. O aslinda naz yapmis biraz

Oruç tutup eşine zulmedince sevabamı girdiğini zannediyor hödük ! Ama kabahat biz kadınlarda böyle erkeklere kıymet veriyoruzya işte hatanın en büyüğü bunlara en güzel laf " Koy g*tüne gönder memleketine"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…