- 12 Haziran 2016
- 938
- 1.816
- 113
- Konu Sahibi Yigityavuz
-
Bakın verdiğiniz örneklerde şunu es geçmişsiniz. Sonuçta bunları kendi irademizle yapmışsınız. Kimse kafanıza silah tutmadı sonuçta gittiğiniz yerde alışveriş yapmanız için. Beğenmedim diyip almayabilirdiniz. Düğün süreci de aynı şekilde. Biz şu an evlenmeyeceğiz 1 sene sonra istiyoruz düğünü demek ne kadar zor olabilir? Ailenizi nasıl kandırabilir ki?Sadece geçmişten düğün alışverişinde bizi zorla bir yere götürüp oraya borclandirmasi,nişanlılık suremiz 1 yıl olacaktı bekliycektik eşimle taniycaktik birbirimizi ama abisi yurtdışına gidicem diye ailemi kandırdı dugun3 ayda yapıldı 1aylik gelindim abisi başkasıyla gitti o gidince eşim ve ailesiyle aylarca insan içine çıkamadık haliyle çok etkilendim
Bu saydiklarinizi hep kaynanam yapıyor:) oğullarını dize getiremeyince ben hıc böyle birşey yapmadim hayatımda ben açıkça söylüyorum istemediğimi ama tabiki doktora görünmeyi kabul ederim daha kpnusulmayacak aile özeli diyr yasamak zorunda kaldığım onlarla çok anim var tabiki ben sadece özel hayattan girdigim için herkes bana o baban değil diyor haklısınız önce kendimle sorunumu çözüp sonra da bu problemi ortadan kaldırıcam şuan için hiçbirini iftara almamak en doğrusu benim içinGidin tabii; panik atak filan demişsiniz, teşhisi kendiniz koydunuz sanırım. Yapmayın da böyle. :) Bunu da neden diyorum, kendi alanınıza insan sokmamak, lafınızı geçirmek için alışkanlık da yapabilirsiniz bunu ki bu da çok tehlikeli. Şey gibi hani gelinine laf geçirmek için bir anda bayılıvererek oğlunun aklını alan kvler, hastalıkları kullanarak işini gördürmeye çalışanlar gibi... Bu sefer dışarıdan samimiyetiniz de sorgulanmaya başlar "Bu da hep kayını geleceğinde bayılıveriyor, sahte sahte haller" filan demeye de başlarlar, gerçek dertlerinize de inanmaz olurlar, yine sizin başınıza patlar kabak. :)
Siz önünü alın sizdeki bu halin. Çok yanlış yaptırır travmalar insana, hareketlerinizin sebebini izah edemez hale gelirsiniz tedavi almadıkça, dışarıdan tuhaf görünmeye başlarsınız. Kimse "Ay yaralı guzuum" diye sarmaz. Siz saracaksınız kendinizi. Bunun adresi de psikolog, gerekirse psikiyatr. Ertelemeyin lütfen.
Kucuk yer olunca fatura bize kesildi markette gitsek aaa bunlar yapmış pislikler diyorlardı sanki ben götürdüm kadınıBakın verdiğiniz örneklerde şunu es geçmişsiniz. Sonuçta bunları kendi irademizle yapmışsınız. Kimse kafanıza silah tutmadı sonuçta gittiğiniz yerde alışveriş yapmanız için. Beğenmedim diyip almayabilirdiniz. Düğün süreci de aynı şekilde. Biz şu an evlenmeyeceğiz 1 sene sonra istiyoruz düğünü demek ne kadar zor olabilir? Ailenizi nasıl kandırabilir ki?
Ha diğer konuya gelince evet yaptığı hareket çok çok yanlış fakat sizi doğrudan etkileyen bir durum yok. Elalem ne der mantığı bu. Eşinizin abisinin ayıbını niye siz üstleniyorsunuz?
Çağırdığınız kişiler ile şu an aynı evde yaşıyorlar çünküIşte kabul etmek zorunda değilsin diyosunuz sonra karışamazsınız diyorsunuz ben abisiyle görüşmesine değil evime gelmesine karşıyım ya en basit dayısının kızı evlenirken bile arabada abisi var diye eşim beni götürmedi düğüne o zaman sen abimle aynı ortamda bulunmak istemiyorsun diye almadım diyodu da şimdi ne değişti bende çağırmam o zaman kimseyi diyorum ona da olmaz diyor eee nolcak böyle diyerekten sizlere sormak istedim
Ben babamla görüşmüyorum söylediğiniz olabilir çünkü eşim babamı nasıl görüyorsa bende abisini öyle görüyorum yani evdeki sorun tek taraflı değil onlar benim yaralarımla çok oynadılar ve istemiyorum evimde kaynanamda çok çektirdi ama annedir diyip onu idare edebiliyorum
Kaynanamın bana bilenmesi için birşey yaşamaya gerek yok kadın hasta bana hep sizi ayiracam der durur ben takılmam küfür HAKARET eder mesafe koyarım kendi kendine gelir konuşur.Iste tam olayın aslına geldik eşim akraba düğününe giderken abimi görmek istemiyorsun sen diyip beni götürmüyor biz eşimle aile olamıyoruz ki onlarla olayım oda hıc demez karınla git eşim bir bana akıllı diğer herkese saf abisi eşimi çok güzel parmağında oynatır karışıyormuyum hayır abisi karin gelmesin derse beni götürmez ama ben gelmesin dersem diyemezsinAyni evden bir kisiyi cagirip birini cagirmazsaniz olay çıkar, kayinvalidenizde gelmez, ustelik size bilenirler. Aile mevzularında cogu zaman kol kirilir yen icinde kalir. Su an gorusmek istemesenizde mutlaka ayni ortama girmek zorunda kalacaksiniz. Travmanizi anliyorum ama bu sekilde aile hayatinizi surduremezsiniz.
Ayni sekilde esinizde babaniz icin gelemez, kapiya koymam diyemez. Evladi olarak siz babanizi affederseniz esiniz bunu kabul etmeli.
Neden hastanelik olursunuz?Sadakatsizle alakası yok öyle bir tartışma çıkmaz ama gecenin sonunda ben mutlaka hastanelik olurum evime gelene terbiyesizlik yapmam ama olur yolunu bulmak istedim sadece arkadaşlarda öyle olmaz dediler cevabımi aldım
Eşinizde bir tuhaf. Onlar barisip arayi duzeltirse, esiniz sizi satar. Yigityavuz bana boyle boyle diyordu deyip sizi kotuler, Siz kotu olursunuz. Kayinvalide zaten saldirmak icin hazir olda bekliyormus. Bence kimseyi iftara çağırmayın ne şiş yansin ne kebap.Kaynanamın bana bilenmesi için birşey yaşamaya gerek yok kadın hasta bana hep sizi ayiracam der durur ben takılmam küfür HAKARET eder mesafe koyarım kendi kendine gelir konuşur.Iste tam olayın aslına geldik eşim akraba düğününe giderken abimi görmek istemiyorsun sen diyip beni götürmüyor biz eşimle aile olamıyoruz ki onlarla olayım oda hıc demez karınla git eşim bir bana akıllı diğer herkese saf abisi eşimi çok güzel parmağında oynatır karışıyormuyum hayır abisi karin gelmesin derse beni götürmez ama ben gelmesin dersem diyemezsin
Hahah çok komik degilmi insanların neler yaşayacağı yla dertlendim onları korudum kolladım eltime maddi manevi destek oldum travmama bağlamadım aynı şeyleri tekrar dolaylı yollarla yaşamış oldum tabiki destek alma konusunda hem fikiriz3 sene geçmiş aldatılan elti sizin kadar kinlenmemiştir
mevzuyu çocukluk travmanıza bağlamanızda çok ilginç. travmanız varsa destek alın ona buna manasız kin tutmak yerine iyileşmeye çalışın.
Hahah çok komik degilmi insanların neler yaşayacağı yla dertlendim onları korudum kolladım eltime maddi manevi destek oldum travmama bağlamadım aynı şeyleri tekrar dolaylı yollarla yaşamış oldum tabiki destek alma konusunda hem fikiriz
Bin tane beğeni olsa şu yoruma bin beğeni hakkımı da kullanırım eşim hicbir zaman arkamda durmadı arkadaşı karin karımı dolduruyormuş diye konuşmuşta benim eşim yapmaz diyememiş ben kötü biri değilim arkadaşlar annesiyle zaten çok büyük sıkıntılarım var kendisi de biliyor ve annesinin hastalığı bize fiziksel olarak da zarar verir çevreye zarar verir cinsten ama birde abisine katlanamiyorum çünkü huylu huyundan vazgecmiyor sürekli gözü dışarda ama çalış desen yok eşimin yüzünden bende maddi manevi dahil olmuş oluyorum olaylaraEşinizde bir tuhaf. Onlar barisip arayi duzeltirse, esiniz sizi satar. Yigityavuz bana boyle boyle diyordu deyip sizi kotuler, Siz kotu olursunuz. Kayinvalide zaten saldirmak icin hazir olda bekliyormus. Bence kimseyi iftara çağırmayın ne şiş yansin ne kebap.
Çalışamıyormuş tabi çalışmaz 3 gün çalış sigara paramı çıkar fatura yi küçük öder kirayı ortanca kardeş niye çalışsın ki ben bisey diyince evimde huzursuz oluyorum daha konuşmıyorken böyle ..Koca adam neden calismiyor
Herkese merhaba. Şimdi benim kayinvalidem ağır psikolojik rahatsız bir bekar kaynım var kayinvalidem pederi görmek istemediği için ev ayirdik.Bekar kaynimla kayınvalide aynı evde yasayacaklardı taaa ki büyük kaynım da gelene kadar büyük kaynim (eltimi aldattığı için boşandı,eltimi aldattığı kadınla da anlaşamayıp onu da ortada bıraktı,işsiz ipsiz sapsız biri) parantez içindeki ayrıntıyı şu sebeple verdim; benim anne baba ayrıydı babam da bizi bırakıp başkasıyla evlenmişti ve kaynım eltimi aldattiginda ben henüz 1 aylık gelindim eltim aynı annem gibi ortada kalmıştı çocuğunun gözünde kendi çocukluğumu görüp aylarca bu üzüntüyleo çocuğun ne hissedeceğini ve bundan sonra yaşamlarının ne kadar zor olacağını bilerek yaşadım ve abisini gördükçe babama olan öfkem çocukluk travmalarım depresiyor eşimle bu konuyu konuşmuştum anlayışla karsilamisti zaten abisinin yaptıkları ona da ters geliyordu 3 yıl kadar konuşmasada kaynanam barıştırdı onları.sorun da bu ay başlıyor..Bu zamana kadar eşimin ailesini bana o kadar cektirdiklerine rağmen el üstünde tuttum her ramazan da iftara davet ederdim ama şimdi kaynana küçük kaynım ve abisi aynı evde yaşıyorlar ve ben esimin abisi'ni bırakın soframa oturtmak kapımdan içeri sokmak dahi istemiyorum.Esime dedim ki kardeşini ara annemi al şu gün iftara gel de abin i kastetmeyince gelmez dedim olmaz öyle şey dedi.Ama ben abin i ağırlamak istemiyorum dedim.o zaman hıc iftar yemegi vermeyelim bu sene,ne senin kalbin kırılsın ne benim Dedim onada hayır dedi ben o adamı görünce panik atak geçiriyorum sizce ne yapmalıyım? Sağlıklı bir kaynanam olsa beni anlar o kocasını gördükçe sinir topuna dönüyor ama bana gelince abinin yaptıkları seni ne ilgilendirir diyor yani ona problemi anlatmam imkansız sizce hıc cagirmamalimiyim yoksa küçük kaynimi kendim arayıp annemi al gel mi demeliyim yada başka bir çözüm bilemedim bana bir fikir verin kırmadan lütfen..
Kin gitmiyorum rahat yerinde durmuyor 2 kadını mahfetti şimdi yine evlenmek istiyor ben tekrar bir rezilligin içinde bulmak istemiyorum kendimi 3 yıl önce dışarda milletten duyduğumuz o çirkin sözler kulaklarımdan gitmiyor ama anladim ki beni hasta etmişler hem babam hem bunlar en iyisi sağlam bir destek almak3 sene sonra hala aynı kini gütmek evet komik
ama zaten tuhaf bir durum olduğunu farkedip destek almaya karar vermişsiniz o yüzden fazla söze gerek yok.
Insanlar hastaligin arkasina siginip tum delilikleri yapmayi kendilerine hak goruyorlar. Kardes ve anne maalesef atsan atamaz, satsan satamazsin. Esiniz belli ki onlari bir şekilde idare etmeye devam edecek siz kendinizi düşünün, ters dusmemeye calisin bunlar sizi yerBin tane beğeni olsa şu yoruma bin beğeni hakkımı da kullanırım eşim hicbir zaman arkamda durmadı arkadaşı karin karımı dolduruyormuş diye konuşmuşta benim eşim yapmaz diyememiş ben kötü biri değilim arkadaşlar annesiyle zaten çok büyük sıkıntılarım var kendisi de biliyor ve annesinin hastalığı bize fiziksel olarak da zarar verir çevreye zarar verir cinsten ama birde abisine katlanamiyorum çünkü huylu huyundan vazgecmiyor sürekli gözü dışarda ama çalış desen yok eşimin yüzünden bende maddi manevi dahil
Yediler zaten aslında bu actigim ilk ve son konu olacak çünkü ben hastaysam sıkıntı bendeyse çözmekten yanayım çünkü kendimi seviyorum kendime değer veriyorum bana iyi gelmeyen herkesten uzak duruyorum ama bu şuan mümkün olmuyor herkese bu mesajla teşekkür ediyorum daha çok yasanilani bilmediği için biraz incitenler oldu ama sorun değil önce kendimle olan sorunumu çözüp sonra kaynimla olan sıkıntılarımı başka bir zaman onlarla oturup çözmeye çalışacağımInsanlar hastaligin arkasina siginip tum delilikleri yapmayi kendilerine hak goruyorlar. Kardes ve anne maalesef atsan atamaz, satsan satamazsin. Esiniz belli ki onlari bir şekilde idare etmeye devam edecek siz kendinizi düşünün, ters dusmemeye calisin bunlar sizi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?