Iftara istenmeyen misafir

Bakın verdiğiniz örneklerde şunu es geçmişsiniz. Sonuçta bunları kendi irademizle yapmışsınız. Kimse kafanıza silah tutmadı sonuçta gittiğiniz yerde alışveriş yapmanız için. Beğenmedim diyip almayabilirdiniz. Düğün süreci de aynı şekilde. Biz şu an evlenmeyeceğiz 1 sene sonra istiyoruz düğünü demek ne kadar zor olabilir? Ailenizi nasıl kandırabilir ki?
Ha diğer konuya gelince evet yaptığı hareket çok çok yanlış fakat sizi doğrudan etkileyen bir durum yok. Elalem ne der mantığı bu. Eşinizin abisinin ayıbını niye siz üstleniyorsunuz?

Bu saydiklarinizi hep kaynanam yapıyor:) oğullarını dize getiremeyince ben hıc böyle birşey yapmadim hayatımda ben açıkça söylüyorum istemediğimi ama tabiki doktora görünmeyi kabul ederim daha kpnusulmayacak aile özeli diyr yasamak zorunda kaldığım onlarla çok anim var tabiki ben sadece özel hayattan girdigim için herkes bana o baban değil diyor haklısınız önce kendimle sorunumu çözüp sonra da bu problemi ortadan kaldırıcam şuan için hiçbirini iftara almamak en doğrusu benim için

Kucuk yer olunca fatura bize kesildi markette gitsek aaa bunlar yapmış pislikler diyorlardı sanki ben götürdüm kadını

Saçnalıyorsunuz. Hepimizin ufak tefek travmaları yaşanmışlıkları var. O adamın özel hayatında yaptığı şeyler sizi hiç ilgilendirmez. Kimseyi çağırmayın madem olsun bitsin

Çağırdığınız kişiler ile şu an aynı evde yaşıyorlar çünkü

eşinize babanız hakkında laf söylemek yorum yapmak düşmez. aynı size abisi için olduğu gibi.

Abi kardeş arasına girmeniz hiç doğru bi durum değil. Elbette anneleri barıştırmakla iyi yapmış.

Sizin evlatlarınız küs olsa hoşunuza gider mi?
Kayinvaliden eşini görünce sinir topuna giriyor olabilir . O onun eşi ve birçok şey yaşamış olabilir.
Sizin kayninizla hiç probleminiz yok. Hata onun hatası özel hayatında kötü olabilir . Fakat kardeşçe belki araları çok güzel .

Sizin cocukluk travmanız çok üzücü yardım alabilirsiniz. Fakat Sizin travmaniza göre üstelik sizinle alakası da yokken insanlar şekil alamaz. Bu yaptığınız eşinize de travma değil mi?

Evinize çağırırken bu gelsin bu gelmesin durumu tuhaf . Bir de iftar yemeğine bu durum hiç yakışmıyor.

Kaynanamın bana bilenmesi için birşey yaşamaya gerek yok kadın hasta bana hep sizi ayiracam der durur ben takılmam küfür HAKARET eder mesafe koyarım kendi kendine gelir konuşur.Iste tam olayın aslına geldik eşim akraba düğününe giderken abimi görmek istemiyorsun sen diyip beni götürmüyor biz eşimle aile olamıyoruz ki onlarla olayım oda hıc demez karınla git eşim bir bana akıllı diğer herkese saf abisi eşimi çok güzel parmağında oynatır karışıyormuyum hayır abisi karin gelmesin derse beni götürmez ama ben gelmesin dersem diyemezsin

Sadakatsizle alakası yok öyle bir tartışma çıkmaz ama gecenin sonunda ben mutlaka hastanelik olurum evime gelene terbiyesizlik yapmam ama olur yolunu bulmak istedim sadece arkadaşlarda öyle olmaz dediler cevabımi aldım
Neden hastanelik olursunuz?
Abi ne yaparsa yapsin sizi ilgilendiren bi durum yok kardesinin evinede gayet gelebilir bu duruma engel olamazsiniz size bi zarari olmadigi sürece.
Yasadiklariniz eminim cok zor seylerdir ama bi destek alsaniz bu konuda sizin icin cok iyi olur.

Eşinizde bir tuhaf. Onlar barisip arayi duzeltirse, esiniz sizi satar. Yigityavuz bana boyle boyle diyordu deyip sizi kotuler, Siz kotu olursunuz. Kayinvalide zaten saldirmak icin hazir olda bekliyormus. Bence kimseyi iftara çağırmayın ne şiş yansin ne kebap.

3 sene geçmiş aldatılan elti sizin kadar kinlenmemiştir
mevzuyu çocukluk travmanıza bağlamanızda çok ilginç. travmanız varsa destek alın ona buna manasız kin tutmak yerine iyileşmeye çalışın.
Hahah çok komik degilmi insanların neler yaşayacağı yla dertlendim onları korudum kolladım eltime maddi manevi destek oldum travmama bağlamadım aynı şeyleri tekrar dolaylı yollarla yaşamış oldum tabiki destek alma konusunda hem fikiriz

3 sene sonra hala aynı kini gütmek evet komik
ama zaten tuhaf bir durum olduğunu farkedip destek almaya karar vermişsiniz o yüzden fazla söze gerek yok.

Bin tane beğeni olsa şu yoruma bin beğeni hakkımı da kullanırım eşim hicbir zaman arkamda durmadı arkadaşı karin karımı dolduruyormuş diye konuşmuşta benim eşim yapmaz diyememiş ben kötü biri değilim arkadaşlar annesiyle zaten çok büyük sıkıntılarım var kendisi de biliyor ve annesinin hastalığı bize fiziksel olarak da zarar verir çevreye zarar verir cinsten ama birde abisine katlanamiyorum çünkü huylu huyundan vazgecmiyor sürekli gözü dışarda ama çalış desen yok eşimin yüzünden bende maddi manevi dahil olmuş oluyorum olaylara

Koca adam neden calismiyor
Çalışamıyormuş tabi çalışmaz 3 gün çalış sigara paramı çıkar fatura yi küçük öder kirayı ortanca kardeş niye çalışsın ki ben bisey diyince evimde huzursuz oluyorum daha konuşmıyorken böyle ..

Abiden size ne, küçüklük travmanızdan abi sorumlu değil. Gelmesini istemiyorsanız kimseyi çağırmazsınız, ayrı gayrı olmaz aynı evdeki insanlara.

3 sene sonra hala aynı kini gütmek evet komik
ama zaten tuhaf bir durum olduğunu farkedip destek almaya karar vermişsiniz o yüzden fazla söze gerek yok.
Kin gitmiyorum rahat yerinde durmuyor 2 kadını mahfetti şimdi yine evlenmek istiyor ben tekrar bir rezilligin içinde bulmak istemiyorum kendimi 3 yıl önce dışarda milletten duyduğumuz o çirkin sözler kulaklarımdan gitmiyor ama anladim ki beni hasta etmişler hem babam hem bunlar en iyisi sağlam bir destek almak

Insanlar hastaligin arkasina siginip tum delilikleri yapmayi kendilerine hak goruyorlar. Kardes ve anne maalesef atsan atamaz, satsan satamazsin. Esiniz belli ki onlari bir şekilde idare etmeye devam edecek siz kendinizi düşünün, ters dusmemeye calisin bunlar sizi yer

Yediler zaten aslında bu actigim ilk ve son konu olacak çünkü ben hastaysam sıkıntı bendeyse çözmekten yanayım çünkü kendimi seviyorum kendime değer veriyorum bana iyi gelmeyen herkesten uzak duruyorum ama bu şuan mümkün olmuyor herkese bu mesajla teşekkür ediyorum daha çok yasanilani bilmediği için biraz incitenler oldu ama sorun değil önce kendimle olan sorunumu çözüp sonra kaynimla olan sıkıntılarımı başka bir zaman onlarla oturup çözmeye çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…