Anlat tabiki.. hiç durma hemdehenüz 2 aylık evliyim. Eski bir arkadaşımın babası çocuk tacizinden hapiste. Ben bu durumu bildiğim için zamanında benden uzaklaştı benimle ilgili ileri geri konuştu ve biz görüşmeyi kestik.
Akşam öğrendim ki bu şahıs kuzenimle arkadaş olmuş ve ona beni kötülüyormuş. benim hakkımda namusuma laf gelecek şekilde ileri geri konuşmuş.
Ben de kuzenime, "onun babasının neden hapiste olduğunu bildiğim için benimle ilgili yediremedikleri, karın ağrıları var, o yüzden atıp tutuyor" dedim.
Kuzenim de bunu ona söylemiş.. Şimdi bu şahıs beni tehdit ediyor. Eşime benimle ilgili yalan yanlış bi sürü şey anlatacağını, sosyal hesaplardan mesj atacağını söylüyor.
Önce sert çıktım, benimle uğraşma banane senden vs diye.. sen görürsün demeye başlayınca açıkçası korktum.. Çamur at izi kalsın derler.. eşimin aklında benimle ilgili bir soru işareti oluşmasını istemem...
Sizce ne yapmalıyım? eşime olayı anlatsam mı önceden, yoksa bir şey yapamaz mı? içime öküz oturdu resmen durduk yere...
Tek sebebi ise şahsın fesatlığı... iyi bir kariyerim, işim, evliliğim, ailem olması... gölge düşmesinden korkuyorum...
Aynen. Bu konuşma tarzından ben bile işkillendim, dik durman lazım konu sahibi.Siz neden suçlu gibi dolanıyorsunuz anlamadım? Eşinizle de bu tondan konuşursanız adam tabi ki şüphe eder. Siz burada en masum kişisiniz. Suçlu psikolojisiyle konuşmayın soğukkanlı durun.
Kimse hiç bir şey yapamaz. Havlayan köpek ısırmaz diye bir deyim var..
Neden şüphe kalsın ki? Asıl arkadan iş çevirmesi şüphelendirir beni şahsen. Ota b.ka şüphelenecek adamsa karşıdaki, adamlığı henüz olmamış demektir ..esinize anlatsaniz da ne kadar guvense de icinde bir suphe kalir.soyle yapin o sahsa ya msj atin yada telefonlar arayin.msjlasacaksaniz onu konusturun sizi tehdit eden msjlar elinizde olsun.arayacaksaniz kaydedin konusmayi.sonra ona gonderin ve eger benle ugrasirsan seni savciliga veririm diyin.boylece kazanan siz olursunuz.
her insan ayni degil.zaten o msjlari esine gosterip anlatsin.ayrica kuzeni boyle bos bogaz biriyse herkese anlatir.en azindan elinde kanit var.Neden şüphe kalsın ki? Asıl arkadan iş çevirmesi şüphelendirir beni şahsen. Ota b.ka şüphelenecek adamsa karşıdaki, adamlığı henüz olmamış demektir ..
Esin öğrenir de bana niye söylemedin cekindigin ne var derse işte ozaman kaybedersin. Sen dürüstçe soylePeki eşim benimle ilgili kötü bi düşünceye kapılır mı? ufacık da olsa bir şüphe beni çok üzer... Hiç bir şey söylemezse boş yere kendimi düşürmek istemiyorum eşime karşı...
İyi de bu insan damdan düşer gibi nasıl kuzeninizle irtibat kurup arkadaş oluyor hangi ortamda görüp de arkadaşlık kuruyor anlamadım ayrıca bu kadar laf söyleyen biriyle neden hala arkadaşlık yapıyor ki?
hem madem iftira madem asılsız neden bu kadar endişe ediyorsunuz anlamadım o kadar kolay mı kafadan uydurup anlatmak ve ne gibi şeyler anlatacakmış. İspatı da olması lazım. Sırf sen bunu biliyorsun ve arkadaşlığını kestin diye niye seneler öncesi olaydan sana takmış anlamadım tek sen değil çevresindekilerde biliyordur neden hapiste olduğunu onlara da mı iftira edecek bence sizinde korktuğunuz bir şeyler var.
ekşi yemedim ki karnım ağrısın.isterse 12 yıllık evli ol.
ben de gerginliğini anlayamadım.
ben olsam eşime hepsini çoktan anlatmıştım.
yaram yok ki karnım ağrısın.
henüz 2 aylık evliyim. Eski bir arkadaşımın babası çocuk tacizinden hapiste. Ben bu durumu bildiğim için zamanında benden uzaklaştı benimle ilgili ileri geri konuştu ve biz görüşmeyi kestik.
Akşam öğrendim ki bu şahıs kuzenimle arkadaş olmuş ve ona beni kötülüyormuş. benim hakkımda namusuma laf gelecek şekilde ileri geri konuşmuş.
Ben de kuzenime, "onun babasının neden hapiste olduğunu bildiğim için benimle ilgili yediremedikleri, karın ağrıları var, o yüzden atıp tutuyor" dedim.
Kuzenim de bunu ona söylemiş.. Şimdi bu şahıs beni tehdit ediyor. Eşime benimle ilgili yalan yanlış bi sürü şey anlatacağını, sosyal hesaplardan mesj atacağını söylüyor.
Önce sert çıktım, benimle uğraşma banane senden vs diye.. sen görürsün demeye başlayınca açıkçası korktum.. Çamur at izi kalsın derler.. eşimin aklında benimle ilgili bir soru işareti oluşmasını istemem...
Sizce ne yapmalıyım? eşime olayı anlatsam mı önceden, yoksa bir şey yapamaz mı? içime öküz oturdu resmen durduk yere...
Tek sebebi ise şahsın fesatlığı... iyi bir kariyerim, işim, evliliğim, ailem olması... gölge düşmesinden korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?