İftira ile karşı karşıyayım..

Siz neden suçlu gibi dolanıyorsunuz anlamadım? Eşinizle de bu tondan konuşursanız adam tabi ki şüphe eder. Siz burada en masum kişisiniz. Suçlu psikolojisiyle konuşmayın soğukkanlı durun.
Kimse hiç bir şey yapamaz. Havlayan köpek ısırmaz diye bir deyim var..

Anlat tabiki.. hiç durma hemde

esine anlat mesaj varsa göster arama ise birdahakine ses kaydi ile aç ki esin dinlesin seni sahipsiz ve korkak görmesine kullanmasına izin verme o kuzenlede mesafeni kesin bir çizgi olarak koymalısın

Kuzenin hala arkadaş mı peki ben oraya takıldım şuan.
derler ya "benim hakkımda birileri birşeyler söyler önemli değil de bu arada sen napıyordun"

zaten diğer hanımlar gereğini yazmış, kesinlikle anlatmalısın eşine

esinize anlatsaniz da ne kadar guvense de icinde bir suphe kalir.soyle yapin o sahsa ya msj atin yada telefonlar arayin.msjlasacaksaniz onu konusturun sizi tehdit eden msjlar elinizde olsun.arayacaksaniz kaydedin konusmayi.sonra ona gonderin ve eger benle ugrasirsan seni savciliga veririm diyin.boylece kazanan siz olursunuz.

Aynen. Bu konuşma tarzından ben bile işkillendim, dik durman lazım konu sahibi.

Neden şüphe kalsın ki? Asıl arkadan iş çevirmesi şüphelendirir beni şahsen. Ota b.ka şüphelenecek adamsa karşıdaki, adamlığı henüz olmamış demektir ..

Neden şüphe kalsın ki? Asıl arkadan iş çevirmesi şüphelendirir beni şahsen. Ota b.ka şüphelenecek adamsa karşıdaki, adamlığı henüz olmamış demektir ..
her insan ayni degil.zaten o msjlari esine gosterip anlatsin.ayrica kuzeni boyle bos bogaz biriyse herkese anlatir.en azindan elinde kanit var.

İyi de bu insan damdan düşer gibi nasıl kuzeninizle irtibat kurup arkadaş oluyor hangi ortamda görüp de arkadaşlık kuruyor anlamadım ayrıca bu kadar laf söyleyen biriyle neden hala arkadaşlık yapıyor ki?

hem madem iftira madem asılsız neden bu kadar endişe ediyorsunuz anlamadım o kadar kolay mı kafadan uydurup anlatmak ve ne gibi şeyler anlatacakmış. İspatı da olması lazım. Sırf sen bunu biliyorsun ve arkadaşlığını kestin diye niye seneler öncesi olaydan sana takmış anlamadım tek sen değil çevresindekilerde biliyordur neden hapiste olduğunu onlara da mı iftira edecek bence sizinde korktuğunuz bir şeyler var.

Şimdi eşine konuyu anlatmaya başlayacaksın, kuzenime hakkımda bişeyler söylemiş diyeceksin, eşin de ne söylemiş diyecek işte bu nokta sinir bozucu. Ne söylemiş ben de merak ettim. Söylediği şeyler çok uçuk inanılmayacak şeylerse sıkıntı yok.
Seni de anlıyorum arkadaşın eşine bişey anlatmayıp tehditle kalabilir, sen de ozaman ben ortalığı germeyim eşime anlatıp diye düşünüyorsun.
Havlayan köpek ısırmaz bunu da unutmamak lazım.
Belki eşin diyecekki benim karım sanane, o yüzden o arkadaşın bunu riske atıp da kocana hiçbişey anlatamaz bence. Adam demez mi sen kendi babana bak diye.

O ne biçim kuzen ya
Biri gelip kuzenim hakkında bana konuşacak parçalarım onu
Önce kuzeninizle iletişimi kesin
Sonra esinize hepsini anlatın
Kişinin tehtit msjlari falan olursa silmeden direk karakola gidip şikayet edin.

Peki eşim benimle ilgili kötü bi düşünceye kapılır mı? ufacık da olsa bir şüphe beni çok üzer... Hiç bir şey söylemezse boş yere kendimi düşürmek istemiyorum eşime karşı...
Esin öğrenir de bana niye söylemedin cekindigin ne var derse işte ozaman kaybedersin. Sen dürüstçe soyle

Korktuğum bir şey yok. çok emeklerle yuvamı kurdum. hiç bir ters huyum davranışım, kocamla iletişimimde böyle çirkin şeylerin konusu bile yok.. O yüzden böyle bir konunun etkisi düşündürüyor beni.. yoksa bir şeyden çekindiğim için değil... çevresindeki arkadaşları bilmiyor durumu. ben tesadüfen öğrendim. O yüzden bana karşı böyle. kuzenimle tesadüfen tanışmışlar, beni kötülemiş ona senelerce.. o da bi fırsatı gelince yüzüme vurdu mevzudan öyle haberim oldu. yoksa kimseyle işim olmaz ... kızın kuyruk acısı, psikolojisinin bozukluğu artık her neyi ise benim ailemi azıcık da olsa meşgul etmesini istemiyorum

isterse 12 yıllık evli ol.
ben de gerginliğini anlayamadım.
ben olsam eşime hepsini çoktan anlatmıştım.

yaram yok ki karnım ağrısın.
ekşi yemedim ki karnım ağrısın.
doğrusu :)

terakota izliyor ama yazmıyor

hala geçmişini tartıyor galiba.

İş işten geçmeden ve konu başka yerlere gitmeden hemen eşinize anlatın, yoksa 'Neden başta anlatmadın, doğruluk payı mı var' diye şüpheye bile düşebilir, Allah korusun, evlilikte gizli saklı işlerin sonu genelde kötü ve güven kırıklığıyla bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…