İftira ile karşı karşıyayım..

Peki eşim benimle ilgili kötü bi düşünceye kapılır mı? ufacık da olsa bir şüphe beni çok üzer... Hiç bir şey söylemezse boş yere kendimi düşürmek istemiyorum eşime karşı...

Ya bence bi insan sevmiş evlenmişse eşinin iyi niyetine inancı varsa şüphe filan duymaz ama her erkek önceden anlatılmasını ister inanın buna. Sonucu ne olursa olsun bende böyle bişeyle karşılaşmıştım ve bana kızma sebebi neden benim başta anlatmamış olmamdı

Onla bunla gezip tozmuşum, düşüp kalkmışım... klasik şeyler söyleyecekmiş...inanmaz sana beni biliyor diyorum. ben inandırırım görürsün diyor... acaba hiç söylemesem, o da söylemez belki kapanır gider. söylerse de asılsız şeyler, hesaba bile almadım diyip geçiştirmem doğru olur mu? annem her şey erkeklere söylenmez dediği için tereddütteyim..

Neticede telefonla iletişim kurdunuz ve ses kayıtlarını çıkarttırırsınız olay uzarsa .
Mesaj attıysada onu saklayın,eşinizede okutun.
Ama bir an evvel anlatmanızda yarar var sizden duyması daha mantıklı.

Aynen öyle ciddiye bile almadım ben bunu karakterleri böyle dersin eşine. Ama ben onun eşinle muhatap olabileceğini sanmam. Ortada bişey yokken adama karın bunları yaptı söyledim dedim mi diyecek. Kuzeninle muhatap olma. Yorum yapma hepsini engelle. Konu kapanır gider korkma.

Peki eşim benimle ilgili kötü bi düşünceye kapılır mı? ufacık da olsa bir şüphe beni çok üzer... Hiç bir şey söylemezse boş yere kendimi düşürmek istemiyorum eşime karşı...
Kuzenine anlattığına göre eşine neden anlatmasın. O anlatmadan sen anlat ki masumken suçlu konumuna düşme. Yakındır anlatması

Kuzenine anlattığına göre eşine neden anlatmasın. O anlatmadan sen anlat ki masumken suçlu konumuna düşme. Yakındır anlatması
bence de.
kuzeniyle kanka modunda.
illa yüzyüze gelmesine gerek yok ki terakota
kuzeninden eşinin telefonunu, adresini, maillerini öğrenip mesaj atabilir. kuzeninde fotoğrafların varsa onları kullanabilir.

annenin öğüdü bu gibi durumlarda geçerli değil.

dediğim gibi, kesin eşinin bilmesini istemediğin bir şeyler var.

Sizi tehdit ettiği mesajlar elinizde yok mu ?
'Sana iftira atacağım' diye bir cümle geçiyorsa bu yeterli bence..
Yoksa da konuşturun.. Yazılı olarak yahut ses kaydı alın..
Özellikle 'iftira' atacağına dair bi cümle kurmasını sağlayın..

Ne pis kuzeniniz var, agiz agiz degil sanki yel degirmeni..
Duydugunu iki tarafa da yetistirnis, ayip be

Sen böyle ezik gibi neden davranıyorsun ki? Korktuğun birşey mi var? Eşiniz o ya, yoldan gecen biri size yollu dedi diye hemen inanacak bir adam mı? Bu kadar basit mi ya iftira atmak ve herkesi inandırmak? Kızın kanıtı var mı?

Bence bazı seyleri tam anlatmıyorsun. Sahsen masum olsam biri bana iftira atsa her türlü masumiyetimi ispatlar, bana iftira atanı da sürüm sürüm süründürür, mahkemeye bile verir cümle aleme rezil ederim. Siz nasıl böyle teslim oluyorsunuz yahu?

Ayrıca kuzenin berbat biri.

Tabi ki anlatmalısın. Sonradan öğrene olumsuz düşünür. Gözlediğim için bir şey var zanneder. Tüm ekran görüntü ve al ne varsa. Sonra eşine anlat ve göster bunları. Şikâyetçi olacağını da söyle ki destek olsun

korktuğum bir şey yok. Ben pislik insanlarla mücadele edemem... kim bilir ne der artık ucu açık.. ha biri dedi diye öyle olacak değil ama eşimle yüz göz olunmasından rahatsız oluyorum.

ne biçim bir kuzen o ondan aldığı lafı sana senden aldığını ona götürüyor.
havlayan köpek ısırmaz derler, kuzenden uzak dur derim.

Esin sana degil de hic tanimadigi bi kadina mi inanacak. Anlat soyle ki normalde baska bi konuda biri tehdit.etse esinle paylasirsin,.simdi bunu gizlersen esin demez mi boyle bi seyi neden benle paylasmadin diye, o zaman akli karisir iste.

Bu kadar korktuguna gore esinin bilmesini istemedigin olaylar olmus anlasilan. Esinden once olmus seyler esini ilgilendirmez siz evlenmissiniz artik bundan sonrasi onu ilgilendirir.
O kuzeni de hayatindan cikar .
Esinden bir sey gizleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…