- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
Peki eşim benimle ilgili kötü bi düşünceye kapılır mı? ufacık da olsa bir şüphe beni çok üzer... Hiç bir şey söylemezse boş yere kendimi düşürmek istemiyorum eşime karşı...
Şimdi eşine konuyu anlatmaya başlayacaksın, kuzenime hakkımda bişeyler söylemiş diyeceksin, eşin de ne söylemiş diyecek işte bu nokta sinir bozucu. Ne söylemiş ben de merak ettim. Söylediği şeyler çok uçuk inanılmayacak şeylerse sıkıntı yok.
Seni de anlıyorum arkadaşın eşine bişey anlatmayıp tehditle kalabilir, sen de ozaman ben ortalığı germeyim eşime anlatıp diye düşünüyorsun.
Havlayan köpek ısırmaz bunu da unutmamak lazım.
Belki eşin diyecekki benim karım sanane, o yüzden o arkadaşın bunu riske atıp da kocana hiçbişey anlatamaz bence. Adam demez mi sen kendi babana bak diye.
Neticede telefonla iletişim kurdunuz ve ses kayıtlarını çıkarttırırsınız olay uzarsa .henüz 2 aylık evliyim. Eski bir arkadaşımın babası çocuk tacizinden hapiste. Ben bu durumu bildiğim için zamanında benden uzaklaştı benimle ilgili ileri geri konuştu ve biz görüşmeyi kestik.
Akşam öğrendim ki bu şahıs kuzenimle arkadaş olmuş ve ona beni kötülüyormuş. benim hakkımda namusuma laf gelecek şekilde ileri geri konuşmuş.
Ben de kuzenime, "onun babasının neden hapiste olduğunu bildiğim için benimle ilgili yediremedikleri, karın ağrıları var, o yüzden atıp tutuyor" dedim.
Kuzenim de bunu ona söylemiş.. Şimdi bu şahıs beni tehdit ediyor. Eşime benimle ilgili yalan yanlış bi sürü şey anlatacağını, sosyal hesaplardan mesj atacağını söylüyor.
Önce sert çıktım, benimle uğraşma banane senden vs diye.. sen görürsün demeye başlayınca açıkçası korktum.. Çamur at izi kalsın derler.. eşimin aklında benimle ilgili bir soru işareti oluşmasını istemem...
Sizce ne yapmalıyım? eşime olayı anlatsam mı önceden, yoksa bir şey yapamaz mı? içime öküz oturdu resmen durduk yere...
Tek sebebi ise şahsın fesatlığı... iyi bir kariyerim, işim, evliliğim, ailem olması... gölge düşmesinden korkuyorum...
Aynen öyle ciddiye bile almadım ben bunu karakterleri böyle dersin eşine. Ama ben onun eşinle muhatap olabileceğini sanmam. Ortada bişey yokken adama karın bunları yaptı söyledim dedim mi diyecek. Kuzeninle muhatap olma. Yorum yapma hepsini engelle. Konu kapanır gider korkma.Onla bunla gezip tozmuşum, düşüp kalkmışım... klasik şeyler söyleyecekmiş...inanmaz sana beni biliyor diyorum. ben inandırırım görürsün diyor... acaba hiç söylemesem, o da söylemez belki kapanır gider. söylerse de asılsız şeyler, hesaba bile almadım diyip geçiştirmem doğru olur mu? annem her şey erkeklere söylenmez dediği için tereddütteyim..
Kuzenine anlattığına göre eşine neden anlatmasın. O anlatmadan sen anlat ki masumken suçlu konumuna düşme. Yakındır anlatmasıPeki eşim benimle ilgili kötü bi düşünceye kapılır mı? ufacık da olsa bir şüphe beni çok üzer... Hiç bir şey söylemezse boş yere kendimi düşürmek istemiyorum eşime karşı...
bence de.Kuzenine anlattığına göre eşine neden anlatmasın. O anlatmadan sen anlat ki masumken suçlu konumuna düşme. Yakındır anlatması
Eşinize anlatın, kuzeninizle de aranıza mesafe koyun. Ondan duyduğunu size sizden duyduğunu ona aktararak başınıza bela sarmış resmen.
Sen böyle ezik gibi neden davranıyorsun ki? Korktuğun birşey mi var? Eşiniz o ya, yoldan gecen biri size yollu dedi diye hemen inanacak bir adam mı? Bu kadar basit mi ya iftira atmak ve herkesi inandırmak? Kızın kanıtı var mı?
Bence bazı seyleri tam anlatmıyorsun. Sahsen masum olsam biri bana iftira atsa her türlü masumiyetimi ispatlar, bana iftira atanı da sürüm sürüm süründürür, mahkemeye bile verir cümle aleme rezil ederim. Siz nasıl böyle teslim oluyorsunuz yahu?
Ayrıca kuzenin berbat biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?