İftira ve fitne...

lanet olsun yazıklar olsun ortada bir emek var ya sen onu öyle olsa bile diyelimki yaptın ama bekledin değer verdin sevdin.. askerde hayatının en meşakkatli ve zor döneminde yanında oldun herkesten uzakken sen vardın yanında... o adamın öyle olabilir ama eger gercekten seviyosa her sekilde kabulumdur demesi lazımdı.. yazık gercekten yazık umarım en yakın zamanda aklını başıa devşirir gelip kapında köpek olmasın ama en azından hatasını kabullensin...

Ablası çok smaimi bir arkadaşın değildi sanırım?
Öyle bir aileye gelin olarak gidersen sana neler yapacaklarını düşünemiyorum bile..

akıl olsaydı birazcık olsun bu oyuna gelmezdi... iyi de oldu bi bakıma... bu kadar aptal bi insan ömrümü heba edecekti...

Ablası çok smaimi bir arkadaşın değildi sanırım?
Öyle bir aileye gelin olarak gidersen sana neler yapacaklarını düşünemiyorum bile..
aksine ablası samimi bi arkadaşımdı...
bu yüzden kardeşini inandırdı zaten ...
sevgilileriyle buluşmaya gideceği zaman bana sorardı nasıl yapsam seksi olayım baştan çıkarayım öpüşsem mi ilk buluşmamız yatsam mı ? gibi...şeyler söylemiş ayrıca bu kadar çirkin şeyler yani...

çamur atılan lekelendiği kadar atanında elinde iz kalır merak etme kendiside bi bayan Allah büyük eden bulur

sebebi belli... biz uğurla tartışmalar yaşadık ama affedilmeyecek birşeyler değildi...herşeyi aşabilirdik... ama onurumu ve gururmu ayaklar altına almayacağımı iyi biliyorlardı...geri dönmeyeceğim bi nedene ihtiyaçları vardı...

kim bilir ne kadar yaralandın ama eden ettiğini bulacak çeken mükafatını görecek... sabret ve gör güneş balçıkla sıvanmaz herşey açığada çıkar zaten kimsenin de yaptığı yanına kar kalmaz Allah kötülerle karşılaştırmasın şeytandan beter insanlar var...

Canım sana akıl vermeye ya da şöyle yap böyle yap deyip tavsiyede bulunmaya gerek yok... Sen zaten ne yapacağını iyi bilen aklı başında kararlı bir kızsın... O yüzden tebrik ediyorum Ama destek istersen teselli istersen tabii ki sonuna kadar oluruz biliyorsun o kadar zaman birlikte asker yolu bekledik, az çok neler yaşadığımızı biliyoruz....

Bundan sonra Uğur ablasına güvenebilecek mi, nasıl inanacak, neden gönlümü eğlendirmek istedin diye sormayacak mı çok merak ediyorum... Pişman olacak orası kesin...

Ablasını da Allah bildiği gibi yapsın ne diyelim... Allahım en iyisini bilir... Sen o aileye gelin gitmediğine şükret canım benim

yaralar kapanır canım elbet eden bulur ... Rabbime sığınmak en doğrusuydu... ve yaptım...
Ediyorum etmez miyim... kimse dil uzatamaz namusuma... bana uzatılan dil beni yetiştiren insanlara yapılmış en büyük hatadır...onlara böyle bi laf getirmemek için yaşıyorum ben ...tutupda milletin altına yatmış olsam ve bunları ablasına anlatmış olsam gidip de uğurla başlamazdım ortaya çıkarsa nolur derdim... ama uğurda yazıklar olsun ki bunları düşünecek kapasite yokmuş... geçen emeğime üzülüyorum evet ama tecrübe oldu bana... en azından şimdi biliyorum mutluluk benim... gittiğin yere huzurumu da götürmeyi iyi bilirim...Rabbime şükürler olsun ki kurtardı beni...

Herkesten saklayarak vicdan azabı çekmeden onla bunla düşüp sonra da evleneceğini sandılar sanırım... Çok yanlış tanımışlar... Sen iyi niyetli olduğun için bu yorumu yapabiliyorsun... O taraklarda bezim olsaydı, Uğurla ilişkiye başlamazdım diyorsun... Ama onlar bu kadar bile düşünceli olsalardı bu iftiraları atmazlardı değil mi? Seni de kendileri gibi görüp saman altından su yürütebileceğine inandırmışlar kendilerini bence... Bu onların kişilik zayıflıklarından kaynaklanıyor...

zayıf kişilikleriyle gidebildikleri yere kadar gitsinler... Elbet bugünün yarını da var... Allah büyük...
Teşekkür ederim bu arada ... yanlış bi tavırda mıyım diye düşünmedim tereddüt etmedim bile sayenizde... sizlerle paylaşmak çok iyi geldi...

Canım sana yapılan haksızlık bize yapılmış sayılır, senin duruşun takdire şayan... ve gerçekten zararın neresinden dönülse kardır. Bi laf vardır, tecrübe hayatta yediğimiz kazıkların tümüdür diye... senin de söylediğin gibi bu tür olaylar çoğu insanın başına geliyor.

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, hepimizi bütün kötülüklerden, kötülerin şerrinden, fitnecilerden, kazalardan belalardan korusun.
Canım Hz. Ayşe'ye bile iftira atmışlar, ardından ayet inmiş Allah Teâlâ: «(Aişe'ye) iftira haberini getirenler, içi.nizden (münafık) bir zümredir...» (Nur sûresi: ayet 11) mealindeki ayeti kerimeyi indirmişti.

çok teşekkür ederim... çok sağolun...

Rica ederim... Evet bugünün yarını da var... Daha görecek günleri de var... Senin de göreceğin musmutlu günlerin olacak... Dualarımız seninle canım

Alah fitne,fesat insanlardan, onların iftiralarından korusun hepimizi(amin)
konu sahibi üşendim okumaya ama inşallah anlattığın olay aydınlanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…