- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
-
çok sağol canım... kuyruk acısını bilemem de yakınımdaki arkadaşlarım onun beni çekemediğini söylerler hep... oysa evli barklı...neden böyle yaptı nasıl yapabildi bilmiyorum...bir de dışardan bakınca inanılmaz dindar biri de.. ne yapacak ne söyleyecek birşey kaldı bende... Allah'a havale ettim...annemin sütü burnumdan geldi ... annemin de ahını aldılar... Rabbime sığındım olacakları bekliyorum...canım seninle pek fazla bi diyologumuz olmadı ama bu durumu yazdıklarını basından berı takıp edıyorum.öncelikle Allah yardımcın olsun Allahım sabırlar versın çok zor bir durum askerlik bittiğinde bende sizin adınızza çok sevinmiştim ne güzel kavustunuz derken nazar değdi wallaha dedim. burdaki suçlu tam anlamıyla sevgilinin ablası demekki arkadaşlığınız samimi değilmiş belkide kıskanıodu seni bi kuyruk acısı vardı böyle çıkardı acısını bu tarz konustugum ıcın kızmasın umarım çünkü bu lafları hak edıo sevgilininde suçu var o kadar zaman senı beklıyen bu kadar seven ugrasan ınsanı bu kadar kolay yargılamıyacaktı ama işte erkekler malesef boyle konularda hiç bişey dinlemiolar hiç bişeyi gözleri görmüyo salaklaşıyolar resmen. halbuki böyle şeyler yaşamış olsan bile ona ne ? onla beraber olduktan sonra başkasına bakmış mısın yok kötü bişey yapmış mısın yok onla bırlıkte olduktan sonrakı zaman ilgilendirir onu. ama ben eminimki çok pişman olup geri dönücek o zamanda sen affeder misin bilmiyorum. eski erkek arkadaşın çok güzel bi mesaj atmış umarım o mesaj uğura ders olur aklı basına gelır birini kaybetmesi çok kolay ama geri kazanması çok zor benım dualarım senınle
teşekkür ederim canım... yapmam gerekeni yaptım...dün bütün gün evden çıkmadım ve nasıl böyle oldu bu iş tavrımda ne kadar haklıyım ne yapmalıydım diye düşündüm... dün için bi sürü planlar yapmıştık aklıma geldi üzüldüm...bi daha ayrılmamak için gün saymıştık aylarca uzaktık birbirimize ve acısını çıkaracaktık...artık bi gün daha ayrı kalmaya tahammüll edemezken bi ömür birbirimizden mahrum kalacağız bi hiç uğruna hemde...ablasının yaptığı adilik ve yüreğimin sahibi dediğim adamın körlüğü yüzünden hem de... çok büyük konuştum ...konuşmaya da devam edeceğim... iki dünya bir araya gelir ama artık ben uğurla ı ıh... sevgimi de nefrete dönüştürmeden üzülmeden kırılmadan silip atacağım...Rabbim yazdıysa onu gönlüme sevdirdiyse,sildirir de.. .bi hayır vardır her şer görünende...canım sen çok aklı başında davramışsın. başka bir kız olsa ağlar sızlar, ispatlamaya çalışırdı. sen kendine güvendiğini göstermişsin. çok takdir ettim canım.
onlara gelince, iyi ki olmamış bu iş. seni haketmemişler. hiç canını sıkma. ondan çok daha iyileri çıkar inşallah karşına. rabbim yakında bunları herkese unutturacak güzel sevinçler versin sana :)
çok sağol canım... kuyruk acısını bilemem de yakınımdaki arkadaşlarım onun beni çekemediğini söylerler hep... oysa evli barklı...neden böyle yaptı nasıl yapabildi bilmiyorum...bir de dışardan bakınca inanılmaz dindar biri de.. ne yapacak ne söyleyecek birşey kaldı bende... Allah'a havale ettim...annemin sütü burnumdan geldi ... annemin de ahını aldılar... Rabbime sığındım olacakları bekliyorum...
göremeyecek kadar kör... 22 yıllık ablası dururken bana mı inanacak?aslında öyle batıl inançları olan birisi değilim ama herşey yolunda bu kadar sorunsuz gidebilir mi herşey demiştin onu okuyunca keşke böyle yazmasa nazar değicek demiştim içimden.burdaki herkes senin adına çok mutlu olur eminim kimse nazar değdiricek gözle bakmaz ama yinede öyle düşünmüştüm.Bence sen kendinde sakın suç arama hepimiz biliyoruz senın nasıl beklediğini nasıl sevdiğini herşeyin hayırlı olsun sevgilin hiç ablasında suç bulmuyo mu hep seni mi suçluyo biz bile görüyoruz o nasıl göremez Allahım doğruları görmesine tez zamanda yardımcı olur inşallah
evleneceğini ne biliyim ben , gönül eğlendir istedim... ayrılırsınız zaten diye düşündüm... demişBelki yaşamadan konuşmasi kolay geliyo olabilir ama dusundum acaba erkek kardeşimin kiz arkadasiyla ilgili kotu bisey duysam naparim diye helede bu kisi yillarimin gectigi arkadasimsa ben soyluyemem kardesime bisey gider kizla konusurum bak senin hakkinda bole bole seyler duydum kardesimi uzme bunlari kardesimleyken yapma die insanlar cok insafsiz vicdansiz oluyo ugurda deseymis ya aklin yeni mi basina geldi abla bunca zaman durdunda simdi nie soluyosun die
cvp verse bana söylerdi ...
ama hangi yüzle cevap vereceği merak konusu...
ayrıca bi arkadaşımın daha kardeşiyle adım geçiyordu ki dün arkadaşım ve kardeşi de mesaj atıp sen nasıl bi insansın ki ne kadar aptalsın ki bu oyunlara gelebildin bu kadar çabuk... senin tanıdığın tuğba senin tanıdığın gibiydi ...başkalarının anlattığı gibi değil yazık sana ki böyle bi insanın günahını aldın ...seni tanımıyorum ama vicdanınla bi ömür dilerim iyi akşamlar diye yazdı... ona da cvp vermemiş...
ispat ispat diye bi tarafını yırttı...alsın ispat... artık bu olanlardan sonra da ablasıyla çözsün halletsin sorununu...hiç sanmıyorum ama...
tabii ki canım herşey olacağına varır...varacak... Rabbime sığınan insan ne zaman yarıda kalmış...Rabbim bizi bazen sevdiklerimizle imtihan eder... Uğur da kötü bi imtihandan geçiyor ve beni kaybetti... Güvenmeyerek onunla devam etmemem gerektiğini görmüş oldum...Daha büyük sorunlardan esirgesin Rabbim... Yuva kurup da bi lafa dağıtılsaydı ya ?Haklısın canım. Ve eski erkek arkadaşlarının senin yanında olmasını çok takdir ettim.
Onların seni böyle korumasından bile belli senin nasıl bir insan olduğun.
Sana dönücek uğur bu belli. Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım benim.
Kendini çok sıkma ve üzme herşey olucağına varır..
benim tanıdığım erkek arkadaşım vicdan sahibiydi... sadece kafasının karışık olduğunu düşünüyorum... Eğer yanılıyorsam da ... Rabbim ondan da çıkarır elbet...Allah nasıl bılıyorsa oyle yapsın bunları ...
erkek arkadasında ablasına uymus bırlıkte planlamıslar demekkı bunu terbıyesızler
tabii ki canım herşey olacağına varır...varacak... Rabbime sığınan insan ne zaman yarıda kalmış...Rabbim bizi bazen sevdiklerimizle imtihan eder... Uğur da kötü bi imtihandan geçiyor ve beni kaybetti... Güvenmeyerek onunla devam etmemem gerektiğini görmüş oldum...Daha büyük sorunlardan esirgesin Rabbim... Yuva kurup da bi lafa dağıtılsaydı ya ?
amin canım...her zaman duam bu yönde ...Allah korusun yavrum Allahım kimsenin başına vermesin.
Biz şuanda ayrıldığımıızda falan mafoluyoruz.
Evlendiğinde öyle birşey olduğunda neler yaşanır tahmin bile edemiyorum.
Zararın neresinden dönersen kardır.
Herkesin hakkında hayırlsıııı. Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırısn..
iyiyim canım çok şükür... ayaktayım... ailem arkadaşlarım sürekli arayarak nasıl olduğumu yanımda olduklarını üzülmememi söylüyorlar...Üzülmesi gereken ben olmamama rağmen içimde yine de kopuyor arasıra fırtınalar...tugba canim nasilsin bi gelisme var mi
iyiyim canım çok şükür... ayaktayım... ailem arkadaşlarım sürekli arayarak nasıl olduğumu yanımda olduklarını üzülmememi söylüyorlar...Üzülmesi gereken ben olmamama rağmen içimde yine de kopuyor arasıra fırtınalar...
nasıl inandı diye...
bir gelişme şimdilik yok... hemen beklemiyorum zaten... hatta beklemem saçmalık...
mutlaka gerçekler aydınlatacak herşeyi... Yüzüme bakamamalı... kendini yiyip bitirdiğini düşünüyorum... ama gelmesi bu kadar kolay olmamalı zaten ...
Hakkımda hayırlısını versin Rabbim...sürekli dua ediyorum ,yaptıklarına pişman olsun ,gerekirse kahrolsun diye...
ettiremeyecekler ama zaten bunu düşünecek kadar akıllı olsalar böyle birşey yapmazlardı değil mi...tabiki uzulmesi gereken sen degilsin canim ama insan yediremiyo bu hale gelmeyi en cok o koyuyo bence insana kimsenin ahi kimsede kalmaz Allahim oyle buyukki hepsi fitil fitil burnundan gelir sana bunlari yasatanlarin sana nasil hakkini helal ettiricekler merak ediyorum
bu resmi uğur için çekmiştim ama kağıdı doldurmamıştım ,kısmet olmamıştı... meğer gününü bekliyormuş... evet çook sevdim...canımı verebilecek kadar... ama çok sevmek de bir yere kadar.. uzatılan dil yalnız bana değil dediğim gibi,aileme de uzatılıyor...Onlara laf söyletmem...en sevdiğim de olsa bakmam göz yaşına...resmin supermiss aklina nerden geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?