İftira ve fitne...

Hikayenizi okudum, doğru şeyi yapmışsınız ancak yerinizde olsam kendimi ispatlamadan rahat edemezdim. Son bir kez yüzüne çarpardım bazı şeyleri öyle terk ederdim, içinde acısı daha büyür o zaman, böyle hakkaten biraz kabulleniyor gibi olmuşsunuz, ben çok huzursuz olurdum ama ne mutlu ki siz atlatmışsınız :)

ilk baştaki tepkin ve duruşun ne kadar doğruysa sonraki gelişmelerde bi o kadar yanlış davranmışsın..

adamın vicdanını rahatlatmışsın resmen ki suratına bakamaması gereken adam yalan yada doğru nişan haberini verecek kadar genişlemiş..

Whatsup'ta onunla ilgili şarkı sözü paylaşarak adamı resmen cesaretlendirmişsin gel diye. Böyle hainleri kendine hasret bırakacaksın ki ömür boyu acın çıkmasın üzerinden.. Bilinmeyen numaralardan arayacak, sahte profiller yaratacak kadar çekinirken ulaşılır olmuşsun üzgünüm. Ulaşılmaz olarak kalsaymışsın keşke. Mayıs ayında unutmuş ve 2 ay bi şey paylaşmamışken şimdilerdee yine üzülen sen olmuşsun maalesef.

Canım benim..Birdaha bu hatayı yapma lütfen. Engelle onu her yerden. Kendi vicdanını rahatlatmasına ve seni yeniden üzmesine izin verme...

Çok haklısın canım... Ama bırak yüzümü görmeyi, hayalime bile hasret kalacak...

İspata gerek duymadım çünkü kendimi biliyorum ... Ve o da yakınındaki insanları çok iyi tanıyor olmalıydı... yalan üstüne yalan çıkıyor boşver canım

Uzun zamandan sonra yine ben... 9 gün önce mesaj atmış ...
Adı gibi bildiği ,bilmese de sorup öğrenebileceği bi çok kişi olmasına rağmen bana sorduğu bi yer...adres...
Bu kadar da pişkin olunmaz... Cevap bile vermedim... Bilin istedim...yüreğim çok soğuk artık... bırakın romayı, dünyayı yaksa ısınmam...

Yediremediği de bu işte. Senin canının yanmasını, kendini ona affettirmek yaranmak vs için peşine düşmeni istiyor. Aslında görmezden gelerek onu mahvediyorsun. Nişan işi olursa da adını yaz bir borcama hediye gönder. Ayrıca adam olsa nişanlanmanın arifesinde eski sevgilisine mesaj göndermez. Devam et! Çok akıllı ve soğukkanlısın.

Valla canım yer mi ? Yedirir mi kendi sorunu
Çok şükür sildim yüreğimden...
Nişan mişan bilmiyorum haber yollarını kapadım ,tesadüfen kapattığım hattıma mesaj attığını gördüm 9 gün önce
Onunla da ilgilenmedim zaten...
Zerre kadar da üzülmem artık

Okudum haklisın aslinda olay ne biliyormusun herşey bir yana bizim salak gibi inanıp onu beklememiz erkeklere bişey olmaz 10 kisiyede sokarlar ailesine tanistirirlar 1 kisiyide onemli olan kendi yureklilikleri erkekler okadar gucsuz yaratiklar ki 15 ay askerlik yaparken bile bi bayanin yardimi olmadan yapamiyorlar her ihtiyaclarina kosan onunla vakit gecirip onu bekleyen biri olmalari lazim kendi hayatlarindan 15 ay bosuna giderken bir kadinin hayatindanda gitmesi lazim cunku tek baslarina kafayi yerler ee bunlarda iste maksat kullanmak olsun her turu aileymis dugunmus sozleri verir hayaller kurdururlar sen hic sikma canini Allah seninde onun icin yaptiklarini goruyordur emin ol bak ablasi varmis sana bunu yapan omudur bilmem ama oysada allah ondanda cikarir bunu eski sevgilindende cikarir bide bak soyle dusun kotunundr kotusu var diyoruz ya seninki yibe adam gibi sebeb sunmus sana haksiz tabiki ve yalan bi sebeb olsada arayip sana bunlari konusabiliuor bu yuzden btti diyebiliyor ya hic bisey olmadan susarak sebebsiz terk etseydi daha cok icin yanardi suan benim yandigi gibi hayirlisi olsun senin icinde sikma sen canini

sebebsiz terk etseydi daha cok icin yanardi ...

Keşke sebep sunmadan gidebilseydi ... Hiçbir şey sevdiğin insanın sana inanmaması kadar dokunamaz ... Emin ol canım... He ben atlattım çok şükür... Ama herşeye hazırlıklı ol canım...

Cuma günü saat 19:48 de bi numara aramış 212 li ...
farkına varmadım...
Ertesi gün farkettim ki aranmışım...
No tanımıyorum...
Kim arıyor programından no yu arattım ...bilin bakalım ne yazıyor ...

Damat -Beylikdüzü

bölge itibariyle aklıma gelen tabii ki o oldu ve profiline baktım... Bingo!
Damatta çalışıyor yazıyor

Sonra aradım ben de o numarayı ...dedim ki beni bu no dan aramışsınız kimsiniz...
Burası damat mağazası hanımefendi dedi...
Dedim ki ben Tuğba, kimin aradığıını öğrenebilir miyim ?
arkadaşlarrr Tuğba hanımı kim aradı diye seslendiler...
Sonraa aldığım cevaba bakın

Tuğba hanım , dün anneniz damatlık bakmış sanıyorum buradan sizi kendisi aramış...dedi

Madem ki zarf atıyor, hadi yiyelim ...

Aaa haklısınız ben unutmuşum, nişanlımla kayınvalidem bakıp bana haber vereceklerdi ...
Neyse ben cepten ulaşırım kendilerine iyi akşamlar... dedim

Çok şükrediyorum anlatamam ...

kardeşim eski sevgilisini unutsun diye seni kullandık gönlünü eğlendirsin diye...seni gelin alacak değiliz... baktım evleneceksiniz ben de bunları söyledim dedi...

Başımdan aşağıya kaynar sular döküldüğü cümle.. Allah böyle insanları düşmanımın başına vermesin. Kurtulmuşsun

Kurtulduğumu sürekli görüyorum... Çok şükür...

Ucuz numaralar hep ... Bi geliştiremedi kendini...Attığı zarfı yedik ya sözde
Bu defa da Tuğba naber ? diye yazmış ... Cevap vermek mi ? Şeytan dürtmüyor değil de, Allah'a havale ettim nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…