İftira ve fitne...

Canım tuğbişimm..yeni okudum olanları ve inan şok oldum ben de...ama bi şeye şaşırmamak lazım artık bu hayatta ki o da pislik rezil insanların olduğuna, kendi çamurlarını başkalrına sıçratanların kendi lekelerinden arındığına inanıyor olmalarına....

Sen gerçekten çok güzel bir tavır sergilemişsin tuğbacım, güçlü durmuşsun gerekeni yapmışsın, Allah o ablasını ıslah etsin ,insan etsin başka diycek laf yok ne yazık ki..
Uğur'u nasıl inandırdılar,nasıl böyle bi şeye kandı bilmiyorum ama erkeklerin askerden dönse de onun etkilediği bi psikolojinin de bunda etkisi vardır muhakkak, ablası çok güvendiği biriydi belki ama sana bunları yakıştırması akıl alcak gibi değil..

Sevginize biz şahidiz, onca bekledn onca emek belki ama dediğin gibi bir ömrün heba olmasındansa 1 sen ehiç bi şey değil tuğbam, Allah yol yakınken göstermiş sana kimin ne mal olduğunu, evlendikten sonra ya böyle bi iftiraya uğrasaydın....çok daha felaket olurdu belki...

İnsanlar kıskanç, insanlar fesat... kardeşi senin de anlattığına göre zaten saygı duyulmucak bi hayat sürüyormuş ve seni yakın arkadaşını bile o kadar mutlu görünce kıskanmış olmalı, üstelik bir de kendi ayarladığı için daha çok içi içini yedi tabi...çok yazık böyle insanlara..

Ama senin alnın ak, yolun açık..böyle bi insana az kalsın ömrünü adıycaktın ve kurtuldun...şu an inan yanında olmak çok isterdim ama destek olarak hep burdayım..Allah sana sabır versin, güç versin, nice güzlelikler versin canım arkadaşım. En kısa zamandan böyle çirkinlikleri ve çirkinleri yolundan çekip yeni yoluna devam etmeni dilerim.

Son düzenleme:

üzüldüm bak nickın bile öyle ama seni haytaı boyunca unutmuyacak ve pişmanlık yasayacak bu cok sacma kımsenın ahı kımsede aklamz canım üzülme su akar yolunu bulur

Bu olaydan sonra ablasının nasıl vicdanı rahat yaşayabileceğini geçtim, başına gelecekleri düşünmek bile istemiyorum.. Bu kadar büyük vebal altına giren birinin sonunu iyi görmüyorum ben.. Uğurda planı bozmamış sağolsun hemen inanmış söylenenlere helal olsun :)
Birde sana "kanıtlayamıyorsun Allah'a sığınıyorsun" demiş ya orası çok komik olmuş.. Zaten kimimiz varki O'ndan başka??

Canım benim Sen en güzelini yapmışsın Allahım hepimizi böyle iftiralardan fitnecilerden korusun.
Artık hayatta öyle insanlar var ki ben nasıl bir dünyada yaşadığımızı anlamıyorum.
İnsanlar bu kadar da kötü olamaz ya diyip duruyorum kendi kendime.
Hayatın bize yarın ne süprizler çıkaracağını bilemiyoruz..
Senn bu 7.5 ayda çok güzel şeyler yaptın sevdiğin adam ve aşkın için biz en iyi tanıklarınız senin.
Bunada şükür diyip hayatına kaldığın yerden devam etmek en güzeli tatlım..
Allahım sana sabır versin ve bir daha kötü şeylerle karşılaştırmasın bebeğimm..
Biz herzaman yanındayızz seninn bunu sakın unutmaa..

inanamıyorum o kızı öle bir yolardımki didik didik bana kimse dil uzatamaz ahlaksız deseydin valla çok üzüldüm ALLAHIN sevilen kuluymuşsunki kurtulmuşsun o aileden kız çok çirkefmiş baksana sennle gönül eglendirsinmiş kardeşi.kur'an da bile var iftira atanların sonu felaket tir.ugurunda inanmak istediklerine inanmış çok seven sana inanmanın yollarını arardı hepimiz deli gibi sevmışızdır ama bir orduda gelsin seven kişi sevdignden başkasına kulak asmaz ailesi olsa bile gözü görmezdi uzak dur bu aileden tatlım çok dogru davranmışsın alkışlıyorum seni

Canım benim çok üzüldüm. Allah yolunu,bahtını açık etsin. Yalnız aklıma takılan sen yolunu çizicen inşallah da çok mutlu olucaksın. Ama Uğur denilen adam o ablayla ayrılamaz ki. Şimdi ben erkek olacam ve ablam bile bile bana yakın arkadaşım diye bi kız yapacak sonra da kız hakkında söylenen dedikoduları evet gerçek diyecek. Ya be şerefsizim sen ablana neden sormazsın sen bile bile bu kızı bana nasıl yaptın diye. Ha gönlümü eğlemem düşüp kalkmam için mi hiç duymadım bir abla erkek kardeşine peze.... yapsın. Nasıl bir aile bu iyi ki bozulmuş, kurtulmuşsun. Çok ayıp, günah rezalet. Allahlarından bulsunlar.

üzüldüm bak nickın bile öyle ama seni haytaı boyunca unutmuyacak ve pişmanlık yasayacak bu cok sacma kımsenın ahı kımsede aklamz canım üzülme su akar yolunu bulur

böyle iğrenç insanların varlığına gerçekten inanamıyorum...

Rabb'im ömür boyu yar ve yardımcın olsun canım. Sen kendin için doğru olanı bizlerden çok daha iyi biliyorsun

atılan çamur değil canımı yakan...herkes birşeyler söyler çünkü...Allah korkusu olmayan herkes yapar bunları...beni yıkan uğurun inanması... nasıl olur da bu kadar ağır birşeye inanır...nasıl olurda yapacağıma inanır...nasıl olurr... askerliğin bitmesini senin için istiyordum ... ama bittiğine pişman oldum sırtımdan vurdun beni çok sevmiştim seni diye mesaj attı... sessizliğimi koruyorum... Allah'ım büyük...Çok büyük hem de...

Son düzenleme:
Bu da yatıp kalktığım iddia edilen eski erkek arkadaşımın uğura yazdığı mesaj

Öncelikle selamın aleyküm bak birader biraz önce bana bir telefon geldi tuğba hanımın aılesinden ileriderecede bir birlikteliğiniz olduğu ve evlenmek üzere olduğunuzu ve geçen gün ayrıldığınızı söylediler sana kim dedi bilmiyorum ama benim tuğba la özel bişeyler yaşadığımı söylemişler biz ağızımızdan Allah kelimesini düşürmeyen cihat yolunda savaşan namazında niyazında insanlarız bizim böyle ahlaksız birşeylere el sürmemiz harama uçkur yormamız gibi bişey olamaz kim bun iftirayı o kıza ve bana attıysa Allah hesabını sorar gencecik bir kıza hele senin sevdiğin ve güvenmek zorunda bir kızı birilerinin lafınla birilerine leke atmak bizim gibi insanlara yakışmaz sen sevdiğinegüveniyosan olay bitmiştir.yani ben bu mesajı sana tuğbanın aılesi ve belki devam edecek olan bir ilişkinizi kurtarmak için atıyorum hakkikat budur Allah yardımcınız olsun sevenleri ayırmak himsenin haddi değildir hakkınızda hayırlı olmasını diliyorum bana cevap verme sadece yazdıklarım tüm sammiyet ve gerçeklerdir dünyada insanlar namusları için yaşar namus için adam vurulur namus için cinayet işlenir o yuzden kimsenin namusuna dil uzatmak kimsenin haddi değildir.Bak uğur kardeş Allah sana doğru yolu gösterecek Allaha emanet ol hayırlı cumalar

Son düzenleme:
[video=youtube;YPpcGetuQtk]http://www.youtube.com/watch?v=YPpcGetuQtk[/video]

Bizi ayıranlar utansın... Sabır dileyin nolur... Gün geçtikçe yokluğu sıkıştırıyor... Nasıl inandı da acıttı canımı diyorum... Yüreğim kanıyor...

Kişi kendinden bilir işi diye bir tabir var ya aynen o olmuş.Senin her çıktığınla neler yaptığını düşünmüşse artık. Terbiyesizlik diyorum kibarca esasında neler haketmişler ya neyse.5 yıl ne demek ya 5 yıllık arkadaş bunu yapar mı. Neyse onu da temizlemiş oldun hayatından gerçek yüzünü görmüş oldun

içimdeki kırgınlığı ve uğura olan sevgimi temizlemenin derdindeyim şimdi... Ne kadarını gerçekleştirebilirim bilmiyorum ama...

Eski erkek arkadaşını çok tebrik ettim.Dürüst doğru bir insanmış. Benim eski sevgilim kimseye yar olmaz diye saçma sapan triplere girenler de var.Gerçekten bravo.Allah herkese hayırlısını versin.

içimdeki kırgınlığı ve uğura olan sevgimi temizlemenin derdindeyim şimdi... Ne kadarını gerçekleştirebilirim bilmiyorum ama...

Canım ben seni az biraz tanıyorum artık.Biliyorum çok zor bunu kaldırmak o kadar güvendin yeniden her şeye sil baştan dedin.Ne ailesinden ne de uğurdan böyle bir şeyi beklemezdin tabi ki ama derler ya babana bile güven olmaz bu devirde gerçekten öyle.Sen kendi güzel duygularını yaşadın samimi masum üstüne düşen hatta daha fazlasını yaptın belki. Hiç kendini kötü hissetme bu pislikleri yapanlar utansın. İçindeki kırgınlık zamanla geçer ancak.Sevgiyi de temizlersin hepsi zamanla .Allah bunları görüyor dualarla devam etmek istiyorsun hem.İnşallah sonu güzel olacak. Bundan sonra yaşanacak çok çok daha güzel bir hayatın olur belki Ne acılar geçiyor ölümler bile geçiyor insanlar yeniden gülmeyi öğreniyor bir süre sonra.Hepsi geçecek güzel günlerin gelecek sen dikkatini dağıtacak şeyler yap oyala aklını bence.
Ben de duacınım senin yine ve hep ........ndd :)

Eski erkek arkadaşın harbiden adam gibi adammış tatlım benimm Tebrik ederim vallahi.
Peki uğur o mesajı aldıktan sonra sana birşey yazmadımı?

ndd ...canımmm .... nickin değişmiş... Çok sağol canımmm ,bilirsin az çok ...nelere karşı mücadele verdim de kazanmadığım olmadı... Sevgiye hiç küsmediğim için bu huyumu sevdiğini söylemiştin... bu kez güvenim çok sarsıldı... seviyorsan geldiğinde affet diyenler de oluyor... ama sen bunu da biliyorsun ki bi kere olmadıysa ikinciyi denemem... dualarınız yetiyor bana,dostluğunuz sıcaklığınız...
İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin... Uğura da üzülüyorum bi kere daha bu kadar sevilemeyecek... Ve ben... Belki daha da çok sevecek herşeyden önce güvenecek birini tanıyacağım... Kimbilir... Rabbim büyük... Bekleyecek ve göreceğim...

Eski erkek arkadaşın harbiden adam gibi adammış tatlım benimm Tebrik ederim vallahi.
Peki uğur o mesajı aldıktan sonra sana birşey yazmadımı?
cvp verse bana söylerdi ...
ama hangi yüzle cevap vereceği merak konusu...
ayrıca bi arkadaşımın daha kardeşiyle adım geçiyordu ki dün arkadaşım ve kardeşi de mesaj atıp sen nasıl bi insansın ki ne kadar aptalsın ki bu oyunlara gelebildin bu kadar çabuk... senin tanıdığın tuğba senin tanıdığın gibiydi ...başkalarının anlattığı gibi değil yazık sana ki böyle bi insanın günahını aldın ...seni tanımıyorum ama vicdanınla bi ömür dilerim iyi akşamlar diye yazdı... ona da cvp vermemiş...
ispat ispat diye bi tarafını yırttı...alsın ispat... artık bu olanlardan sonra da ablasıyla çözsün halletsin sorununu...hiç sanmıyorum ama...

Evet belki bu yaşanan acıların sebebi budur daha da güzel bir aşkı tattırmak istiyordur Allah sana.
Uğur açısından düşünürsen gerçekten aklı çok karışmış olabilir ben onu çok da suçlayamadım ama yine de insan tanır tabi sevdiğini hayır yapmaz o der. Yapsa bile bağrına basar en önemlisi.
Ama söyleyen de ablası mesela sen düşün şimdi aynı şeyi ablan kardeşin yoktu sanırım ama en yakın kuzenin diyelim yapsaydı uğur şöyle içerdi şöyle kızlarla gönül eğlendirirdi böyle kumar oynardı sonra duruldu şimdi filan dese uydursa . Sen de kuzenine çok güveniyorsun inanmaz mısın içinde şüpheler olmaz mı ? Ki erkekler bu konular da çok hassas.Affet ya da affetme demiyorum ama o da çok zor bir durumda kafası karışık olmalı bayağı diye düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun canım benim.

Son düzenleme:
ablam var canım... ablam da onunla ilgili duymuş birçok şey ama bana kalkıp da bunları söylemedi ...biz de tanıdık uğuru az çok söyledikleri gibi değil ...önceden öyleyse bile geçmişiyle yargılanamaz hiçkimse diye...Uğur bana kendisi demişti ki sana en yakın akrabalarımdan bile beni kötüleyenler çıkar...beni bana sor... kimsenin ağzına bakıp yargılama sakın...ben de demiştim ki kim dost kim düşman ne bilelim...öyle bi durumda gereken cevabı alırlar benden...ama aynısını snden de bekliyorum ben...benim hakkımda da asılsız biçok şey söylenir... çünkü kimseye eywallah demedim kuyruk acısı olan insan etrafımda çok diye...ama o yapamadı bunu beni kandırdın dedi...namusum dedim sana evimin kadını olacaktın nasıl girdin kanıma...gözlerime bakarken hiç mi utanmadın dedi...ağır konuştu...affedemem... affedemiyorum...

canım seninle pek fazla bi diyologumuz olmadı ama bu durumu yazdıklarını basından berı takıp edıyorum.öncelikle Allah yardımcın olsun Allahım sabırlar versın çok zor bir durum askerlik bittiğinde bende sizin adınızza çok sevinmiştim ne güzel kavustunuz derken nazar değdi wallaha dedim. burdaki suçlu tam anlamıyla sevgilinin ablası demekki arkadaşlığınız samimi değilmiş belkide kıskanıodu seni bi kuyruk acısı vardı böyle çıkardı acısını bu tarz konustugum ıcın kızmasın umarım çünkü bu lafları hak edıo sevgilininde suçu var o kadar zaman senı beklıyen bu kadar seven ugrasan ınsanı bu kadar kolay yargılamıyacaktı ama işte erkekler malesef boyle konularda hiç bişey dinlemiolar hiç bişeyi gözleri görmüyo salaklaşıyolar resmen. halbuki böyle şeyler yaşamış olsan bile ona ne ? onla beraber olduktan sonra başkasına bakmış mısın yok kötü bişey yapmış mısın yok onla bırlıkte olduktan sonrakı zaman ilgilendirir onu. ama ben eminimki çok pişman olup geri dönücek o zamanda sen affeder misin bilmiyorum. eski erkek arkadaşın çok güzel bi mesaj atmış umarım o mesaj uğura ders olur aklı basına gelır birini kaybetmesi çok kolay ama geri kazanması çok zor benım dualarım senınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…