İftira ve fitne...

adım atıosa bıle cok yanlıs hareketler ıcerınde hem sucluu hem guclu madem cıfte nısan yapıo nıe sana yazıp duruo nıe eskılerı acıo hanı ınsanın barısası varsa bıle bu uslubu gercekten cok itici yaa

Ben ona yumuşak davransam dökecek eteğindekileri ama ne gerek var ... Defolup gitsin... Ne kadar üzüldüm dün ama nişan vs olaylarına değil... Beni ilgilendirmez ne halt yediği ama böyle yaparak kendini küçük düşürüyor... böyle bi insanı nasıl sevdim ben diye kendime üzülüyorum... Yazıkk ya çok yazık..

Şuna bak hala kendini haklı görüyor.
Rahat rahat konuşmalar. Bir hata yaptı ama sana yüklemeye çalışıyor aklınca.
Yok şunun sevgilisi beklemişmiş. Eminim vicdanı rahat değildir.
Canımm hiç takma şunu, tenezzül edip cevap bile verme.
Zaten son mesajında en iyisini yapmışsın.
Gidip kimle nişanlanıyorsa nişanlansın.
Sevdiği insanın sözüne inanmayan bir insan başkasına da yanlış yapar ilerde.
Bırak kendi pisliğinde boğulsun.
Sen kendi yolunda temiz ve başın dik ilerliyorsun.
Oda anca sesi çıktığı kadar konuşabiliyor.
Bir daha yazarsa "ne diyorsun seni duymuyorummm" yaz. Takma şu adamcağızı boşver.
Değerli zamanını ona harcama. Sen en iyilerine layıksın tatlım. öpüldün

Son düzenleme:
Ne güzel yazmışsınn
Aynen öyle canım... Belli ki psikolojisi bozuk benimkini de bozabilecek sanıyor... Çook yanılıyor artık çok... Dün kötüydüm çok . Ama bugün çoktan daha çok iyiyim

Ay böyle insanlardan hersey beklenir gercekten hangi pislikten cıkmıs gelmisler bunlar böyle aman yarabbim herkes kendi yaptığının karsılığını görür canım ya da yasar senin icin vicdan rahat ya gerisi yalan

Benim vicdanım rahat olmasa bu kadar tersleyemezdim ki
Sevgime yenilirdim ...
Çıktıkları yere girerler günün birinde ... İnşallah yanii...

cok guclu bir bayan oldugunu soyleyen olmusmuydu : )

helal olsun size : )

hayatinizin yeni bolumunde mutluluklar dilerim..

cok guclu bir bayan oldugunu soyleyen olmusmuydu : )

helal olsun size : )

hayatinizin yeni bolumunde mutluluklar dilerim..
Çok tesekkür ederim... İçimde fırtınalar dönemsel olarak kopmuyor değil ama anlık ve geçici... Umarım herkes hakettiğini bulur Teşekkür ederim

' Ay ama ben cok seviyorum yaaaa'... diyen kızlara davranısın örnek olsun
İnşallah canım... Önce kendini sevecek insan

canım öncelikle böyle pislik insanlardan kurtulduğun için şanslısın

en azından kimin dost kimin düşman olduğunu onkere düşünüp bir kerede karar verirsin. Biz herkezi kendimiz gibi saf temiz bilip inanıyoruz sonra olan oluyo

o şirret kadın allahından bulur inş. o iftirayla gün gelir ona da atarlar böyle bir çamur kimsenin ahı kimsede kalmaz içini ferah tut ya evlendikten sonra olsaydı bunlar birde bebek falan allah korumyuş valla kolay yuva kurulmuyo ama böyle ş.siz insanlar yüzünden çok çabuk bitebiliyo

Aldığım dualarla ayakta duruyorum...Sağol canım... Ne halleri varsa görsünler... Aklımda ona dair birşey olduğundan değil,acıma ortak olanların gelişmeleri de öğrenmesi için paylaşıyorum.. Ki umut olsun insanlara...Kızlarımız ezdirmesin kendini...

Yarasını tekrardan nasıl kanatırım canını fazla acıtmadan yeniden yaşarmıyız birşeyler der gibi hareketler bunlar ne samimi ne pişmanlık canım üzgünüm ama sadece yalancı şımarık hep sevilmek isteyen erkek tiplerin yaptıkları bunlar Tebrik ediyorum seni durdugun yeri çok iyi biliyorsun ne yapman gerektiginide canım sende farkındasın çok güçlüsün maşallah

İşte bu yüzden bende kalan iyi günlerinin hissesi ve vicdanımın sadakası da bitti... Bende o benim o büyük aşk yaşadığım adam değil, şizofren bi çocuk kaldı... SAğol canımmm

İşte bu yüzden bende kalan iyi günlerinin hissesi ve vicdanımın sadakası da bitti... Bende o benim o büyük aşk yaşadığım adam değil, şizofren bi çocuk kaldı... SAğol canımmm

Malesefki insanlarımızın bazılarında ne vicdan ne Allah korkusu var canım bu dünyada veremezlerse öteki dünyada muhakkak herşeyin hesabını verecekler.Rabbim hayırlı güzel insanlar çıkarsın bundan sonra canım

Son düzenleme:
İnşallah canımm çok sağol... ondan daha hayırsız biri var mıdır yeryüzünde acaba diye düşünüyorum... hiç bu kadar aptal yerine koyulmamıştım...

İnşallah canımm çok sağol... ondan daha hayırsız biri var mıdır yeryüzünde acaba diye düşünüyorum... hiç bu kadar aptal yerine koyulmamıştım...

Canım kendini hiç öyle hissetme kendini senin bir suçun yokki insan neden öyle birini hayatıma almışım diye kızar kendine ama bunda birşey yok aslında insanın görecegi vardır görür Rabbim belkide böyle sınıyor daha dogru insanların degeri anlaşılsın diye Rabbimin sevgili kuluymuşsunki geç olmadan farkedildi saklayamadıları yüzlerini Allah korusun ya ciddi adımlardan sonra ortaya çıksaydı zararın neresinden dönülse kardır çok inanırım ben buna o yüzden bunada şükretmelisin canım ediyorsundurda eminim kendini suçlama sakın

Diliyorum ki öyle biri çıksın ki karşısına ... Herşeyiyle beni aratsın... Ben onu hiç aramayacağım diyorum ama Allah aratmasın...

[video=youtube;9pdr4N-zCJA]http://www.youtube.com/watch?v=9pdr4N-zCJA[/video]
Sevme tamam mı.
Beni sevme.
Beklenecekten fazla bekledin sevme.
Ben gördüğünden, duyduğundan.
Bildiğinden ibaretim önce.
Sen hiç doğdun mu küllerinden.
Yanmamışa göre konu biraz ince.

Bundan böyle herkes tam ederi kadar.
Niye alemin tek üzüleni benim.
O telefonun durup durup çalmıyorsa.
işte seni aramayan o kişi benim.
Keyiflee dinleyin canlar ... Keyfim yerinde çok şükür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…