İftira ve fitne...

Kandil kutlamasindaki çingene samimiyeti ve sonrasında tribi cvp vermedigim icin adamdaki özgüvene bak tatlim

anladım canım yaa, okuduğumu da anlayamıyorum artık :26: seni şaşırtmaya devam ediyor... ben de profil resmine takıldım, kız mı var yanında :44:

Son düzenleme:
yaaa ben telden giriomda ne yazdigini okuyamadim ne yazmiski tatlim merak ettim

uğur: kandilin mübarek olsun çingene

tuba: sağ ol senin de mübarek olsun kandilin

uğur: eyvallah :)

uğur: ne haldesin vayy görüpte yazmamak hee. eyv

tuba: ne oluyor uğur?

uğur: yok bise olduğu yok

tuba: iyi

uğur: iyi geceler

tuhaf di mi?

Son düzenleme:

ahhh canım bayadır buraya gırmedını dusunerekten hiç bakmamıştım bugun bı gelım dedım dolmuş buralar neler olmuş ılk baştan berı acına ortak oldugum için hiç üşenmeden okudum yavrum hakkında hayırlısı ınşallah bebegım kafanın karışmasına izin verme yavrum benım

Canım Öncelikle çok Geçmiş olsun. Allahım seni onların elinden kurtarmış.. ne karaktersiz insanlarmış hem senin gururunla oynayıp hemde iftira atmışlar.. Yanlarına kalmaz bu..

hayırlısı olsun canım herşeyı Allah gonlune gore versın yavrum inşallah
İnşallah kuzum .... hepimize inşallah....

Anammm neler var şu hayatta yaa. yawrum sen iyi kurtulmuşsun onlardan boşver yaa. böyle insanlarla aynı ortamda bile durulmaz, insan bile denilmez
çok haklısın canımmmm
Dengesiz mi bu ne yaa aman kurtulduğuna sevin
mutlaka seviniyorum ama biryanım eksik tabii

Bu ne terbiyesizlik, ne yüzsüzlük, nasıl hastalıklı bi özgüvendir yarabbim
Onun yaptığı ne biliyor musun canım...
ben mutlu değilim sen de olma politikası ... yemezler ama ...

Kızlar...
Yeni bi gelişme...
o: Napıyosun tospaaa (sevgiliyken de derdi )
ben : Ben tospaa değilim o nereden çıktı!!...
o: Tospasın bi kere
ben: Şımarık!
o: tospikkkk
ben: eskidendi...
o : bak neleri buldum ben ( üzerine adımı kazıdığı çakmak ve telefon kartları askeriyedeki )
ben : bende geçmişe dair bi iğne bile yok
o:bnde de yoktu da buldum işte kıyıda köşede...bi de kitabın kalmış bende ..çekim yasası
ben :belli oluyor sende de olmadığı...ben herşeyi yolladım sana ,kalanları da attım
o :evet ben herşeyi yıkatıp ütületip yolladım sen kırıp döküp...fark var
ben: Ne gerek var geçmişe dair konulara ?pişman değilim bugün olsa yine aynısnı yaparım!
o: Doğru ,ben de yaptığımı yaparım
ben: bir çok asker geldikten sonra senin yaptıını yapıyormuş zaten şaşırmam hiç birşeye...
O: bi çok kız da senin yaptığını yapıyormuş ..
ben : salaklık bizde tabii insan sanıp da bekliyoruz!
O:neyi bekliyorsun ?
Ben: Değmeyeni
O: Değer vererek bekleyenler karşılığını alıyor bak Ramazana ...Çifte nişan yapıyoruz...Askerdeki sevgilisi
Ben : hayırlısı olsun ...
O : sağolasın
Ben :
UĞUR BAK!
NE YAŞANDIYSA YAŞANDI NASIL BİTTİYSE DE BİTTİ...CANIM DAHA FAZLA YANMAZ,BOŞUNA UĞRAŞIYORSUN...EVLENİYOR MUSUN NE B*K YERSEN YE,İNAN UMRUMDA DEĞİL...ÇÜNKÜ BENİM İÇİN AYLAR ÖNCE ÖLDÜN...İSTER DURSUN İSTER DÖNSÜN DÜNYA BEN YOLUMA BAKIYORUM VE BU YOLDA SANA DAİR Bİ İZ İSTEMİYORUM ...YETERİNCE AÇIK OLMUŞUMDUR UMARIM...HOŞÇAKAL!

Acıyorum artık salağa ... her seferinde adım atmaya çalışıp dumur olup geri vites yapmak da kolay iş olmamalı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…