- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi cokbilennur
-
Açığımı aradığı doğrubence bu insan siz merak eden ve açığınızı arayan biri ,kusura bakmayın ama aynen öle ima etmiş:)
Halanıza ne demek istiyorsunuz diye hesap sormadınızmı?ben büyük falan demem ederdim agzınaAçığımı aradığı doğru
Kendi çocuğunun, gelininin, torunlarının ağzının içine bakıyor. Bir kimse laf etsin paralar onları ayakta. Gerçekten haddini bazen fazlasıyla asiyor ama şuan pek bir şey yapamamBöyle insanların hakkından şirretlikle baş gelirsiniz. Herkesin çoluğu çoçuğu var kendi başların gelse ozaman anlarlar
konuşmuyorum ben onun hırsı da zaten bu. saldıramıyor, laf diyemiyor yüzüme karşı arkamdan bolca konuşuyor. Konuştuğum dönemde ben bi şey desem tersini söylüyor, burun kıvırıyordu. Yanındaki eltim de o ters konuştukça sırıtıyordu. Ben de ikisiylede muhabbeti kestim mecburen.Halanıza ne demek istiyorsunuz diye hesap sormadınızmı?ben büyük falan demem ederdim agzına
Görümcemlerin araba markasını bilmiyorum ama ikisininde rengi griydi.gayet de art niyetli bir kadınmış da görümce neden sorgulama gereği duymuş? arkadaşınızın arabası görümcenizinkiyle aynı model mi
görümcemle aramı bozmak için yapmış da olabilir. yoksa çok rahat kimin geldiğini öğrenir.Gorumcen biz değiliz gelmedik dediği halde diretmesi normal değil.
Kac yaşında olursa olsun yaş geçince zeka eksilmiyor ya valla mahvederim . Demek istediği şey çok çok ayıp terbiyesizce.
bilmiyorum belki de aklına takıldı, art niyetsiz sordu. belki de onca kesin konuşulunca sormak istedi. Sonra uzatmadı zaten.Gorumceniz haladan da anormal ,hiç olmasa o dedikodu seven ve bunamis bir kadın peki ya gorumceniz ?
görümcem araba kullanmayı bilmiyor ki Ama öğrenmiş ve gelmiş diye de düşünmüş olabilirYok ya bence siz fazla ince düşünüyosunuz. Kadın bile görümcenizin geldiğini iddia etmiş. Kocasından bahsetmemiş bile
valla çok sabırlısınız ben olsam kavgayı çıkartmıştım bu tarz kötü insanlardan nefret ediyorum,hele yaşlı halalar bunu çok yapıyor kendi halamdan biliyorum:))konuşmuyorum ben onun hırsı da zaten bu. saldıramıyor, laf diyemiyor yüzüme karşı arkamdan bolca konuşuyor. Konuştuğum dönemde ben bi şey desem tersini söylüyor, burun kıvırıyordu. Yanındaki eltim de o ters konuştukça sırıtıyordu. Ben de ikisiylede muhabbeti kestim mecburen.
biz dikkatli okuduk da hiçbir aklı başında insan oraya yormaz konuyu. Ayrıca kadın eşin geldi falan da dememiş sen geldin demiş görümcenle evde basılıcak halin yok herhalde. Kadının da kafadan kontak dedikoducu olduğu da biliniyor. Senin aklına neden böyle akla sığmayacak kimsenin de aklına gelmeyecek saçma sapan bi laf geliyor ki?Dikkatli okudunuz mu acaba o nasıl üslup?Kadın biz değildik dedikçe üsteleyerek o araba sizindi. yokkk sizin arabaydı demesi normal mi? tamam kızım ben yanlış gördüm o zaman deyip telefonu kapatabilirdi. Eve girmeden kız zatan sığa... içti. kadın sesi duymadı sanki de arayıp görümceye soruyor.
inanır mısınız çocuk için susuyorum. Kavga etmek sorun değil onları mahalleye rezil ederim ama eşim bulaşma dedi. Eltim ilaç kullanıyor psikolojik sorunları var. Bir olup sana ve çocuğa zarar verirler dedi. bende doğum ve 40 çıkana kadar susacağım.valla çok sabırlısınız ben olsam kavgayı çıkartmıştım bu tarz kötü insanlardan nefret ediyorum,hele yaşlı halalar bunu çok yapıyor kendi halamdan biliyorum:))
Hadlerini bilen insanlar değil, gerçekten tuhaflar. iki ev arasında tek bir duvar var. O duvara yapışıp bahçede ne konuşulursa dinliyor karı -koca. Elti demişti, camını açıp özel konuşma, bahçede konuşma diye. Gerçekten de duvara yapışıp bizi dinlediğini gören arkadaşım olmuş. gelenin bayan olduğunu görmeme/ duymama ihtimalleri yok.Allah kalplerine göre versin. Eşiniz güzel cevap vermiş. iftira atmak ne yazık ki çok kolayBen gayette art niyet ararım bu olayda. Terbiyesizlik etmiş doğrusu. Kaybettiğim eşim hastanedeydi, ben de üst baş almak için eve gelmiştim, o sırada da eski kayınvalidem bir haftalığına bizde kalmaya gelmişti. Yakın bir arkadaşım var melda diyelim adına o da eşimi hastaneye ziyarete gelmiş ben olmayınca da telefon etti bana. Konuştum geliyorum hemen bekle falan dedim. Kayınvalide kim aradı deyince de melda dedim ki zaten tanıyor arkadaşımı. Eşim hastaneden gelince "sen hastanedeyken erdal diye bir adamla konuştu karın" demiş. Eşim de ne erdalı meldaydı o benim yanımda konuştular saçma sapan konuşma demiş. Şimdi ben bu kadında art niyet nasıl aramayayım da normal karşılayayım? Kaldı ki benden nefret ederdi kendisi.Yani bence de iftira atmak istemiş.
görümcem araba kullanmayı bilmiyor. Araba sürekli eşinde , işine arabayla gidip geliyor. Kadın biz gelmedik dedikçe araba sizindi, yok sizin arabaydı demesi. Sen değilsen araba kimdeyse o geldi demek değil mi?biz dikkatli okuduk da hiçbir aklı başında insan oraya yormaz konuyu. Ayrıca kadın eşin geldi falan da dememiş sen geldin demiş görümcenle evde basılıcak halin yok herhalde. Kadının da kafadan kontak dedikoducu olduğu da biliniyor. Senin aklına neden böyle akla sığmayacak kimsenin de aklına gelmeyecek saçma sapan bi laf geliyor ki?
Görümcenin eşini olaya dahil eden sizmişsiniz gibi geldi bana.Merhaba hanımlar, geçtiğimiz günlerde hamile halimi görmek isteyen çok sevdiğim bir arkadaşım evime geldi. Bir saat kadar oturduktan sonra babası aradı, araba lazım hadi gel dedi, arkadaşım da kalktı. Bahçe kapısına kadar yollayacaktım, gerek olmadığını söyleyip gitti. Sonradan farkettim ki bahçe kapısını kapatmamış, çıktım kapattım. Bizim tarafımızdan olay bu kadar. Evimin yanında hala denilen 70 yaşlarında inanılmaz meraklı ve dedikoduculuğu herkes tarafından bilinen eşimin akrabası oturuyor. Ben bu kadınla konuşmuyorum. Nedenini daha önce açtığım bir konuda bahsetmiştim.Hatta bütün yorumlarda bana destek olmuştunuz, kararın doğruluğu konusunda. Neyse bu kadın görümcemi aramış ve demiş ki "Hafta içi sen nurlara geldin, arabanız kapıdaydı, giderkende kapıyı kapatmadan gittiniz." Görümcem ise "hala ben hafta içi iki çocukla Nur'a gidemem, anca eşim hafta sonu arabayla bırakır "demiş. Bu kadında ısrarla hayır o araba sizin arabaydı diye diretmiş. Eşimle görümceme gidince bunu görümcem anlattı ve kim geldi size dedi. Bende arkadaşın geldiğini söyledim. Konu kapandı ama aklıma takıldi güya ben eşim işteyken görümcemin eşini eve aldım ve oturduk, giderken de kapıyı da kapatmadan gitti. Buraya mı gelmiş konu yoksa ufak bir yanlış anlaşılma olmuş da ben mi abartıyorum. Herşeyden haberi olan o kadın ( kapının kapanmadığını bile biliyorken, arkadaş eve girerkende çıkarkende konuştuk, hatta girmeden önce dışarda sığa..içti bunları duyup görmedi mi? ) Mahalle ve akrabalara da böyle emin yaydıysa hakkımda kötü düşünmezler mi?
Komşu hala görümceye "ben seni gördüm " dememiş ki..tüm ısrarı "arabanızı gördüğüme eminim" üzerine.Kadının çocukları ile araba kullanmadığını söylemesi üzerine söyleyeceği "ben yanlış gördüm o zaman..benzettim demek vb." tarzındayken yok eminim demesi ..sonra da görümcenin olayı anlatıp "sana gelen kimdi?" demesi filan bildiğin herkes konu sahibine gelen gidenin hesabını soruyorbiz dikkatli okuduk da hiçbir aklı başında insan oraya yormaz konuyu. Ayrıca kadın eşin geldi falan da dememiş sen geldin demiş görümcenle evde basılıcak halin yok herhalde. Kadının da kafadan kontak dedikoducu olduğu da biliniyor. Senin aklına neden böyle akla sığmayacak kimsenin de aklına gelmeyecek saçma sapan bi laf geliyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?