İftiraya uğradım..

Kaynanam baskısı yuzunden bir hata sonucu iftiraya maruz kaldım kaynanamn adını da veremedim bağlarımız Kpacak diye ne yapmalym kavgalar çıktı bir sürü eşim habersiz ne yapcam bilmiyorum
Oo nasıl bir iftiraya uğradın bilemiyorum o yüzden benim ki gibi diye sormicam sırf hocami arayıp bir soru sordum hocamda bana çağrı attı diye fahişe olan edildim eşim kv kp gorumcem kayinim herkes tövbe tövbe fahişeymisim gibi baktılar bana kendimi ispatladım ama nerdeee bir kere bahane bulundu tepik atılacak. 17 yaşındaki gorumcem bile burnunun ucuyla bakıp mirin kırın ediyir

Kendinizi diğer kızın yerine koysanıza bi.. basit bir konu mu bu? Namus böyle dillere sakız olacak kadar basit bir konu değil. Burda kimse kimseyi tanıyıp kayırmıyor. Herkes düşüncesini söylüyor. Eleştri kabul etmeyende konu açmasın

Kayinvalidende çok akıllıymis.Kizinin huzurunu bozmamak için seni kullanmış.Senin huzurunun bozulacagini hiç düşünmemiş nedense.Dua ette, eşine karsi seni yalancı çıkarmasin.Ben böyle kayinvalideden her şeyi beklerim.

Zeytinyagi gibi uste cikmak deyiminin yasayan ornegi. Hem iftira atip hem nasil iftiraya ugrayabiliyorsunuz gercekten yetenek.

Ben zaten konu sahibine hak vermedim vermemde
Ama yapılan bazı yorumların da konu sahibinin yaptığından aşağı kalan yanı Yok yani
Mantıklı bulmuyorum bu kadar acımasız eleştirileri
Hataysa hata evet ama unutmayalım ki bu eleştirilere maruz kalanda bi insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…