- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Annem gibi zaten yavrum der sarılır bana öper bizim aramızda bişi yok evladına düşkün diye konu acmistim hepsi bu niye üstüme geliyorsunuz kendimi ifade edemiyorum @Mune konumun kapatılmasını istiyorum lütfen yardımcı olun
Nasil turkce nasil imla bu?Cok useniyorsaniz yazmayin,bulmaca gibi,anlamak zor.Arabayla bırakma beraber yemek yeme kızın ağırdan alması gerekmiyor mu son ses müzik açıyor ba
Niye bu kadar tepki veriyorsunuz iftira eden ben değilim kaynnm her gün beni aradı kızım ben uyuyamıyorum diye grce hiç bir şekilde duysun istemedik araları açılır kavga ederler üzülmesin istedik gormcmn çünkü adam çapkın kızn hareketleri iyi değil dedi ben ne diyim ben mi dedim kaynanama iftira atalım boxalim işleri birbirine katalm dye grmcem için naptysak çünkü adamn yapmadı bişi değil kznda calstgi yok gelip gdyo ztn calstrmyo onu
Niye mi üstüne geliyoruz? İftiraya uğradım diye konu açıp asıl iftira eden sen olduğun için olabilir mi? Niye üstüme geliyosunuz demen bile komik zaten. Psikolog konusunda ciddiyim gerçekten ihtiyacın varAnnem gibi zaten yavrum der sarılır bana öper bizim aramızda bişi yok evladına düşkün diye konu acmistim hepsi bu niye üstüme geliyorsunuz kendimi ifade edemiyorum @Mune konumun kapatılmasını istiyorum lütfen yardımcı olun
Adam çapkın tatliskomlu mesajını gldi çocuğuna pepeyi açarken bizde korktuk yanlış bişi yapmasndan kiz terbiyeli değildi ki ama
O
O damadını biliyor ama kaç tane bayan calistirdik tertemiz ama bu kadar rahat davranmadilar erkeklere sulanmadilar.
Arabayla bırakma beraber yemek yeme kızın ağırdan alması gerekmiyor mu son ses müzik açıyor ba
Bı sen anladın beni Allah razı olsun haklısın karışmasaydim keşke benim parasında falan gözüm yok kul hakkından çok korkarım ben
Kusura bakmada sende az değilsin hata sende sen iftiraya uğramamışsin ki kıza iftira atmışsınDükkanımız da bir kız çalışıyor kaynanam hoşuna gitmedi çok fena bu kız dedi damatla içli dışlı birlikte yemek yiyorlar bacak bacak üstüne atyor karşısında adamn dedi bende kızın bı hareketini kaynanama söyledim oda sinirlenmiş damadını aradı benim kızımı üzmeye hakkın yok böyle böyleymiş diye dükkandaki kızla kavga ettik herşeyi yetstryn dye damatla benim üzerime geldiler napayım patron koltuğuna oturms 2 günlük hoşmza gitmedi kestirme bu şekilde anlatabldm kızla kavga ettik dükkana gel yuzleselim dedi biside diyemedim kaynanamın da atamazdm dükkana gttm damat tuttu kızı birbirimize girecektik dmt bana git dedi gitimm bnm namusuma laf etmeye hakkın yok diye kendini svndu npcam bilmiyorum kaynanama her gün beni aradı bu kız geldiğinden beri uyuyamıyorum diye napym mecbur kaldım bende kızdım çünkü doğru değil dye damat yüz vermiş onu korudu bana iftira attılar hep senin basının altından çıkıyor kaynanan bole bir insan değil hep yılanın başı sensin hep senin yüzünden oldu diye herkes çekildi bana kaldı
Aaaa simdi okudum cidden korkulacak bir durumKayınvalide ve görümceyle alakalı başka bi konun daha var. Onu yeni gördüm orda neler yazmışsın onların hakkındada. Sonra yok annem can parem yok bacım kardeşim. Hastasın sen
Dükkanımız da bir kız çalışıyor kaynanam hoşuna gitmedi çok fena bu kız dedi damatla içli dışlı birlikte yemek yiyorlar bacak bacak üstüne atyor karşısında adamn dedi bende kızın bı hareketini kaynanama söyledim oda sinirlenmiş damadını aradı benim kızımı üzmeye hakkın yok böyle böyleymiş diye dükkandaki kızla kavga ettik herşeyi yetstryn dye damatla benim üzerime geldiler napayım patron koltuğuna oturms 2 günlük hoşmza gitmedi kestirme bu şekilde anlatabldm kızla kavga ettik dükkana gel yuzleselim dedi biside diyemedim kaynanamın da atamazdm dükkana gttm damat tuttu kızı birbirimize girecektik dmt bana git dedi gitimm bnm namusuma laf etmeye hakkın yok diye kendini svndu npcam bilmiyorum kaynanama her gün beni aradı bu kız geldiğinden beri uyuyamıyorum diye napym mecbur kaldım bende kızdım çünkü doğru değil dye damat yüz vermiş onu korudu bana iftira attılar hep senin basının altından çıkıyor kaynanan bole bir insan değil hep yılanın başı sensin hep senin yüzünden oldu diye herkes çekildi bana kaldı
Eşine anlatman daha doğru olur.ÖğrendKaynanam baskısı yuzunden bir hata sonucu iftiraya maruz kaldım kaynanamn adını da veremedim bağlarımız Kpacak diye ne yapmalym kavgalar çıktı bir sürü eşim habersiz ne yapcam bilmiyorum
Eşine anlatman daha doğru olur yarın birgün olaylar ortaya çıktığında sadece senin başın ağrır kimseye bir şey olmaz.Kaynanam baskısı yuzunden bir hata sonucu iftiraya maruz kaldım kaynanamn adını da veremedim bağlarımız Kpacak diye ne yapmalym kavgalar çıktı bir sürü eşim habersiz ne yapcam bilmiyorum
Birde iftiraya ugradim diye konu acmis
Dükkanımız da bir kız çalışıyor kaynanam hoşuna gitmedi çok fena bu kız dedi damatla içli dışlı birlikte yemek yiyorlar bacak bacak üstüne atyor karşısında adamn dedi bende kızın bı hareketini kaynanama söyledim oda sinirlenmiş damadını aradı benim kızımı üzmeye hakkın yok böyle böyleymiş diye dükkandaki kızla kavga ettik herşeyi yetstryn dye damatla benim üzerime geldiler napayım patron koltuğuna oturms 2 günlük hoşmza gitmedi kestirme bu şekilde anlatabldm kızla kavga ettik dükkana gel yuzleselim dedi biside diyemedim kaynanamın da atamazdm dükkana gttm damat tuttu kızı birbirimize girecektik dmt bana git dedi gitimm bnm namusuma laf etmeye hakkın yok diye kendini svndu npcam bilmiyorum kaynanama her gün beni aradı bu kız geldiğinden beri uyuyamıyorum diye napym mecbur kaldım bende kızdım çünkü doğru değil dye damat yüz vermiş onu korudu bana iftira attılar hep senin basının altından çıkıyor kaynanan bole bir insan değil hep yılanın başı sensin hep senin yüzünden oldu diye herkes çekildi bana kaldı
Ben ayrica mini etek giyiyorumBu dünyada en çok cahilin cesaretinden korkarım. Yani şu olay herhangi birimizin başına gelebilir bacak bacak üstüne atmayanımız mı var
Çok ama
Çok çok haklısın düşünemedim korktum adam çapkın ne yapabilirim korkrltuk yuvasının bozulmasından kötü nyetmz yoktuki
Mahkemelerde sizin gibileri bekliyordu zatenkizin yerine olsam mahkemeye veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?