İğneli saldırıya uğradım resmen!!!

Devrelerim yandi resmen.
Yillar once, 20lik disim agridigi icin dis hekimine gittim. Hayatımda ilk defa disciye gidiyordum bu arada. Ben sadece muayene olmak amacli gittim. Koltuğa uzan bakayim dedi, bakti himm diye arkasini döndü.
Tekrar bana dondugunde eldiven giyiyordu elinde enjektorle. Napiyorsunuz dedim çekeceğim dedi. Fırlayıp kalktım simdi istemiyorum diye.
Bu kadar basitti yani. Nasil anlasilmaz hala kafam almadi benim.
Sevgiliyle kavga etti diye bobreklerini de verseymis oldu olacak.
Bir de hala ısrarla doktorun ve merkezin adi soylenmiyor. Bu ds bir ilginc
Ben olsam her yere yazardim adlarini ki rezil olsunlar diye
Aynı yere gidip dolgu eritmekten falan bahsediyor konu sahibi bence gidip burun estetigi olup gelir Bu gidisle

bence işleme onay verdi ama memnun kalmadığı için bu yola başvuruyor olabilir.

Polise gitseniz bir sonuç çıkacağını düşünmem zorla da olsa o an ki şaşkınlıkla belgeyi imzalamışsınız. İmzalamanız gerektiğini söylediklerinde polisi çağırın istemiyorum zatenbana izinsiz işlem uyguladınız demeliydiniz. Şuan herşey sizin izninizle olmuş gibi görünüyordur. Ama bir hastaneye gidebilirsiniz bence

Ayni islem icin oraya nasil guveneceksiniz ayrica? Baska hastane mi yok.
Gidip ordan sikayetci olun sonra baska yerde duzeltme islemini yaptirirsiniz.

Doktorun adı ne? Hangi şehirde??? Burdan yazmazsanız özelden yazın bende burnuma işlem düşünüyorum Oray'a gitmem

yaa bu nasıl olur allah aşkına

rızanız olmadan burun ameliyatımı oldunuz siz şimdi allah aşkına ,

inanması gerçekten güç,
ben iki kez burun ameliyatı oldum hadi işlem bitti gidebilirsiniz deselerde tek başıma adım atacak durumda değildim ,
siz nasıl ameliyat oldunuz yaaa

Nasıl ya bir insanın rızası olmadan zorla iğne yapması için kafayı yemiş olması lazım daha neler duyacağız

Doktoru karalamaya da çalışıyor olabilir.

Belki rakip doktordur/onun için çalışıyordur veya kişisel bir husumetleri vardır, bilemeyiz.

Bana da çok tuhaf geldi.

İnsan yerinden zıplar.

Hele ki birisi iğne gibi tehdit edici, sivri bir cisimle yaklaşınca.

Ortalığı ayağa kaldırır polis çağırır yinede hiç bişey imzalamazdım...

doktor karalamaya çalışıyor diyenler isim vermedim gördüğünüz gibi...
ben saflığımın farkındayım yaşadım bu durumu yol bulmaya çalışıyorum ne yapabilirim diye...
parasını geri almak istiyor diyenlere yanıtım katiyen böyle birşey demedim. parapul umrumda değil..
bir günlük duygusal çöküşüden yararlanıldığını... iznim olmadan aniden operasyon geçirdiğimi söyledim.. pişmanım
şimdi sağlık bakanlığını arayıp durumu söyledim söyledikleri şey yalnızca tıbbi bir hata söz konusu ise doktoru şikayet edebilirmişim..
polikinikse fotoları attığımda şişlik olduğunuki resmen burnum yamulmuş bir halde geçiceğini söylediler. umrumda değil ben bu işlemigeri aldırmak istiyorum dedim bir hafta sonrasına randevu verdiler.. kontrole gidicem ama işlem filan yaptırmıcam
3 ayrı doktoru arayıp dolgu eritme operasyonunun riskini sordum.kullanılan maddeye göre değişiklik göstereceğini söylediler..benim doktorsa hiçbir riski yok diyor. doktorlar muane için dinlenmemi şişliğin inmesini beklememi söylediler.bu doktorlardan birine en kısa zamanda muaneye gidicem. operasyon istersemde bunlardan birine yaptırıcam.
sağlık bakanlığı ise bir doktor muanesi yaptırıp hatalı işlem olup olmadığını öğrenmemi bekliyor.
benim şikayetim insanların onayı olmadan işlem yapan doktor muamelesine... ben yanıldım ve düştüm sakın siz düşmeyin... hiçbir yasal hakkınız olmaz.. burda kk de doktoru aratınca hakkında olumlu yorum yazan üyelerin aynı gün hesap açtığını nedense hep olumlu yorumlar ve akabinde olumsuz yorum yazanların tartışma içine sokulduğunu gördüm. malesef her ne sebeptense olumsuz yorum yapanlar siteden atılmış yada yöneticilerle polemiğe girmiş.

diyeceğim şudur ki yapabileceğim hiç birşey yok. burnumun iyileşmesi için dua etmekten başka... 1 hafta sonra kontrole gittiğimde hakkımı helal etmediğimi söyleyeceğim...
sizede tavsiyem doktorların acelesine kendi duygusal çöküntünüzden para kazanmaya çalışan tüccarlardan uzak durun. insan canı mutluluğu değersiz.. bu konuyu burada açtım prim yapmadım para kazanmadım içine düştüğüm şeyi anlattım.. lütfen anlamaya çalışın..

Son düzenleme:
Başıma böyle bir iş gelse her yere yazarım şikayetimi doktorun adıyla birlikte. Zaten operasyon yaptırdıysan orda korkacak bi şeyin olmaz. Kanıtlabilir bişey sonuçta. Ama böyle havada kalıyor
Başına böyle iş gelen insan doktorun adını köşe bucak saklar mı? Çok saçma geldi. Bir de ben yandım siz yanmayın diyor. Ee söyleyin de yanmayalım.

Hiç merak etme. Eğer gittiğin hekim iyiyse ve gerçek hekimse dolgu maddesi sakıncalı değildir çok büyük ihtimal. Benimde burnumda dolgu var. Yamuklupun giderilmesi için yapıyorum. Biraz şişlik oluyor birkaç gün sonra dağılıyor. Keşke daha uzun kalsa ama bir sene olandan hepsi eriyor zaten. Üzme kendini. Bende işlem öncesi yada sonrası birşey imzalamıyorum. Yapalım dediysem yapıyorlar. Aksi takdirde iğneyi görüp kaçarım. Duygusal Boşluk anında saçlarıma zarar veriyorum sadece. O dönemlerde kuaför ve güzellikmsalonlarından uzak durmak lazım. Geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim.
peki şişlik durumunda eğri görünüyor mu burnunuz bu eğrilik geçse cidden hiç bişey istemiyorrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…