İğrenç bir konu

Şimdi okudum ekşi’de, yuh yani.
Altına da bir sürü olay yazılmış. Bizim millet pis, kim ne derse desin.
Mesela yine iş yerinden biliyorum ki hanımlar saçlarına fön çektiriyor bozulmasın diye kafası kokana kadar yıkanmıyor hani fönlü saçı bu kadar önemseyen kokoşun bile temizliğe bakışı böyleyse gerisini düşünemiyorum.

avrupada oyle demekkı=D söylşeyın bence iğrenç ..bune b.ktan b.ka atlıyoruz valla konularda

Hangi firma üretirse cok dua edicem gercekten
Konunun başını takip edemedim kirli bezleri koymak içinse eger ben bir top buzdolabi poşeti daima bulundururdum çocuklarim küçükken yanımda zaten rulo halinde oluyor bebek çantasinin kenarina sıkıştırı verirsiniz kirlenen kiyafetler temizlere temas etmemesi için yada kulanilmis bezi çöpe atarken poşetle atmak iyi oluyor buz dolap poşeti şefaf olur derseniz en küçük boy çöp poşetleride ise yarıyor ben çocukları büyüyürken o sekilde kullanmıştm

Lafını söylemişsin ya artık temizlerken bile zoruna gitmez :)
Benim kv mangalda kül bırakmaz temizlik konusunda aslında temizdir de ama çenesi hiç durmaz insanları eleştirir, kınar nasıl çocuklar yetiştirmişler diye kendi oğlunun yaptığı ortada.

Benim eşimde bu firmaların birinde. O kabinlerde sevişenler mi, kavga edenler mi, kadın kabinlerine girip birini bekliyor gibi yapıp perdenin arasından dikizleyenler mi birde işte böyle tuvaletini yapıp çıkanlar mı ne ararsan bulabilirsin. Gizli deliler ile yaşıyoruz yazmış biri aynen öyle

hiç unutmuyorum ünvdeyken arkadaş anlatmıştı.kız yurdunda hatun su kabının içine s.çmış.gerizekalılar.yüzünüzde bi ton makyaj fönsüz çıkmıyorsunuz

ha hatunun biride kariyerinin zirvesinde (bilim insanı kendileri) wcden çıkınca elini yıkamadığını gördüm
biride pedini açık bi şekilde atmıştı.belki buralardasın okursun bi daha yapmazsın.

hay çok yaşa.bunuda akıl edemiyorsak dımı

Allah sabır versin bilgisizlik bence bu bariz.Çok miğde bulandırıcı eşinize anlkatmakla iyi yapmışsınız.

kesinlikle katılıyorum, şimdilerde insanlık da insanlar da çok acayipler. Aklımın almadığıysa herkes çok temizmiş gibi gösteriyor kendini. Olan da biz gibilere oluyor.

Yaa istemsizce konuya girip duruyorum.
Daha fazla nasıl önlem alabiliriz bu iğrenç mahluklara.
Mağaza kabinleri, umumi wcler, restoranlar, toplu taşıma vs.
Her yer pisliğe battı şuan gözümde

Bir de özelikle erkek çocuğu yetiştirenler ne olur ayakta görmesinler hacetlerini.
Kolayına mı kaçıyor aileler bilemiyorum ama hem sağlık hem hijyen açısından hiç doğru değil.
Yaşı küçük olan ama wc öğrenmiş olan erkek çocukları nasıl yapıyorsa her yeri idrar damlası yapıyor.
Milletin evinde çocuklarımı wc ye sokarken önden bir temizlik yapıyorum

Bari yeni nesiller temiz yetişsin.
Durum çok fena imiş, Aaaaaah Allahım dışarı çıkıp "hepinizden tiksiniyorum" diye bağıracağım

işte kınamak feci bir şey, çünkü onu illa ki yaşıyorsun.. Yaşıyorsun da keşke muhattaplardan biri siz olmasaydınız. Arada bizler kaynıyoruz ne yazık ki. Benim kv de ay şu nasıl pis kokuyo, o öyle bu böyle, birgün annem dayanamadı. "Hanımefendi siz kendinizin farkında mısınız acaba böyle habire millete laf söylüyorsunuz, sonra hiç söylediklerinizi düşünmeden yüzyüze bakıyosunuz" diye. Ben şok geçirmiştim olay çıkıcak zannetmiştim ama annem hakkından geldi kibarca, tabi kv oğlunu gazlamaya çalıştı. Eşim daha büyük çam devirdi, "tamam annem sen kok boşver milleti" dedi. o saatten sonra kadın ne desin artık, gömen oğluydu çünkü

En büyük dertlerimden birisi benimde oglum var ayakta işemek diye birsey oldugundan bile haberdar degildi yavrucak ,nasil anneler var ya igreniyorum gerçekten oglum çok misafir perverdir onun bu güzel özeliginden vazgeçsin istemiyorum ama su tuvalet sorunu beni öldürüyor arkadaşları gelince tuvaleti kullanirlarsa yüzde doksanı heryeri batiriyor
Geçengün
kendini çok titiz sanan komşumun oglu heryeri batirmisti tuvalette
kadin 7 gün 24 saat temizlikte ben ise giderim cam siler işten dönerim cam siler şu camlari birakta biraz çocuklarınla ilgilen ya tuvalet o hale geliyorso o çocugun üstü başı ne hale geliyor bi düşünün...

Son düzenleme:

Off katılıyorum.
Klozet batıyor da çocuğun çamaşırı, yerler, çorabı filan da muhakkak batıyordur.

Benim oğlum var ayakta yaptırmiyorum yalniz, avm gibi yerlerde mecbur yapıyor oturtamam cok pis, gecen sene 2 ay annemlere gittik okula bu sürede gitmedi. Gezerken filan avm de havaalaninda oturmadi haliyle okula gelince ev dışında oturmam diye okulda ayakta yapmış baya çabaladık eski haline döndürdük. Valla bizim evde bekarken babam ve kardesim vardi asla ayakta yapmazlar hatta babam erkek kardeşimede ayni şekilde anlattı, evlendim eşime dikkat ettim söyledim kesinlikle istemiyorum diye oda yapmaz. Ben erkekli evlerde wc ye pek girmiyorum cogu malesef ayakta yapiyor

Off yarama tuz basdınızya
Daha dün komsunun bes yasındaki oglu bizdeydi
Tuvaleti gelince gitti bi güzel klozete
O cıkınca arkasından gittim,kapagı kaldırma yok,sifona basma yok,klozetin oturulan yeri hep çiş
Ve her geldiginde aynı şey
Arkadasımda alıngan bir insan ,hani nasıl anlatırım bilemiyorumda,ama cok tiksiniyorumya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…