- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Ay bu ne kadar güzel bir şeymiş yaEki Görüntüle 2234348 Burada bulamıyorum.bi kaç arkadas rossmanda var dedi ama baktım yoktu.ıslak mendil paketi gibi fakat içinde minik posetler var.en fazla iki tane bez sıgacak sekilde.yurtdısındaki akrabamdan istiyorum getiriyo.bi yere gidince cok iyi oluyo.bi kaç bebek bezi üreticilerine maj attım üretin diye ama üreten cıkmadı
Ben de çöpe pis peçete atılmasında nefret ediyorum o yüzden tuvalete çop koymuyorum
Ama bazı kişiler tuvalet gideri tıkanmasın diye tum peceteleri atıyor çöp kutusuna
Ben de çöpe pis peçete atılmasında nefret ediyorum o yüzden tuvalete çop koymuyorum
Ama bazı kişiler tuvalet gideri tıkanmasın diye tum peceteleri atıyor çöp kutusuna
Ayy kahretsin eski ev arkadaşim geldi aklıma, o zamanlar ögrenciydim.
Ucuz yollu bi ev tuttuk, sadece tek bir tuvalet vardı o da klozet. Meger bizim hatun klozette kaka yapamıyormuş. Yani ıkınmak fayda vermiyormuş. O yuzden yere pecete serip onun üzerine yapiyormuş, ama klozete atıyormuş. Birkaç kez zeminde kaka kalıntısı görunce sormuştum, bi guzel açıklamıştı
Aynı şey olabilir, zemini de dezenfekte edin.
Ama neden çöpe atıyor onu anlamış değilim.
prezervatif yerine miBak ben o kadın çorabını neden atıyorlar söyleyeyim mi( gereksiz bilgiler yuvası philly) . Sanırım erkeklerin bazıları kadın çoraplarını masturbasyon yapmak için kullanıyor ve muhtemelen herif onu direkt öyle tuvalete atıyor. Ya da prezervatif yerine kullanıyorlardır be direkt tuvalete atıyorlar demek ki. İğrenç ama sizin taşan tuvaletteki çorabın hikayesi de kesin bu iki senaryodan biridir.
Ben yurtta kaldım ve orada koskoca uni. kızlarım tuvalet duvarlarına ..ok sürdüklerini gördükten sonra hiç bir şeye şaşırmam.
ay benim de kp tuvalette artık nasıl işiyorsa illa bi yerler çiş. Otur da yap pislik herif her yere sıçratıyon işte. Mecburum sanki pisliğini temizlemeye. Hemen basıyorum duvardaki fayanslara kadar çamaşır suyunu bekletiyorum yarım saat sonra foşur foşur yıkıyorum.Bunu sorgulayıp duruyorum. Ben neden sevdiğim adamla evlendim diye “sadece oğlunu kıskandığı için” ruh hastası bir kadını çekiyorum. Yada hayatımın 25 yılında hiç hayatımda olmamış birinin pis peçetesini temizliyorum.
Eşimle 9 yıldır tanışıyoruz daha birdefa hakaretini veya kötü sözünü duymadım. Ama bu durumlar evlilikten soğutuyor ya. Bu arada eşime anlattım 17. Sayfa
Ay bir de zara'nin kabinine aynalara püskürterek kakasını yapan kadın vardı ekşide. kapatmak için de üstüne giysileri atıp öyle çıkmış elini kolunu sallayarak kimse bilmiyor kim olduğunu. demek ki deli değil bi şey değil normal insan gibi girdi kabine ve aynı rahatlıkla kakasını yapıp çıktı gitti
şoktayım şu an o yorumu göremedim ben.N E ?
Bu gerçek mi? Allahım daha neler duyacağım yarabbim, bu konu beni ülkeden soğuttu.
şoktayım şu an o yorumu göremedim ben.
Şu an iyi ki aldığım her şeyi yıkayıp ütüleyip öyle giymişiz diyorum.
kepazelik bu ya, yani afedersin aç çantana yap elalem mecbur mu o pisliğe. Öf çok fena oldum.Ay gerçekmiş vallahi sözlükte baktım da hatta daha yeni olmuş, 1 ay öncesinin olayı. Bir de zavallı çalışanlar temizlemişler orayı. Gerçekten kimlerle bir arada yaşıyoruz, hadi hasta diyelim ki tutamadı bir şey oldu yaptı ama insan gene de kıyafetleri üstüne atıp çıkıp gider mi ya elini kolunu sallaya sallaya.
maalesef gerçekN E ?
Bu gerçek mi? Allahım daha neler duyacağım yarabbim, bu konu beni ülkeden soğuttu.
usta akıl hastasıymış çaktırmamış hiç. Genelinde bu sorun var onların dışkılama ile ilgili. Öyle biri eşimin üstüne işemeye kalkmıştı, son anda uyarmışlar da kaçmış adamcağızım :))maalesef gerçek
daha geçenlerde zara çalışanı başlık açmıştı ekşide. kabinleri toplarken müşteriler tuhaf bir koku var diyor, görevli de kabinlerdeki yoğunluk yüzünden olduğunu düşünüp koku sıkıyor. sonra tek tek boş kabinleri dolaşıp fazlalıkları toplamak isterken o rezil manzarayla karşılaşıyor. duvarlara, aynalara falan püskürtmus ve üzerine bir sürü denediği kıyafeti atmış öyle çıkmış. o pisliği de mağaza çalışanları temizlemek zorunda kalmışlar.
Bunu yapan akıl hastası kadın gayet normal biri gibi mağazaya giriyor, bir seyler deniyor, sonra dünyanın en normal şeyi gibi kabine s.cip aynı sakinlikle oradan uzaklaşıyor. o başlık da bu konu gibi iğrenç b.k hikayeleriyle dolmuştu:)
maalesef gerçek
daha geçenlerde zara çalışanı başlık açmıştı ekşide. kabinleri toplarken müşteriler tuhaf bir koku var diyor, görevli de kabinlerdeki yoğunluk yüzünden olduğunu düşünüp koku sıkıyor. sonra tek tek boş kabinleri dolaşıp fazlalıkları toplamak isterken o rezil manzarayla karşılaşıyor. duvarlara, aynalara falan püskürtmus ve üzerine bir sürü denediği kıyafeti atmış öyle çıkmış. o pisliği de mağaza çalışanları temizlemek zorunda kalmışlar.
Bunu yapan akıl hastası kadın gayet normal biri gibi mağazaya giriyor, bir seyler deniyor, sonra dünyanın en normal şeyi gibi kabine s.cip aynı sakinlikle oradan uzaklaşıyor. o başlık da bu konu gibi iğrenç b.k hikayeleriyle dolmuştu:)
ama akıl hastasıymış, o yüzden bi şey diyemiyorum ben. Ona sahip çıkmayanlar utansın.Ya öyleymiş ben de merak edip okudum sözlükte. Yahu iyi niyetli düşünüyorum gene hadi diyelim hastaydı, tutamadı bir şey oldu gidiverdi. İnsan gene de orayı öyle bırakıp mı gider? Acaba utandı da söyleyemedi kaçtı mı? Öff ne bileyim ya amaaan cidden tiksindim.
ama akıl hastasıymış, o yüzden bi şey diyemiyorum ben. Ona sahip çıkmayanlar utansın.
of aklıma çok feci bir anımız geldi. Büyük oğlumu geçen sene parka götürmüştüm bigün. Tüp kaydıraklar olur ya ondan kaymak istedi. Çocuk kaydı aman Allahım üstü başı ayakkabıları b.k içinde. Çıldırdım. Nasıl bir gerizekalı kaydırağın ortasına girip yapar bunu.Belli değilmiş kim olduğu aslında. Elini kolunu sallayarak çıkmış gitmiş işte kimin yaptığını bilmiyorlar akıl hastası diye düşünüyorlar da... belki de değildir.
of aklıma çok feci bir anımız geldi. Büyük oğlumu geçen sene parka götürmüştüm bigün. Tüp kaydıraklar olur ya ondan kaymak istedi. Çocuk kaydı aman Allahım üstü başı ayakkabıları b.k içinde. Çıldırdım. Nasıl bir gerizekalı kaydırağın ortasına girip yapar bunu.
Yine başka bi parkta çocuk altına işedi, sırılsıklam o haliyle annesi tamam kay dedi. Napıyosunuz siz olcak iş mi dedim. Bir de edepsiz oluyo bu tipler, hem kel hem fodul cinsinden. Bana çemkirdi, çocuğu oturttu bi aşağı bi yukarı kaydırdı sonra defolup gitti. E bebek de geliyo oraya. İnanın ıslak mendille siliyorum oğlum kaymadan veya sallanmadan önce. Eve gelince tüm kıyafetlerini kirliye atıp banyo ettiriyorum çocuğu. 6 yaşındaki oğlum koca koca insanlardan bin kat daha titiz. Anaokulundan geldiği gibi çoraplarını çıkarır halıya basmadan. Elini ayağını yıkar. Temiz kıyafetler giyer. Bu konu beni inanılmaz sarstı.
Hangi firma üretirse cok dua edicem gercektenAy bu ne kadar güzel bir şeymiş ya
At çantaya hep dursun poşet koymayı unutma derdi de yok
Bu kadar gerekli bir şey nasıl üretilmez ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?