- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Beterin beteri var kızlar
Benim kayınla bunu başgöz edelimBeterin beteri var kızlar
Ay ne güldüm ya:)Benim kayınla bunu başgöz edelim
Bak ben o kadın çorabını neden atıyorlar söyleyeyim mi( gereksiz bilgiler yuvası philly) . Sanırım erkeklerin bazıları kadın çoraplarını masturbasyon yapmak için kullanıyor ve muhtemelen herif onu direkt öyle tuvalete atıyor. Ya da prezervatif yerine kullanıyorlardır be direkt tuvalete atıyorlar demek ki. İğrenç ama sizin taşan tuvaletteki çorabın hikayesi de kesin bu iki senaryodan biridir.
Ben yurtta kaldım ve orada koskoca uni. kızlarım tuvalet duvarlarına ..ok sürdüklerini gördükten sonra hiç bir şeye şaşırmam.
Of yok artık yaa kapak kaldırmamak nedir?Off yarama tuz basdınızya
Daha dün komsunun bes yasındaki oglu bizdeydi
Tuvaleti gelince gitti bi güzel klozete
O cıkınca arkasından gittim,kapagı kaldırma yok,sifona basma yok,klozetin oturulan yeri hep çiş
Ve her geldiginde aynı şey
Arkadasımda alıngan bir insan ,hani nasıl anlatırım bilemiyorumda,ama cok tiksiniyorumya(
Bu benim kayından bile beter bir konu yalnız.bende bir bankada avukat olarak calisiyorum. calisdigim yere sadece ama sadece bizim birimin calisanlari girebiliyor ve kadin tuvaletinde her allahin günü kapisinda b*k sürülmüs oluyor. biz sadece 4 kadiniz- ben yapmiyorum eee geriye kaldi 3 kadin. bunlardan hangisi yapiyor acaba... aylardir tilki gibi pesindeyim ama hala cözemedim. resmen parmakla sürülmüs kaka... her güüüüüün.
Konudaki yorumlar beni benden alıyor :)) ne ilginç insanlar varmış. Parmakla kapıya kaka sürme fantezisi :)bende bir bankada avukat olarak calisiyorum. calisdigim yere sadece ama sadece bizim birimin calisanlari girebiliyor ve kadin tuvaletinde her allahin günü kapisinda b*k sürülmüs oluyor. biz sadece 4 kadiniz- ben yapmiyorum eee geriye kaldi 3 kadin. bunlardan hangisi yapiyor acaba... aylardir tilki gibi pesindeyim ama hala cözemedim. resmen parmakla sürülmüs kaka... her güüüüüün.
Biz tek tek açıp inceliyoruz hanımefendi siz neden yapmıyorsunuz ben hayatımda böyle pislik görmedim yoksa o peçeteleri incelemeden çöpe mi atıyorsunuzErkekler kadınlar gibi değil. Madem bu konuyu açtınız söyleyeyim. Anüs çevresinde kıl yoğunluğu olduğu için bizim gibi olmuyor. Takılıyor yani anlayacağınız. O sebeple de peçete ile siliyor. Su ile direlt temizlenmez. Belki sonra su ile normal temizlik yapıyordur.
Çöpü de çıkarırken neden inceliyorsunuz anlamadım. Bakmayın. Ben eldiven takarım, ağzını bağlar atarım çöpe. Oturup da bakarsanız tabii mideniz bulanır.
Bu benim kayından bile beter bir konu yalnız.
Muhtemelen temizlikçi vardır bankada o şikayet etmıyor mu? Kim yapıyor bunu diyemiyor mu kişi sayısı çok azmış çünkü
Konudaki yorumlar beni benden alıyor :)) ne ilginç insanlar varmış. Parmakla kapıya kaka sürme fantezisi :)
Sanırım temizliğini yaparken eline bulaşıyor kapıya siliyor sonrada. Sebebi ne olursa olsun iğrenç tabi. Duvarlara sümük süren çok gördüm ama kakaya rastlamadım şükürben ilk gördügümde kurumus kan sanmistim. dedim, kesin parmagi kesildi ve bilincsiz bir sekilde oraya sürdü- ama yok- resmen kaka. hergün- baska baska yerlerde. resmen parmak izi. allahim hepimiz hukukcuyuz- bu resmen mala verilen zarar- igrenclik bir yana kalsin para cezasi kesilir yani
Biz tek tek açıp inceliyoruz hanımefendi siz neden yapmıyorsunuz ben hayatımda böyle pislik görmedim yoksa o peçeteleri incelemeden çöpe mi atıyorsunuz
Ay size katiliyorm neden kontrol ediliyor sastim kaldım :) adam gayette normal bişey yapmış kovaya atmakla.Bir de benim anlamadığım eli kirli falan diyorlar adamin elini yikamadiguni nerden bilyorlar buna da şaşırdım yaniBelki boncuk da bulursunuz yakında devam edin
Ay size katiliyorm neden kontrol ediliyor sastim kaldım :) adam gayette normal bişey yapmış kovaya atmakla.Bir de benim anlamadığım eli kirli falan diyorlar adamin elini yikamadiguni nerden bilyorlar buna da şaşırdım yani
Miğdem kalktı bian kendimi kasmışım , gözlerim pörtledi filan, bide bunun markette buzluga oturup iseyeni vardi....Beterin beteri var kızlar
Almanyada yasiyorum ve cocuklarimin kücüköügünde hep cantamda bulundurdum, dm de var ve eminim rossmandada vardir, ve bu lidl in markasi yani cogu yerde bulmak kolay. Ayrica cantamda cogunlukla kücük boy cöp posetleri vardir kozmetik cöpü icin olan 5-10 litrelikler.Ay bu ne kadar güzel bir şeymiş ya
At çantaya hep dursun poşet koymayı unutma derdi de yok
Bu kadar gerekli bir şey nasıl üretilmez ya
Ayıp yani böyle şeyler bakmadan at işte poşeti olsun gitsin biz hiç bakmıyorz poşeti atarken millet kendine sorun arıyor şekerim :)Evet o da ayrı saçmalık. Adam pis olsa o pisliği temizlemeye uğraşmaz zaten. Kendini temizleyip, çöpe "çöp" atıyor diye suçlu olmuş..
bende bir bankada avukat olarak calisiyorum. calisdigim yere sadece ama sadece bizim birimin calisanlari girebiliyor ve kadin tuvaletinde her allahin günü kapisinda b*k sürülmüs oluyor. biz sadece 4 kadiniz- ben yapmiyorum eee geriye kaldi 3 kadin. bunlardan hangisi yapiyor acaba... aylardir tilki gibi pesindeyim ama hala cözemedim. resmen parmakla sürülmüs kaka... her güüüüüün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?