İğrenç bir konu

bende bir bankada avukat olarak calisiyorum. calisdigim yere sadece ama sadece bizim birimin calisanlari girebiliyor ve kadin tuvaletinde her allahin günü kapisinda b*k sürülmüs oluyor. biz sadece 4 kadiniz- ben yapmiyorum eee geriye kaldi 3 kadin. bunlardan hangisi yapiyor acaba... aylardir tilki gibi pesindeyim ama hala cözemedim. resmen parmakla sürülmüs kaka... her güüüüüün.

Of yok artık yaa kapak kaldırmamak nedir?
Benim de o yaşlarda çocuklarım, birinin evinde benim nezaretimde giderler wc ye.
Asla yalnız göndermem.
Ne kadar saçma, insan çocuğunun arkasını toplamaz mı.
Alıngansa alıngan valla kimsenin pisliğini temizlemek zorunda değiliz.
Toplumu oluşturacak bu çocuklar.

Bu benim kayından bile beter bir konu yalnız.
Muhtemelen temizlikçi vardır bankada o şikayet etmıyor mu? Kim yapıyor bunu diyemiyor mu kişi sayısı çok azmış çünkü

Erkekler kadınlar gibi değil. Madem bu konuyu açtınız söyleyeyim. Anüs çevresinde kıl yoğunluğu olduğu için bizim gibi olmuyor. Takılıyor yani anlayacağınız. O sebeple de peçete ile siliyor. Su ile direlt temizlenmez. Belki sonra su ile normal temizlik yapıyordur.

Çöpü de çıkarırken neden inceliyorsunuz anlamadım. Bakmayın. Ben eldiven takarım, ağzını bağlar atarım çöpe. Oturup da bakarsanız tabii mideniz bulanır.

Tuvalete de tıkandığı için atmıyordur. Peçeteleri biz de çöp kovasına atarız. Biri yorumda komşudan çıkıyordu yazmış. Ona da cevaben çıkıyorsa sifona bassın denilmiş. Asıl pislik bu bence.

Konudaki yorumlar beni benden alıyor :)) ne ilginç insanlar varmış. Parmakla kapıya kaka sürme fantezisi :)

Biz tek tek açıp inceliyoruz hanımefendi siz neden yapmıyorsunuz ben hayatımda böyle pislik görmedim yoksa o peçeteleri incelemeden çöpe mi atıyorsunuz

Konudaki yorumlar beni benden alıyor :)) ne ilginç insanlar varmış. Parmakla kapıya kaka sürme fantezisi :)

ben ilk gördügümde kurumus kan sanmistim. dedim, kesin parmagi kesildi ve bilincsiz bir sekilde oraya sürdü- ama yok- resmen kaka. hergün- baska baska yerlerde. resmen parmak izi. allahim hepimiz hukukcuyuz- bu resmen mala verilen zarar- igrenclik bir yana kalsin para cezasi kesilir yani

Sanırım temizliğini yaparken eline bulaşıyor kapıya siliyor sonrada. Sebebi ne olursa olsun iğrenç tabi. Duvarlara sümük süren çok gördüm ama kakaya rastlamadım şükür

Belki boncuk da bulursunuz yakında devam edin
Ay size katiliyorm neden kontrol ediliyor sastim kaldım :) adam gayette normal bişey yapmış kovaya atmakla.Bir de benim anlamadığım eli kirli falan diyorlar adamin elini yikamadiguni nerden bilyorlar buna da şaşırdım yani

Evet o da ayrı saçmalık. Adam pis olsa o pisliği temizlemeye uğraşmaz zaten. Kendini temizleyip, çöpe "çöp" atıyor diye suçlu olmuş..

Ay bu ne kadar güzel bir şeymiş ya
At çantaya hep dursun poşet koymayı unutma derdi de yok
Bu kadar gerekli bir şey nasıl üretilmez ya
Almanyada yasiyorum ve cocuklarimin kücüköügünde hep cantamda bulundurdum, dm de var ve eminim rossmandada vardir, ve bu lidl in markasi yani cogu yerde bulmak kolay. Ayrica cantamda cogunlukla kücük boy cöp posetleri vardir kozmetik cöpü icin olan 5-10 litrelikler.

Evet o da ayrı saçmalık. Adam pis olsa o pisliği temizlemeye uğraşmaz zaten. Kendini temizleyip, çöpe "çöp" atıyor diye suçlu olmuş..
Ayıp yani böyle şeyler bakmadan at işte poşeti olsun gitsin biz hiç bakmıyorz poşeti atarken millet kendine sorun arıyor şekerim :)

Off bir arada bizim tuvaletlerde biri musluğun başına, kapılarin koluna peçete bırakıyordu. Hanımefendi güya çok temiz pecetesiz dokunamiyor ama alıp da atmak gelmiyor. Bunların ikisinin de hamuru, kafası aynı işte kendilerinden başka kimseyi dusunmeyen mahluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…