İğrenç bir konu

Au bunları bari yazıp insanın içini kaldırmayın ya evet yaptığı ayıp da her doğru her yerde de söylenmez yani..

Belki tuvaletin tıkanacağını düşünüyordur diyeceğim de, bilemedim.
İçim bulandı gece gece.
Normal silme gibi de değil ki
Zaten pis olduğunu hepimiz biliyoruz eşim “ biz senle nasıl kardeşiz ya eheheh” modunda. Tam zıtlar. Tüm gün gezdik elini ıslak mendile bile silmeden yemek yedi birde kızıma elleriyle yedirıyor. Vallahi evlilikten soğudum bu akraba mevzuları yüzünden

Ay bunun evleneceği kiza yazık ya
Ki ben temizlik hastasi falan degilim gayet rahat bir insanım.

28 yaşında adam oraya öyle atılmayacagini bilmez mi ya

Taharetsiz pislik ya. Çocuğunuz anlayacak yaşta ise onun yanındayken "yavrum bak bu taharet musluğu bununla pislik temizleniyor. Bunu kullanmadan tuvalet kağıdı kullanma toton falan hep kokar" deyin.
Ya idrak öyle normal silme gibi de değil özür dilerim ama çok yoğun. Benim aklım almadı manyak mı bu?
3 lafından 2 si insanları eleştirip kendi çocuklarını mükemmel yetiştirdiğini söyleyen kv dem görse keşke

Igrenc , yarin obur gun evlenicem derse kiza durumu anlatin bence basini yakmasin

Konuya gelince hepiniz topluca bakteri kapabilirsiniz, o bakteriler mideye kadar gidiyor pekcok hastaliga yol aciyor
Bu adam tek basina koleraya sebep olur tillahi.....bence esinize durustce soyleyin.

Ay bunun evleneceği kiza yazık ya
Ki ben temizlik hastasi falan degilim gayet rahat bir insanım.

28 yaşında adam oraya öyle atılmayacagini bilmez mi ya
Ben de hiççç temiz bi insan değilim. Pisim hatta ama bunun ki başka bir boyut. O gittikten sonra kapı kollarını çamaşır suyuyla siliyorum.

Ahshjs o peçeteleri kayınvalidene kargo ile gönderip "tuvalet eğitimini verememişsin" yazsana üstüne. Kökten çözüm.

Bebeğim var birde. Çamaşır suyuyla evi dezenfekte edıyorum işim sanki çok azmış gibi

Bebeğim var birde. Çamaşır suyuyla evi dezenfekte edıyorum işim sanki çok azmış gibi

Yani salataya catal batiramadim yazmissiniz haklisiniz. Elini de yikamiyordur o, turlu turlu mikrop kaparsiniz mazallah. bebege yazik sizlere de yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…