- 10 Ağustos 2015
- 1.113
- 2.152
- 133
- 47
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Au bunları bari yazıp insanın içini kaldırmayın ya evet yaptığı ayıp da her doğru her yerde de söylenmez yani..Merhaba arkadaşlar konu rahatsız edici olabilir ama birilerine anlatmam lazım çatlıcam.
Kaynım birkaç ayda bir 2 günlüğüne kalmaya geliyor. Gittikten sonra banyoyu temizlemeye girdim iğrenç bir koku. Çöpü boşaltırken farkettim ki (burda ayrıntıya giricem kusura bakmayın) peçeteye sürülmüş dışkı. Böyle silme gibi değil bildiğiniz baya baya yoğun dışkılı birsürü peçete
Neyse yine kalmaya geldi ve yine aynısı...
Banyo leş gibi kokuyor
Ne amaçla yapıyor, yapıyor neden tuvalete atmıyor bilmiyorum...
Yahu sen 28 yaşında, meslek sahibi, kaç ülke görmüş adamsın. Hiç düşünmez misin benim burayı temizlediğimi ve görebilme ihtimalimi. Allah kahretsin
Normal silme gibi de değil ki
Belki tuvaletin tıkanacağını düşünüyordur diyeceğim de, bilemedim.
İçim bulandı gece gece.
E baştan uyardım. OkumasaydınızAu bunları bari yazıp insanın içini kaldırmayın ya evet yaptığı ayıp da her doğru her yerde de söylenmez yani..
Hayır öyle bi durum yok. Sürekli kullandığımız ana banyo o gelince ben ebeveyni kullanıyorum
Normal silme gibi de değil ki
Zaten pis olduğunu hepimiz biliyoruz eşim “ biz senle nasıl kardeşiz ya eheheh” modunda. Tam zıtlar. Tüm gün gezdik elini ıslak mendile bile silmeden yemek yedi birde kızıma elleriyle yedirıyor. Vallahi evlilikten soğudum bu akraba mevzuları yüzünden
Taharetsiz pislikTaharetsiz pislik ya. Çocuğunuz anlayacak yaşta ise onun yanındayken "yavrum bak bu taharet musluğu bununla pislik temizleniyor. Bunu kullanmadan tuvalet kağıdı kullanma toton falan hep kokar" deyin.
Ya idrak öyle normal silme gibi de değil özür dilerim ama çok yoğun. Benim aklım almadı manyak mı bu?Taharetsiz pislik ya. Çocuğunuz anlayacak yaşta ise onun yanındayken "yavrum bak bu taharet musluğu bununla pislik temizleniyor. Bunu kullanmadan tuvalet kağıdı kullanma toton falan hep kokar" deyin.
Ben de hiççç temiz bi insan değilim. Pisim hatta ama bunun ki başka bir boyut. O gittikten sonra kapı kollarını çamaşır suyuyla siliyorum.Ay bunun evleneceği kiza yazık ya
Ki ben temizlik hastasi falan degilim gayet rahat bir insanım.
28 yaşında adam oraya öyle atılmayacagini bilmez mi ya
Ya idrak öyle normal silme gibi de değil özür dilerim ama çok yoğun. Benim aklım almadı manyak mı bu?
3 lafından 2 si insanları eleştirip kendi çocuklarını mükemmel yetiştirdiğini söyleyen kv dem görse keşke
Bebeğim var birde. Çamaşır suyuyla evi dezenfekte edıyorum işim sanki çok azmış gibiIgrenc , yarin obur gun evlenicem derse kiza durumu anlatin bence basini yakmasin
Konuya gelince hepiniz topluca bakteri kapabilirsiniz, o bakteriler mideye kadar gidiyor pekcok hastaliga yol aciyor
Bu adam tek basina koleraya sebep olur tillahi.....bence esinize durustce soyleyin.
Bebeğim var birde. Çamaşır suyuyla evi dezenfekte edıyorum işim sanki çok azmış gibi
Oğlum sanat eseri yapmış, sen anlayamamışsın derAhshjs o peçeteleri kayınvalidene kargo ile gönderip "tuvalet eğitimini verememişsin" yazsana üstüne. Kökten çözüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?