İğrenç bir konu

Kocaman.adam insan karşısına geçip konuşmaya cekinir o derece iğrenç

Vallah sen temizleme! Esin temizlesim haberi varmi onun??? Bu me bicim igrenc kusacagim geldi ya kaynin gelmesin artik kalmaya bi insan utanir utanirrrr yaaaa esinle konus acikca inanmazsa gösterirsin esine ve inanmazsan kanitlarim sen temizleyceksin diyeceksin ne diycegimi sasirdim iyi ki öyle bi kaynim yok ya 2tane kaynim var benim ((

Ben de çöpe pis peçete atılmasında nefret ediyorum o yüzden tuvalete çop koymuyorum

Ama bazı kişiler tuvalet gideri tıkanmasın diye tum peceteleri atıyor çöp kutusuna

Taharet alsaydı o kadar dışkı olmazdı peçetede

Ben de çöpe pis peçete atılmasında nefret ediyorum o yüzden tuvalete çop koymuyorum

Ama bazı kişiler tuvalet gideri tıkanmasın diye tum peceteleri atıyor çöp kutusuna
Bunu mu düşünüyor bilmiyorum ozaman peçeteleri sarsın saklasın ne bilim gizlesin ya açık açık atıyor birde

Ay çocuklara elletmeyin sakın. Bi de bebeğiniz varmış..Bağırsak enfeksiyonuna kadar gider Allah korusun. Yemek yerken kızınızı ondan uzaga oturtun da yediremesin.
Bi an önce eşinizle konuşun. Gerekirse gösterin. Kafayı yedim burda ya.. Ennn ennnn hassas oldugum konudur.. Ben olsam elini değdiği her yeri çamaşır suyuna bulardım.

Bunu mu düşünüyor bilmiyorum ozaman peçeteleri sarsın saklasın ne bilim gizlesin ya açık açık atıyor birde
Şahsen aynı fikirdeyim biz eşimle birbirimizin ardından girecek olsa gectim pecrteyi kokumus birbribirmizi rahatsız etmesin diye o çıkarken parfüm sıkar

Ben çıkarken aynı ni yaparim kaynin biraz düşüncesiz ://

Demek ki okumak da bir işe yaramıyor

Bunda çekinecek bişey yok. Eşinize söyleyin çözüm bulsun.

Ya bide ben bu tuvalete çöp koymak kadar mide bulandırıcı şey görmedim yani.. Arkadaş ne gerek var? O peçeteler ne hallerde atılıyor Allah bilir. Ya benim ciddi takıntılarım var yada insanlarda sorun var.. Ben olsam o çöpü boşalttıktan sonra direk kendimi dezenfekte ederim mesela.. Neden koyuyorsunuz arkadaş koymayın ya.. Mecburmusunuz milletin b.klu peçetesiyle muhattap olmaya..

Çöpü yoğun dışkılı bir sürü peçeteyle doldurmak da yetenek gerektirir. Çöp kutusunu kaldırınca sorun çözülür.

Ya tuvalet kağıdının rulosunu filan atıyoruz .
Yalniz biz bir evde oturuyorduk, banyoda cop olsada icine wc kagini atmiyorduk klozete atıyorduk ben klozet esim alaturka kullaniyor ikimizde ayni, sonra alt kattan komsu dedi kağıtları atmayin tuvalete bizim evden çıkıyor dedi:) o zaman mecbur çöpe attik. Ama ikimizin cop kutusunda da pis kağıt yoktu. Buna imkan olmaz taharet musluğunu kullanan birinin pis kağıt bırakcagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…