- 14 Ağustos 2018
- 21.150
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.080
- 598
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Vallah sen temizleme! Esin temizlesim haberi varmi onun??? Bu me bicim igrenc kusacagim geldi ya kaynin gelmesin artik kalmaya bi insan utanir utanirrrr yaaaa esinle konus acikca inanmazsa gösterirsin esine ve inanmazsan kanitlarim sen temizleyceksin diyeceksin ne diycegimi sasirdim iyi ki öyle bi kaynim yok ya 2tane kaynim var benimMerhaba arkadaşlar konu rahatsız edici olabilir ama birilerine anlatmam lazım çatlıcam.
Kaynım birkaç ayda bir 2 günlüğüne kalmaya geliyor. Gittikten sonra banyoyu temizlemeye girdim iğrenç bir koku. Çöpü boşaltırken farkettim ki (burda ayrıntıya giricem kusura bakmayın) peçeteye sürülmüş dışkı. Böyle silme gibi değil bildiğiniz baya baya yoğun dışkılı birsürü peçete
Neyse yine kalmaya geldi ve yine aynısı...
Banyo leş gibi kokuyor
Ne amaçla yapıyor, yapıyor neden tuvalete atmıyor bilmiyorum...
Yahu sen 28 yaşında, meslek sahibi, kaç ülke görmüş adamsın. Hiç düşünmez misin benim burayı temizlediğimi ve görebilme ihtimalimi. Allah kahretsin
Ben de çöpe pis peçete atılmasında nefret ediyorum o yüzden tuvalete çop koymuyorumMerhaba arkadaşlar konu rahatsız edici olabilir ama birilerine anlatmam lazım çatlıcam.
Kaynım birkaç ayda bir 2 günlüğüne kalmaya geliyor. Gittikten sonra banyoyu temizlemeye girdim iğrenç bir koku. Çöpü boşaltırken farkettim ki (burda ayrıntıya giricem kusura bakmayın) peçeteye sürülmüş dışkı. Böyle silme gibi değil bildiğiniz baya baya yoğun dışkılı birsürü peçete
Banyo leş gibi kokuyor
Yahu sen 28 yaşında, meslek sahibi, kaç ülke görmüş adamsın. Hiç düşünmez misin benim burayı temizlediğimi ve görebilme ihtimalimi. Allah kahretsin
Bunu mu düşünüyor bilmiyorum ozaman peçeteleri sarsın saklasın ne bilim gizlesin ya açık açık atıyor birdeBen de çöpe pis peçete atılmasında nefret ediyorum o yüzden tuvalete çop koymuyorum
Ama bazı kişiler tuvalet gideri tıkanmasın diye tum peceteleri atıyor çöp kutusuna
Şahsen aynı fikirdeyim biz eşimle birbirimizin ardından girecek olsa gectim pecrteyi kokumus birbribirmizi rahatsız etmesin diye o çıkarken parfüm sıkarBunu mu düşünüyor bilmiyorum ozaman peçeteleri sarsın saklasın ne bilim gizlesin ya açık açık atıyor birde
Demek ki okumak da bir işe yaramıyorMerhaba arkadaşlar konu rahatsız edici olabilir ama birilerine anlatmam lazım çatlıcam.
Banyo leş gibi kokuyor
Olmadı eşinize atmasını söyleyin ki görsün kardeşinin yaptığı pisliği nasıl bsydir bu ya iğrençÇöpe poşet takın. Gideceği son gün çöpü boşaltmasını söyleyin. Öküz değilse anlar diyeceğim ama...
Ya bide ben bu tuvalete çöp koymak kadar mide bulandırıcı şey görmedim yani.. Arkadaş ne gerek var? O peçeteler ne hallerde atılıyor Allah bilir. Ya benim ciddi takıntılarım var yada insanlarda sorun var.. Ben olsam o çöpü boşalttıktan sonra direk kendimi dezenfekte ederim mesela.. Neden koyuyorsunuz arkadaş koymayın ya.. Mecburmusunuz milletin b.klu peçetesiyle muhattap olmaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?