İğrenç bir konu

Ben banyoya şöyle bir yazı yazardım ve asardım.

"Bir kedi bile tuvaletini yaptıktan sonra pisliğini kuma gizliyorken bazı ucubeler yaptığı pisliği klozet yerine çöp kovasına atıyor. Sizin yaşadığınız yer foseptik çukuru olabilir ama burası ev"

Notunu yazar asardım yapardım yani cidden.

yorum yapamaktan utandim allah yardimciniz olsun

Aklım bu fıkra geldi yazayım bari,

Biri yıllar önce avrupaya gitmiş otelde kalmış wc klozet tabi ,nasıl yapacağını bilememiş belindeki kuşağı çıkarmış ortasına yapmış sonra sallamış ki pencereden dışarıya fırlata,
Tabi o hızla gidip wc nin tavanına yapışmış.
Neyse sabah olmuş oda görevlisi gelmiş bu bizim akıllı da, oda görevlisine demiş sana 10 mark verim burayı temizle ,oda görevlisi bi tavana bakmış bi adama ve şöyle demiş ben sana 20 mark verim söyle sen oraya nasıl yaptın demiş

Ayy kahretsin eski ev arkadaşim geldi aklıma, o zamanlar ögrenciydim.
Ucuz yollu bi ev tuttuk, sadece tek bir tuvalet vardı o da klozet. Meger bizim hatun klozette kaka yapamıyormuş. Yani ıkınmak fayda vermiyormuş. O yuzden yere pecete serip onun üzerine yapiyormuş, ama klozete atıyormuş. Birkaç kez zeminde kaka kalıntısı görunce sormuştum, bi guzel açıklamıştı
Aynı şey olabilir, zemini de dezenfekte edin.
Ama neden çöpe atıyor onu anlamış değilim.

Oha , şaka gibi bu insanlar , yere yapmak ne demek ya .

Konuya ayrı buna ayrı şok oldum

Komşularınızda alemmiş.. Basarsın sifona gider. Sanki peçeteler evin salonuna düşmüyor ya. Afedersiniz pis peçeteleri biriktirmek daha berbat.

Ben direk suratına sorardım.
Niye bukadar saçma bişey yapıosun ,bana bi garezinmi var hayırdır derdim...

ben şok ben iptal ben ölü.

hastanede klozete oturmadan yaptım ama yine de yere yapmak aklıma bile gelmedi.

ben de klozete basıp kapağı açık sifon haznesine yapan duymuştum ahırda yaşaması gereken insanlar içimizde dolanıyolar ne yazık

Vay anasını sayın seyirciler

Konu sahibi, inadınıza yapıyor olabilir mi? Nasılsa temizleyecek gibisinden. Bir husumet falan var mı aranızda?

Allahım daha neler görüp duyucaz.. Bu nedir ya akıl alır gibi değil. Siz nasıl kullandınız o klozeti? Ay ben çıldırırdım.

Offf iğrenç yaaa konu sahibinin kaynından daha iğrenç

O çöpü sizin boşaltacağınızı biliyor bu adam. Öyleyse utanmıyor mu?
Bilerek yapıyor olabilir mi? Ne bilim bir çeşit sapıklık manyaklık olabilir mi? Ayrıca kesinlikle söyleyin eşinize. Hatta bir daha yaparsa temizlemeyin gösterin o sorsun hesabını.

ben olsam gel ağzıma mıç istersen derdim

Ben şaşırmıyorum aynı manzara ile bir kaç ay önce eve yatıya misafir geldiğinde karşılaştım . Ve bunu yapan bir cerrah . Çamaşır suyundan ellerim parçalanmıştı. Hiç sevmiyorum yatılı misafiri . Hep bişeyler olmuştur . Daha sabah konuştuk kardeşimle . O adamın ameliyat ettiği hastalar mikrop kapar demiştik . Gerçekten bilemiyorum . İnsanların bu kadar iğrenç olabileceğini aklım almıyor. Eşiniz söylesin. Gerçi o biliyordur aynı evde yaşadılarsa. Sonradan böyle olmadıysa .

Kuru kuruya silinir mi ya? Illa ki kalir..

Koca adam

Ayrica size niye gelip kaliyor zirt pirt?

Ne yapisik insanlar var ya.

Habire gelip kalmak nedir yani?

Ay bu daha kötüymüş

Midem bulandi valla bu ne terbiyesizliktir boyle

Ya esinizle konuşun bu sorunu ya da o gelince çop kovasini kaldirin.
Allah sabir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…