• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğrenç doğum günüm

Bende sizi anlayamıyorum kusura bakmayım zaten daha 1 hafta önce yıldönümü için yemeğe gidilmiş. Ayrıca kadın zaten çalışıyormuş o gün evde boş boş oturacağına kardeşiyle görüşmüş hayır yani evde de otursa eşiyle zaman geçirme durumu var mı yok çünkü kadın işte. Ve diyor ki görümcemle neden doğum günümde görüştü yahu tam çıkış saatinde işyerine gelmiş mi gelmiş, düşünmüş hediye almış mı almış belki kardeşinden yardım aldı hediye konusunda, ayrıca pastasını da almış ama olay ne vay efendim neden yemeğe götürmedi. Gerçekten bir erkeğin bir kadına değer vermesi yemeğe götürmesiyle mi orantılı oluyor herşeyi yapıp hediyesini pastasını aldığı halde sırf yemeğe götürmedi diye değer vermemiş mi oluyor. Ve evliliğe ortak paylaşılan hayata ne kadar sığ bakıyorsunuz benim açımdan eşim sıcak bir şekilde doğum günümü kutlasın kendisi hatırlasın yeter bir de evde pasta keser yeriz oldu bitti ben eşimin bana değer verdiğini bildikten sonra götürmediği bir yemekle ölçmem bunu. Haa işten çıktığı halde hala kardeşiyle takılsaydı doğum gününü unutup bir pasta bile almasaydı, ya da kadının izin günü olup tüm gün evde olsaydı da onu bırakıp gitseydi tamam ama değer verdiği ortada sorun ne burada onu bir söyleseniz. Ben hayal kırıklığını sadece hatırlamazsa yaşardım hediye var pasta var aman efendim yemek yok çok büyü problem evet buna bulmuş bunuyor denir fazla şımartılınca insanlar herşey olsun istiyor hediye de olsun pasta da olsun dışarıda yemekte olsun ama düşünüp hatırlaması hiç bir şey ifade etmiyor evet burada insanlar eşlerinden neler çekiyorlar.

Bunu daha kaç kere açıklayacağım bilmiyorum ama son olur inşallah
-Kardeşiyle görüşebilir bunda bişe yok ,benm erken çıkacağımı bile bile bişe yapmadı,eğlenmeye devam etti
-iş çıkışında işyerime gelmedi, ben çok oyalandım eve yalnız gitmedim.Eve gittiğimde de o da geldi.Arka arkaya girdik eve
-Hediye konusunda kimseden yardım almadı alsa yüzüme vururdu
-Asla ve asla beni yemeğe götürmesi gibi bir beklentim olmadı nerden çıktı bu,neden dönüp durup aynı şeyi söylüyorsunuz?

"eşim sıcak bir şekilde doğum günümü kutlasın kendisi hatırlasın yeter bir de evde pasta keser yeriz oldu bitti ben eşimin bana değer verdiğini bildikten sonra..." gibi bir cümleniz var.Evet ben de bunu bekledim ama kutlamadı,bana zaten değer verdiğini uzun zamandır hissettirmiyordu yoksa bu olay bu kadar büyümezdi

Hediyesini almis pastasini almis e istedigin yere gitmeyi hayal ettigini de bilememis. Bu kadar da yuklenmeyin adamlara yazik ya hu

belki brz abartmıs olablrsnz ama en azndan pasta almıs demeycem ben.onu da br zahmet artk tabı yapması gerek ne dye dha azını bekleyceksnz kı o szn hayat arkadasınız tabı kı szı dusunmelı szn ıcn en ıyısını ypmk ıstemelı.bnce sz brz bunalmıssınz esınızden beklentı ıcıne grmssnz ve sonuc husran.ımkanınız varsa brz kendnzle kalın ypmk ıstedgnz seylerı kendnz veya arkadaslarnzla yapın kafa dagıtın.beklentilernz hep kendnze donuk olsun.hayal kırıklıgı yasamdgnz gbı etrafnzdakı ınsanları gereksız yere kırıp kırmadgnzın farknda olurusnz.

Kızlar kaç gündür ağlıyorum niye bilmiyorum ama çok zoruma gitti bu son olaylar. Bu arada 3 yıllık evliyim

26 haziran evlilik yıldönümümüzdü, çok istediğim bir yer vardı,işten geç çıktığımız için yetişemedik başka bir yere gittik ama üzüldüm o da biliyordu.

5 temmuzda da doğum günümdü, eşim o hafta izinliydi, ben de 4e kadar işteydim. Kızımı da alır yanıma gelir, her izin günündeki gibi sürpriz yapar ve evlilik yıldönümünde gidemediğimiz yere gideriz,eve hapsolmuşuz biraz nefes alırız diye beklerken o annesine gitmiş. Bir kaç kez aradım hep ordaydı,en son iş çıkışıma yakın aradım nerdesiniz diye,ablasını da almış gezmeye gitmişler(sözde ablası elbise değiştirecekmiş onun için gitmişler ama avm de eğlenmişler baya). Ben şok oldum tabi "bana doğum günümde bunu yaşattın çok teşekkürler,bari kızımı götürmeseydin eve gittiğimde onu da göremeyecem"dedim.

Şirketin oralarda baya oyalandım,sonuç olarak eve dönüşümüz aynı saatlere denk geldi ama onun hala kendini haklı görmesi beni sinirden üzüntüden yerin dibine soktu. Hediye almış,pasta almış. Sanki benim derdim oydu.Tüm gün evde ve ailesiyle zaman geçirmesi,benim için bişe yapmaması...C.tesiden beri unutamıyorum abartıyormuyum sizce. Çok şiddetli kavga ediyoruz o günden beri,sanki herşeyi biriktirmişiz de bu olay son damla olmuş gibi

Bence hiç abartmamışsınız..bazı kadınlar azıyla yetinip kendini kandırma konusunda ustalaşıyorlar tabi bunu gerçeklerden incinmemek için yapıyorlar ve hemcinslerinin böyle yapmayanlarınıda abartılı buluyorlar..

Özel günler (sevgililer günü vs gibi sacma sapan günleri saymıyorum) yılda topu topu birkaç kere olur..doğumgününde bir insana özel hissettirilmelidir..ben olsam bende çok incinirdim..daha azınada kendimi layık görmüyorum kimse kusura bakmasın hayatımdaki insan bana özel hissettirmeli ..ölürmüymüş 365 gün içinde ablasıyla o gün alışverişe gitmese..aza razı olmak benim tarzım değil..çünkü hakettiğim bu değil..o adam sizi seviyorsa ince düşünmeyi öğrenecek nokta.

haklısınız, hem üzüp hem de üste çıkmayı marifet sanıyor bunlar bende çok yasadım, hiçbişey eskisi gibi olmuyor böyle anlardan sonra..

belki brz abartmıs olablrsnz ama en azndan pasta almıs demeycem ben.onu da br zahmet artk tabı yapması gerek ne dye dha azını bekleyceksnz kı o szn hayat arkadasınız tabı kı szı dusunmelı szn ıcn en ıyısını ypmk ıstemelı.bnce sz brz bunalmıssınz esınızden beklentı ıcıne grmssnz ve sonuc husran.ımkanınız varsa brz kendnzle kalın ypmk ıstedgnz seylerı kendnz veya arkadaslarnzla yapın kafa dagıtın.beklentilernz hep kendnze donuk olsun.hayal kırıklıgı yasamdgnz gbı etrafnzdakı ınsanları gereksız yere kırıp kırmadgnzın farknda olurusnz.

Bence hiç abartmamışsınız..bazı kadınlar azıyla yetinip kendini kandırma konusunda ustalaşıyorlar tabi bunu gerçeklerden incinmemek için yapıyorlar ve hemcinslerinin böyle yapmayanlarınıda abartılı buluyorlar..

Özel günler (sevgililer günü vs gibi sacma sapan günleri saymıyorum) yılda topu topu birkaç kere olur..doğumgününde bir insana özel hissettirilmelidir..ben olsam bende çok incinirdim..daha azınada kendimi layık görmüyorum kimse kusura bakmasın hayatımdaki insan bana özel hissettirmeli ..ölürmüymüş 365 gün içinde ablasıyla o gün alışverişe gitmese..aza razı olmak benim tarzım değil..çünkü hakettiğim bu değil..o adam sizi seviyorsa ince düşünmeyi öğrenecek nokta.

haklısınız, hem üzüp hem de üste çıkmayı marifet sanıyor bunlar bende çok yasadım, hiçbişey eskisi gibi olmuyor böyle anlardan sonra..

Bugün de onun doğum günü, hiç bir şekilde kutlamayacam. :50:

Ben de size hak verdim. Kardeşiyle görüşmesini istemediğiniz gibi bir sonuç da çıkarmadım. Hatta bu tarz yorumlara da hayret ettim, hangi cümlelerinizden böyle sonuçlara varıldı diye.

Sonuçta bir gün önce gezsin, bir gün sonra gezsin ama doğumgününüzde size vakit ayırabilir.

Kızma ama okurken içim kalktı resmen. Tarz meselesi tabi ama benim için özel olan tek gün evlilik yıl dönümüdür. O gün bile çok özel bir şey istemem ve beklemem. Sadece özel hissederim o günü. Yani bana tamamen kapris gibi geldi. Hatta eşinin sabırlı olduğunu dahi söyleyebilirim.

Hemen herkes için illa bazı günler özeldir. Bu sizin için evlilik yıldönümü iken bir başkası için sevgililer günü, öteki için de doğumgünü olabilir. Evlilik yıldönümünüze siz özel anlamlar yüklerken eşinizden karşılık göremeseniz (maddi anlamda değil, manevi anlamda) üzülmez miydiniz? Biri de çıkıp midem kalktı dese hoş olur muydu?

Demek istediğim empati yapmak çok zor olmasa gerek...

Ama eklemek isterim; insan üzülür ama kahrolmaya da gerek yok böyle bir durumda.

Son düzenleme:
Abarttığınız kesin. Bu sebeple günlerce üzülmeniz çok yersiz.
Ablası elbise değiştirdi mi şüpheli tabi ama size hediye almak için avm ye gittiği kesin.
Evlilik yıldönümüzde istediğiniz yere gidemeyip yine beraber kutlamışsınız.
Doğumgününüzde de birlikte kutlamışsınız. Buna şükredeceğinize istediğim yer olmadı diye tutturmanız çok çocukça bence kusura bakmayın.

Pes walla.. abartiyormuyum diye sormussunuz bi de.. hanimefendi dunya sizin etrafinizda dönmüyor. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sizi biraz anlıyorum.
sonuçta madem o gün çalışmıyor sizin için bir şeyler yapmalıydı. :53:

ne yaptınız merak ettim

Benim doğum günümden 4 gün sonra onun doğum günüydü. Kardeşim kızımı alıp işyerime geldi.Çıkışta gezmeye ve iftara gittik.
Eşim aradı eve beraber geçelim diye. Ben de eve gitmediğimi söyledim,aynı şeyi kendi de benim doğum günümde yaptığı için bişey diyemedi "peki" dedi kapattı. 10 dk sonra yine aradım "sen de gelirmisin" dedim çünkü sesini duyunca kötü oldum çok üzgündü.

Sonuç olarak benim o gün hangi konuda üzüldüğümü anladı,üstüne de beni terslediği için özür diledi, unuttuk gitti şuan çok iyiyiz ama buraya yazan kendi hem cinslerime derdimi anlatamadım daha doğrusu saçma sapan nasıl anlayabildiler ona hayret ediyorum

Iyi olmaniza sevindim .
benim esim de bana ozel gunlerde evin ne eksigi varsa onu alir
bi kere narenciye sikacagi almisti
dusundum hatta zincire gecirip boynuma mi taksam diye
ne guzel di mi kalici deger....

Back
X