Dedelerden tiksindim yeminederim70 yaşlarında karthoroz bir dede, bizim burda hastanede çalışan 16yaşındaki stajyer kızın göğüslerini mıncıkladı asansörde...yetmedi kendine doğru çekip öpmelere kalktı , tüm bunları tekerlekli sandalyedeyken yaptı...
Şaşırmıyorum hiçbirşeye...
Ben otobüsteyken de yaşlı bir adam bir kızı taciz etmişti. Sonra bunu başka bir adam farketmiş azarlayıp otobüsten artırmıştı. O geldi aklıma ama 16 yaşındaki kızın yaşadığı da çok üzücüymüş.70 yaşlarında karthoroz bir dede, bizim burda hastanede çalışan 16yaşındaki stajyer kızın göğüslerini mıncıkladı asansörde...yetmedi kendine doğru çekip öpmelere kalktı , tüm bunları tekerlekli sandalyedeyken yaptı...
Şaşırmıyorum hiçbirşeye...
Açıkçası adam 80 yaşında ve bunamiş olabilir. Fazla yaşlılıktan beyin sağlığı giden insanlar var. Bizim de duzgun bildiğimiz bi akrabamız 80lerinde sapıtmıştı. Olabiliyor boyle seyler. Belki ne yaptığının bile bilincinde değildi.Bir suredir iyi degilim kardesim vefat etti diye. Iyi kotu is guc hayat devam ediyor. Hayat gozume bombos gorunse de devam ediyor.
Ben iki kez evlendim ve bosandim. Bir kizim var. Erkeklere guvenim sifir. Bugun oyle bir olay yasadim ki ne desem bos. Annemin kuzeni vefat etti uc gun once. 77 yasinda buyuk teyzemiz bir melek kendisi. Bize hep destek oldu her animizda vardi. Bana anne oldu cok gunler. Gercekten melek kadindi. O da kansere yakalandi. Ve son 3 ay kotuydu. Bakicisi vardi hastanede. Ölünce bakici da eve geldi tebarekelere yardim icin. Teyzemin esi 80 yasinda ve bugun bakiciyi opmeye kalkmis. Inanamadim. 55 yillikesi ölmüş ve 3.gun bir bakiciyu open80 likbiri. O kadar uzuldum ki.Hayatini 55 yilini bir adam icin ziyan et ve sonux. Yaziklar olsun
Çocuk sizin evde mi büyüdü?benim amcamın eşi sene 80 de vefat ediyor doğum esnasında. Erkekler cenazeyı defin ederken babaannem cenazeye başsağlığında gelen bi yakınıyla dünürcülük yapmaya başlamışlar, genç ve sosyal çiftimiz iki hafta sonrada evlenmişler ....
artık hiç bir şeyi garipsemiyorum. Sahi bebeğide anneme bırakıp sen bak deyip gitmişler, annemde bana hamile, sonra süt kardeş olmuşum amca oğlumla
Babam mevsimlik işçi imiş eve gelince manzarayı görüyor, sürekli ağlayan iki bebek, götürüp amcama çocuğunu veriyor, yenge hanım temizlik yaparken yeni yıkanmış bebek havluyla sarılı ceryanda kalmış, 6 ay sonra felç geçirip vefat etmişÇocuk sizin evde mi büyüdü?
cunku onlarin duygulari onune gecen onundeki gurur diyduklari kucuk seyleridir.. boss yani allah korkusu olan yapmaz yas 80 is bitmemisBir suredir iyi degilim kardesim vefat etti diye. Iyi kotu is guc hayat devam ediyor. Hayat gozume bombos gorunse de devam ediyor.
Ben iki kez evlendim ve bosandim. Bir kizim var. Erkeklere guvenim sifir. Bugun oyle bir olay yasadim ki ne desem bos. Annemin kuzeni vefat etti uc gun once. 77 yasinda buyuk teyzemiz bir melek kendisi. Bize hep destek oldu her animizda vardi. Bana anne oldu cok gunler. Gercekten melek kadindi. O da kansere yakalandi. Ve son 3 ay kotuydu. Bakicisi vardi hastanede. Ölünce bakici da eve geldi tebarekelere yardim icin. Teyzemin esi 80 yasinda ve bugun bakiciyi opmeye kalkmis. Inanamadim. 55 yillikesi ölmüş ve 3.gun bir bakiciyu open80 likbiri. O kadar uzuldum ki.Hayatini 55 yilini bir adam icin ziyan et ve sonux. Yaziklar olsun
Anası olmayanın babası da olmazmış.Babam mevsimlik işçi imiş eve gelince manzarayı görüyor, sürekli ağlayan iki bebek, götürüp amcama çocuğunu veriyor, yenge hanım temizlik yaparken yeni yıkanmış bebek havluyla sarılı ceryanda kalmış, 6 ay sonra felç geçirip vefat etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?