Allahından bulsun pislik insan..Allah kahretsin bunları .Böyle şeyler bana göre cinayetle eşdeğer..Cezası hadım olmalı.Bilemiyorum nereden tutarsan elinde kalacak bir topluma dönüştük
Erkekler igrenc yazmamisim.... Igrenc erkekler yazmisim aradaki fark ne? Igrenc olan erkeklere gonderme yapiyorum. Umarim anlarsiniz
Herkes böyle değil genellememek gerekiyor. Evet pek çok erkeğin gözü dışarıda ama çok düzgün erkekler de var.Ay ben geriliyorum böyle şeylere çok hemde.. aldatmak bu kadar yaygın mı gerçekten biz bu adamlara nasıl güveneceğiz
Bebeğe baksaydı annesiz kalmasın diye acele etmiştir diyecektim vay bee adam uçkuruna iki hafta sahip çıkabilmişbenim amcamın eşi sene 80 de vefat ediyor doğum esnasında. Erkekler cenazeyı defin ederken babaannem cenazeye başsağlığında gelen bi yakınıyla dünürcülük yapmaya başlamışlar, genç ve sosyal çiftimiz iki hafta sonrada evlenmişler ....
artık hiç bir şeyi garipsemiyorum. Sahi bebeğide anneme bırakıp sen bak deyip gitmişler, annemde bana hamile, sonra süt kardeş olmuşum amca oğlumla
Bir tanıdığım çok genç yaşta eşini kaybetti. Çocukları o zaman ilkokuldaydı. Sonra çocuklarını okuttu memur oldular doktor oldular.evlendiler kadın da başkasıyla evlendi yıllar sonra ve eski görümceleri filan hep cephe aldılar küstüler. Belli ki kadına da huzur vermediler boşandı hemen geri. Bu ülkede zoray şaşırmadım ya. tabi ki tüm erkekler böyle değil ama şaşırmadım yani. erkeklerde kırkından sonra azmak olayı var 50ye de gelseler 60a da gelseler bu değişmiyor bazıları için. bi erkeğin karısı ölünce kaç yaşında olursa olsun ilk aydan evlenebiliyor ve kimse bunu garipsemiyor mesela. ama bi kadının kocası ölse evlenmek için bilmemkaç sene beklemezse garipseniyor.
o çocukları okuturken görümcelerden hiç hayır görmemiştir ama.Bir tanıdığım çok genç yaşta eşini kaybetti. Çocukları o zaman ilkokuldaydı. Sonra çocuklarını okuttu memur oldular doktor oldular.evlendiler kadın da başkasıyla evlendi yıllar sonra ve eski görümceleri filan hep cephe aldılar küstüler. Belli ki kadına da huzur vermediler boşandı hemen geri. Bu ülkede zor
80 yaşında bir insan ne yaptığını bilmiyordur ve dürtüleri ile haraket ediyordur çocuk gibi düşünün onu kınamak doğru değil.
benim amcamın eşi sene 80 de vefat ediyor doğum esnasında. Erkekler cenazeyı defin ederken babaannem cenazeye başsağlığında gelen bi yakınıyla dünürcülük yapmaya başlamışlar, genç ve sosyal çiftimiz iki hafta sonrada evlenmişler ....
artık hiç bir şeyi garipsemiyorum. Sahi bebeğide anneme bırakıp sen bak deyip gitmişler, annemde bana hamile, sonra süt kardeş olmuşum amca oğlumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?