Igrenc erkekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
maalesef canım erkek milleti işte, benimde güvenim sıfır, eliyle gömüyorlar gözleriyle arıyorlar öküz herifler

Bundan yillar önce Bir adam var eşi ölüyor 3 çocukları var o zaman. Adam eşinin ölümünün 9. Gününde evleniyor.. 40 i cikmadan evdeki çocuk annesizlige alisamadan ki alisilmaz ama acı çok tazeyken eve taziyeye insanlar gelirken... adam eve üvey anne getiriyor.

Erkek milletine güven olmazmış. Gerçekten de doğru

ay şaşırmadım ya. tabi ki tüm erkekler böyle değil ama şaşırmadım yani. erkeklerde kırkından sonra azmak olayı var 50ye de gelseler 60a da gelseler bu değişmiyor bazıları için. bi erkeğin karısı ölünce kaç yaşında olursa olsun ilk aydan evlenebiliyor ve kimse bunu garipsemiyor mesela. ama bi kadının kocası ölse evlenmek için bilmemkaç sene beklemezse garipseniyor.

Erkekler igrenc yazmamisim.... Igrenc erkekler yazmisim aradaki fark ne? Igrenc olan erkeklere gonderme yapiyorum. Umarim anlarsiniz

Sizi cok iyi anlıyorum ve katılıyorum gerçekten bayanların durumu çok zor
Gecen burda bir üye vardı ilk evliliginde aldatilan ikinci evliliği çok mutluydu ogluna babalık yapıyordu bir evlatta vermişti adama

Noldu aldatildi
Benim de bir arkadaşım mükemmel Sandığı esinin evli bir kadinla yillardir ve degisik kadinlarla aldatildigini ogrenip 3 cocukla bosandi
Gecen sene arkadaşimi annesi kanserden vefat etti babası hemen evlendi biz şaşırdık meğer karisi kanserle savasirken konusuyormus bu kadınla
Sanal ortamda tel.face.vatsap olanları saymıyorum bile

Kırk yıllık karısının cenazesinde kendine yeni eş arayan insan müsveddelerini gördüğüm için, şaşırmadım.

Bebeğe baksaydı annesiz kalmasın diye acele etmiştir diyecektim vay bee adam uçkuruna iki hafta sahip çıkabilmiş

Bir tanıdığım çok genç yaşta eşini kaybetti. Çocukları o zaman ilkokuldaydı. Sonra çocuklarını okuttu memur oldular doktor oldular.evlendiler kadın da başkasıyla evlendi yıllar sonra ve eski görümceleri filan hep cephe aldılar küstüler. Belli ki kadına da huzur vermediler boşandı hemen geri. Bu ülkede zor

o çocukları okuturken görümcelerden hiç hayır görmemiştir ama.

Belli bir yaştan sonra oto-kontrol mekanizması gidiyor, içinde ne varsa dışa onu vuruyorsun. Kalbi, zihni temiz koruyabilmeli, yoksa Şekil 1A daki dede gibi cümle aleme rezil de oluyorsun gider ayak.

Vicdansız köpek demeden geçemeyeceğim amcanız için.. Koca diye ölen pislik ucuz kadın da yenge. Bu 40 yıl içinde çok değer görmüştür eminim. Adam o kapasitede bir mahluk ya.

Benimde var boyle bildigim iki uc kisi. Erkekler diye genelleme yapamam ama. O onlarin kendi ayibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…