Igrenc erkekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence köpeklere hakaret etmek bize yakışmaz, onlar değerli varlıklar , amcamda adı amca kalmış işte... kendi öksüzüne sahip çıkamayanın kime amcalığı olur... biz direk Allah’a havale ettik, adını bile anmıyoruz 30 yıldır

akli dengesi yerinde değildir belki aynı yaşta kayınpederim var bazen unutuyor herşeyi

Bu nasil bi vicdansizlik
O yenge hanimin( ! ) kendi bebegi oldumu

Benim kendi öz dedem ben 10 yaşlarındayken taciz ediyordu beni aileme söyledim ama nedense çok takan olmadı o nedenledirki dedeleri hiç sevmem hiç tontiş gelmezler bana

Yaw nerde duzgun adam duzgun sandiklarimiz henuz yuzunu gostermemis olanlar ki nitekim 80 yasinda adami taniyamamis bu zamana kadar bakin üyemiz

Yaw nerde duzgun adam duzgun sandiklarimiz henuz yuzunu gostermemis olanlar ki nitekim 80 yasinda adami taniyamamis bu zamana kadar bakin üyemiz
Siz böyle inanıp yasamaya devam edin .
Umarım mutlu olursunuz.

Bütün argo jargonumu bu konuda ki 80 lik barzoya ve konu içinde okuduğum diğer barzolara itham ediyorum.

O zaman dedelere her şey özgür öyle mi?
Çocukmuş...
Siz ne dediğinizin farkında mısınız?

hayır ya öyle şey olur mu ben sadece aklının yerinde olmadığını düşünüyorum dedim. akside olabilir tabi ama yani aklı çalışan biri eşi yeni ölmüşken böyle birşey yapabilir mi ?

hayır ya öyle şey olur mu ben sadece aklının yerinde olmadığını düşünüyorum dedim. akside olabilir tabi ama yani aklı çalışan biri eşi yeni ölmüşken böyle birşey yapabilir mi ?

Anladım...
Valla öyle de bir yapıyorlar ki
İnsanın zihniyeti kara olmasın...
Ama belli ki saf duygularla yazmışsınız.
Biraz sert çıktıysam çok özür, o anki konunun yarattığı sinirle

Yani bir kaç dengesiz yüzünden ben yine de genelleme yapıp normalleştirmeyeceğim bu sapkınlığı..

Kesinlikle karakterle ilgili. O herif teyzeniz hayattayken de yemiştir bir naneler. Belki de kadıncağız o yüzden hasta oldu. Bir çok şeye sustu.. Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur çünkü..

Tebrik ederim duygularima tercuman oldugunuz icin. Ben kamuda makina muhendisiyim ve genelde is arkadaslarim erkekler. Yemin ederim bir tane esini aldatmayan yok.

Ne biçim bir ortamınız var böyle?
Ben de erkek yoğun bir yerdeyim. Az çok kimin eşini aldattığını anlıyoruz ama dediğiniz kadar da değil yani..

O dedenin de kafa gitmiş demek ki. Benim de buna benzer anım! var ama direk bana karşı yapılmadı.
Ben sokakta oynuyordum. Dedenin kafa gitmiş dışarda unutmuş sallana sallana gidiyordu.

Esi icin tac mahali yaptiran kisi 1 hafta sonra eeinin arkadasiyla evlenmisti sanirim

Birçok kadın kendisini aldatılma z mutluluk içinde sanıyor da malesef hayat böyle değil. Yüzde doksan erkekler aldatır kim ne derse desin arkasindayim

Ne biçim bir ortamınız var böyle?
Ben de erkek yoğun bir yerdeyim. Az çok kimin eşini aldattığını anlıyoruz ama dediğiniz kadar da değil yani..
İzmir de kamuda yüksek makina mühendisiyim. Ne biçim ortamın var demek te NEDİR? En iyisi susmak size ortaminizda mutluluklar!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…