Bence köpeklere hakaret etmek bize yakışmaz, onlar değerli varlıklarBelli bir yaştan sonra oto-kontrol mekanizması gidiyor, içinde ne varsa dışa onu vuruyorsun. Kalbi, zihni temiz koruyabilmeli, yoksa Şekil 1A daki dede gibi cümle aleme rezil de oluyorsun gider ayak.
Vicdansız köpek demeden geçemeyeceğim amcanız için.. Koca diye ölen pislik ucuz kadın da yenge. Bu 40 yıl içinde çok değer görmüştür eminim. Adam o kapasitede bir mahluk ya.
akli dengesi yerinde değildir belki aynı yaşta kayınpederim var bazen unutuyor herşeyiBir suredir iyi degilim kardesim vefat etti diye. Iyi kotu is guc hayat devam ediyor. Hayat gozume bombos gorunse de devam ediyor.
Ben iki kez evlendim ve bosandim. Bir kizim var. Erkeklere guvenim sifir. Bugun oyle bir olay yasadim ki ne desem bos. Annemin kuzeni vefat etti uc gun once. 77 yasinda buyuk teyzemiz bir melek kendisi. Bize hep destek oldu her animizda vardi. Bana anne oldu cok gunler. Gercekten melek kadindi. O da kansere yakalandi. Ve son 3 ay kotuydu. Bakicisi vardi hastanede. Ölünce bakici da eve geldi tebarekelere yardim icin. Teyzemin esi 80 yasinda ve bugun bakiciyi opmeye kalkmis. Inanamadim. 55 yillikesi ölmüş ve 3.gun bir bakiciyu open80 likbiri. O kadar uzuldum ki.Hayatini 55 yilini bir adam icin ziyan et ve sonux. Yaziklar olsun
Hemde okadar kendini bilmez varki iğrenç demek az kalır..Erkekler igrenc yazmamisim.... Igrenc erkekler yazmisim aradaki fark ne? Igrenc olan erkeklere gonderme yapiyorum. Umarim anlarsiniz
Bu nasil bi vicdansizlikBabam mevsimlik işçi imiş eve gelince manzarayı görüyor, sürekli ağlayan iki bebek, götürüp amcama çocuğunu veriyor, yenge hanım temizlik yaparken yeni yıkanmış bebek havluyla sarılı ceryanda kalmış, 6 ay sonra felç geçirip vefat etmiş
Bence de.o çocukları okuturken görümcelerden hiç hayır görmemiştir ama.
evet 2 oğlu oldu, 30 yıldır görüşmüyoruz, ne haldeler bilmiyorumBu nasil bi vicdansizlik
O yenge hanimin( ! ) kendi bebegi oldumu
Yaw nerde duzgun adam duzgun sandiklarimiz henuz yuzunu gostermemis olanlar ki nitekim 80 yasinda adami taniyamamis bu zamana kadar bakin üyemizYine de erkeklere iğrenç denmesi doğru bir şey degil Bence.
Çok düzgün adamlar var , sizin cevrenizde olmamaları, olmadıklarını göstermiyor .
Zor zamanlar yaşıyorsunuz ama bu bakış aciniz sizi daha da uzer. Belki en güzel ilişkilerinizi bundan sonra yaşayacaksınız bilemeyiz. Bu kadar önyargılı olmayın.
Siz böyle inanıp yasamaya devam edin .Yaw nerde duzgun adam duzgun sandiklarimiz henuz yuzunu gostermemis olanlar ki nitekim 80 yasinda adami taniyamamis bu zamana kadar bakin üyemiz
O zaman dedelere her şey özgür öyle mi?
Çocukmuş...
Siz ne dediğinizin farkında mısınız?
hayır ya öyle şey olur mu ben sadece aklının yerinde olmadığını düşünüyorum dedim. akside olabilir tabi ama yani aklı çalışan biri eşi yeni ölmüşken böyle birşey yapabilir mi ?
Tebrik ederim duygularima tercuman oldugunuz icin. Ben kamuda makina muhendisiyim ve genelde is arkadaslarim erkekler. Yemin ederim bir tane esini aldatmayan yok.
Adamlar yaşlandığında dede olduğuna inanmıyorum, nedense uçkurları, fantazileride yaşlanmıyor, küçük çocukları bunlardan uzak tutmak büyük sevap, ben çocukluğunda hatırlıyorum o vakit 9 yaşlarındaydım bahçede salıncağımız vardı orada salanırken karşı taraftaki yaşlı karı koca ama epey yaşlı, o yaşlı adam donunu sıyırmış bana penisini gösteriyordu
Bunu bugüne kadar hiç kimseye anlatmamıştım o vakit epey bende bir travma yaratmıştı bunu ne anneme nede babama anlatamadım çok utandığımdan ve o sapık yaşlı adam 4 yıl sonra öldü ondandır yaşlı erkeklerden hem korkarım hemde iğrenirim, akşam, akşam bana bir itirafta bulundurdunuz bu yazıyı okuyunca tekrar yaşadığım o anı aklıma getirdiniz
İzmir de kamuda yüksek makina mühendisiyim. Ne biçim ortamın var demek te NEDİR? En iyisi susmak size ortaminizda mutluluklar!Ne biçim bir ortamınız var böyle?
Ben de erkek yoğun bir yerdeyim. Az çok kimin eşini aldattığını anlıyoruz ama dediğiniz kadar da değil yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?