Igrenc erkekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esini kaybetmeden once de öpüyordur tuttugunu. Bir vefat ile bu hale gelmedi ya bu adam

Bütün erkekler öyle değil tabi ama insanların çoğu kötü. Dolayısıyla erkek kadın farketmez bazı insanlar Acımasız oluyorlar. İki cinsiyet için de geçerli. . Ataerkil sistemin erkeklere sağladığı birsürü avantaj var. toplum tarafından yanlışlarının hoş görülmesi ya da alttan alınması Gibi durumlar olduğu için erkekler kötü davranışları için toplumda çok daha rahat imkan buluyorlar. Ya da yanlışlarını daha rahat kabul ettiriyorlar. Böyle bir farklılık olduğunu düşünüyorum.
tam anlatamadım ama siz anlayın.
konu sahibi sizin için çok üzüldüm. Başınıza gelen herşeye. Malesef hayatımızı adadığımız insanlar bazen bizim verdiğimiz sevgiye emeğe değmiyor. teyzenizin Değerini bilememiş şımarık bir adam. Teyzeniz anlattığınıza göre çok iyi bir insanmış. Bu dünya adaletsiz biryer. Bu dünyadan kurtuldu artık. Üzülseniz de öyle düşünün. Kardeş acısı zaten yazacak bişey bulamıyorum.
kızınızla beraber güzel bir hayatınız olur umarım.

alzheimer olabilir, malesef benim buyukbabamda da var cunku

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…