iğrenç tatil

[QUyaşındayım çalışıyorum a890, post: 47225568, member: 754461"]Kac yasindasiniz merak ettim[/QUOTE]
33 yaşındayım çalışıyorum ailemden aayrı yaşıyorum ama bu bayram aile akrabalar beni tüketti

Herkes evli ve beni takan yok bi ablam var diyordum o da takmiyor beni geldi sürekli çocuğuyla ilgilenilssin ben de onunla tatile çıkmakiistemiyorum artık küçükcçocuğu var daha çok yoruyorlar beni tek başına çıkayım diyorum tatile cesaret edemiyorum[/QUOTE]

Mesleginiz nedir calisiyor musunuz? Ablanizdan fazla beklentili olmayin,kendi cevrenizi edinmeye calisin o halde.

Bide mesela pikniğe gittik sanki bana lutufmusgibi ggidiliyor falan için sanki 10 yaşında cocugum

Evlenmek icin evlenilmez.Bunu kardesimede soylemisimdir.Sevmen evliligi gercekten istemen lazim.Insana cok fazla sorumluluk yukleniyor , bir ev gecindirmek, omur boyu biriyle ayni evi paylasmak kolay seyler degil.

Işin gücün ayrı evin varmış

Esasen seni kıskanıyor bile olabilir kimseye eyvallahın yok diye

Versene cevabı neden evleneyim eşimi sallasan ellisi hayat güzel böyle kısmet kimi beğenirsem o zaman olur vs de

O çoluk çocuk bunalmış seni de girdaba çağırıyorrrr

Bilmiyorum ya TE="damdan, post: 47225871, member: 370851"]Işin gücün ayrı evin varmış

Esasen seni kıskanıyor bile olabilir kimseye eyvallahın yok diye

Versene cevabı neden evleneyim eşimi sallasan ellisi hayat güzel böyle kısmet kimi beğenirsem o zaman olur vs de

O çoluk çocuk bunalmış seni de girdaba çağırıyorrrr[/QUOTE]
Bilmiyorum beni kiskandigini ben de çok düşündüm

[QUyaşındayım çalışıyorum a890, post: 47225568, member: 754461"]Kac yasindasiniz merak ettim
33 yaşındayım çalışıyorum ailemden aayrı yaşıyorum ama bu bayram aile akrabalar beni tüketti[/QUOTE]

ee kime ne o zaman ablan densizlik etmiş boşver, ailenle kopamazsın tabii ama akrabalarla görüşme bence, 33 yaşta evlenmek için geç değil, keşke tatile falan gitseydin tek başına ya da arkadaşlarınla

[QUObaşına gitmekten korkuyorum ess, post: 47225889, member: 159216"]33 yaşındayım çalışıyorum ailemden aayrı yaşıyorum ama bu bayram aile akrabalar beni tüketti[/QUOTE]

ee kime ne o zaman ablan densizlik etmiş boşver, ailenle kopamazsın tabii ama akrabalarla görüşme bence, 33 yaşta evlenmek için geç değil, keşke tatile falan gitseydin tek başına ya da arkadaşlarınla[/QUOTE]
Tek basina tatilden korkuyorum ama çok da istiyorum

Bu kadar tuhaf bir çevren varken bu konuda dertlenmen de çok normal. Görüp görebileceğin onlar çünkü.

Ayrıca bu kadar karışık yazmayı nasıl başarıyor bu insanlar hiç anlamıyorum.

[QUOTEkarışık cam, post: 47226005, member: 546895"]Bu kadar tuhaf bir çevren varken bu konuda dertlenmen de çok normal. Görüp görebileceğin onlar çünkü.

Ayrıca bu kadar karışık yazmayı nasıl başarıyor bu insanlar hiç anlamıyorum.[/QUOTE]
Kafam karisik çünkü

valla eğer çalışıyorsanız kurban bayramında tura çıkın yurtiçi yurtdışı bişiler yapın mutlaka

ben de 33 yaşındayım bekarım ve ailemden ayrı yaşıyorum
bana da demiyorlar mı valla diyorlar, akraba kısmısın densizi, görgüsüzü çok oluyor, seçemiyorsun.
ama ben diyorum valla keyfimi bozamam ama çok aşık olur çok istersem o zaman bakarız
sene 2-3 kere tatilime de gidiyorum, 1-2 tanesi yurtdışı oluyor, kafama göre de takılıyorum.
siz kendinizi ezik görmezseniz kimse göremez.
tatil sadece 1 örnek. kendi parası kazanan 33 yaşında bir kadın neden tatile tek gitmekten korksun?? yerler mi sizi??
sizi o fırsatı vermeseniz -bu kadar- üstünüze gelemezler.
ha susmazlar orası da ayrı ama bu kadar üsteleyemezler.
mesela benim kendi evim var- bunu bilen kesinlikle daha bişey diyemiyor. çünkü biliyorlar ki kendileri 20 senelik evliler daha bişeyleri yok. ben de diyorum evlenenin nesi var? benim herşeyim var. haklısın diyorlar. bunun gibi laf düşürmeyin kimseye.

Ben bekarlığından şikayet edip de evlenince gerçekten mutlu olan kimse görmedim.

Çünkü sizin derdiniz bekar olmak değil anı yaşayamamak, başkalarının söylediğini çok kafaya takmak yani evlenince de o anı yaşayamayacak, milletin eşiniz ve yuvanız hakkında söylediklerini dert etmeye devam edeceksiniz.

İşin fenası bunu engelleyemeyecek olmanız çünkü daha birkaç yaşlarındayken "elalem ne der" zehrini enjekte ediyorlar kızlara, kendi istediğiniz milletin beklentisiyle uymuyorsa yanlış yaptığınızı düşünmeniz bekleniyor ve onların istediğini yapana kadar bırakmıyorlar yakanızı...

Bir de o gül hikayesi klişenin dibidir.

Çok genç ve güzel kızlar da çok "çirkin" adamlarla evlenebilir, başkalarının dışarıdan kel adam dediği, son şans olarak gördüğü erkekler sevene dünya yakışıklısı görünür.

Bir de size bu zırvaları anlatan ablanız mutlu bir kadın olsaydı hayat enerjinizi emerek sizi üzmezdi, mutlu insanlar olumlu konuşur çünkü başkaları da mutlu olsun isterler...

Artık E="Benimdilemmam, post: 47226045, member: 83448"]valla eğer çalışıyorsanız kurban bayramında tura çıkın yurtiçi yurtdışı bişiler yapın mutlaka[/QUOTE]
Artik orası kesin kurban gelmicem

[QUOdeev TE="sinirboyu, post: 47226066, member: 85874"]ben de 33 yaşındayım bekarım ve ailemden ayrı yaşıyorum
bana da demiyorlar mı valla diyorlar, akraba kısmısın densizi, görgüsüzü çok oluyor, seçemiyorsun.
ama ben diyorum valla keyfimi bozamam ama çok aşık olur çok istersem o zaman bakarız
sene 2-3 kere tatilime de gidiyorum, 1-2 tanesi yurtdışı oluyor, kafama göre de takılıyorum.
siz kendinizi ezik görmezseniz kimse göremez.
tatil sadece 1 örnek. kendi parası kazanan 33 yaşında bir kadın neden tatile tek gitmekten korksun?? yerler mi sizi??
sizi o fırsatı vermeseniz -bu kadar- üstünüze gelemezler.
ha susmazlar orası da ayrı ama bu kadar üsteleyemezler.
mesela benim kendi evim var- bunu bilen kesinlikle daha bişey diyemiyor. çünkü biliyorlar ki kendileri 20 senelik evliler daha bişeyleri yok. ben de diyorum evlenenin nesi var? benim herşeyim var. haklısın diyorlar. bunun gibi laf düşürmeyin kimseye.[/QUOTE]
Ben de ev almak istiyorum ama cesaret edemiyorum borcunu ödeyemem diye Güle güle oturum

evim kirada, ben ayrı ev tuttum ama sağolun :)
önemli olan sezin evlenmemiş olduğunuz için kendinizi vebalı gibi görmemeniz, siz görmezseniz kimse de göremez.

evim kirada, ben ayrı ev tuttum ama sağolun :)
önemli olan sezin evlenmemiş olduğunuz için kendinizi vebalı gibi görmemeniz, siz görmezseniz kimse de göremez.
Sonuna kadar haklısın

helal olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…