Ben de ev almak istiyorum ama cesaret edemiyorum borcunu ödeyemem diye Güle güle oturum
Abla dediğin böyle mi olur?Benim dedikodumu yapmayı cok sever yan odada bile dedikodumu yapar annemle ama sorsaniz beni cok sever
33 yaşındayım çalışıyorum ailemden aayrı yaşıyorum ama bu bayram aile akrabalar beni tüketti
ben de 33 yaşındayım bekarım ve ailemden ayrı yaşıyorum
bana da demiyorlar mı valla diyorlar, akraba kısmısın densizi, görgüsüzü çok oluyor, seçemiyorsun.
ama ben diyorum valla keyfimi bozamam ama çok aşık olur çok istersem o zaman bakarız
sene 2-3 kere tatilime de gidiyorum, 1-2 tanesi yurtdışı oluyor, kafama göre de takılıyorum.
siz kendinizi ezik görmezseniz kimse göremez.
tatil sadece 1 örnek. kendi parası kazanan 33 yaşında bir kadın neden tatile tek gitmekten korksun?? yerler mi sizi??
sizi o fırsatı vermeseniz -bu kadar- üstünüze gelemezler.
ha susmazlar orası da ayrı ama bu kadar üsteleyemezler.
mesela benim kendi evim var- bunu bilen kesinlikle daha bişey diyemiyor. çünkü biliyorlar ki kendileri 20 senelik evliler daha bişeyleri yok. ben de diyorum evlenenin nesi var? benim herşeyim var. haklısın diyorlar. bunun gibi laf düşürmeyin kimseye.
Amiiiiinİnsan hep elinde olmayani yada gecmisini ozler ister..evli olsa keske evlenmeseydim bekar olsa ah bi evlensem der..
Evet insan bi can yoldasi hayat arkadasi ask sevgi istiyo.ama burda o kadar cok kadin kaynanam gorumcem eltim kocam diye konu acip dertlerini yaziyo ki okudukca halime sukrediyorum.
Seni uzecek ortamlara girme kimsenin lafiylada kendini ezik hissetme bigun bu gunlerini ozleyeceksin.
Beraber mutlu olacagin biriyle evlenirsin insallah Allah gonlune gore versin.
33 yaşındayım bu saatten sonra zorEvli de olsaniz buraya acacaginiz konu en fazla,bayramda esimle kimin aiesine gidelim vs vs gibi tartismalar olurdu.Nedir bu acele amlamiyorum ki,herkesin gelecegi nokta orasi nasil olsa
Evde kalmış olmak çok zor sanki hiçbişey yasamiyorsun gibihayattan mahrumtok açı anlamıyor tabi.evlenenler evde kalmişları anlamazlar başlık sahibi bacım boşver ben anlıyorum seni.arkadaşlarinla bulusursun sen sap.bi yere gidersin sen sap.yasitlarin evlenmis olur iki muhabbet edersin cocugumdu kocamdi baslar.nedir bu bekar evde kalmislarin cektigi bilmiyorum.
Konumu beğenmediOf çok arabesksiniz ya cidden. Her konunuz ayrı bir şey..
Evet öyleyim ne yazık kiElalemi anlarimda, insanin kendi annesi ablaci bu kdr diretirmi evlende evlen diye ya?
Hayir ne istiyorlar anlamadimki?
" evlende evlen ickili kumarli sarhos farketmez' diyesi var senin ailenin sanki.
Cidden oyle bi hava, tek bunu dile getirmek kaldi acik acik.
Baska bi yonden bakicam. Acaba sana sorarsak. Durust olman gerekirse, sence cokmu secicisin " yok onun kasi yok onun gozu' diye?
Konumu beğenmeditamam bundan sonra hoşuna giden konular acayim
Evet öyleyim ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?