Yok mu bisey daha yasin geçiyor çocuğun olmaz geç kalirsan ablam da şey anlattı o beni çok üzdü bi bahçeye girmiş genç kız sonra kurumuş Güle kalmış senin de sonun öyle olur bak yaşlı ihtiyar birine kalırsın diyorNasıl laf soktular? Ne dediler?
Abla abla degil felaket tellaliYok mu bisey daha yasin geçiyor çocuğun olmaz geç kalirsan ablam da şey anlattı o beni çok üzdü bi bahçeye girmiş genç kız sonra kurumuş Güle kalmış senin de sonun öyle olur bak yaşlı ihtiyar birine kalırsın diyor
Sen kaktusunle mesut ol beni dert etme diyeydin))Yok mu bisey daha yasin geçiyor çocuğun olmaz geç kalirsan ablam da şey anlattı o beni çok üzdü bi bahçeye girmiş genç kız sonra kurumuş Güle kalmış senin de sonun öyle olur bak yaşlı ihtiyar birine kalırsın diyor
Yok mu bisey daha yasin geçiyor çocuğun olmaz geç kalirsan ablam da şey anlattı o beni çok üzdü bi bahçeye girmiş genç kız sonra kurumuş Güle kalmış senin de sonun öyle olur bak yaşlı ihtiyar birine kalırsın diyor
Benim dedikodumu yapmayı cok sever yan odada bile dedikodumu yapar annemle ama sorsaniz beni cok severöfff... Kısmetse olur de sorsanız lanınçok severine dedikoducu teyze kaçmış sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?