Hani diyorlar ya evlencegin kişi çıkarsa ağzına dilin tutulur ah keşke diyorum tutulsa da kurcalanmadan Yuvam olsa ben biraz öküz altında buzağı arayanlardanm isim zor annemde öyle hem istiyoruz hem korkuyoruzO zmn diretmelerine azda olsa hak veririm.
Ama yinede kendi kararini kendin vermelisin.
Dogrusu once niyetini belirle ve egerki evlenmek istiyosan taliplerini ciddi bi sekilde gozlemle hemen kestirip atmak yerine. Evlenmek istiyomsun onu bi kararlastiralim??
Eger oyleyse disardan bi goz olarak daha sosyal olmani tavsiye ediyorum. Bayramlasmaya gotursunler neden gitmek istemiyosun? Disariya cik gez toz. Ancak boyle rastlarsin hayatinin askina. Evden oturup annenin ablanin israrlarini dinleyip diretmekle degil. Amaciniz ayni olmali eger yanilmiyosam; evlenmek. Annenin ablanin dediklerine savunmaya gecmek yerine " geziyorum, goruyorum, tanisiyorum, degerlendiriyorum ciddi ciddi" imajini verebilirsin.
Hani diyorlar ya evlencegin kişi çıkarsa ağzına dilin tutulur ah keşke diyorum tutulsa da kurcalanmadan Yuvam olsa ben biraz öküz altında buzağı arayanlardanm isim zor annemde öyle hem istiyoruz hem korkuyoruz
Çünkü bunaldim dediğin gibi davranabilsem buraya niye yazayım superim zaten der geçerimBenim hosuma gidip gitmemesiyle ilgisi yok bunun. Hosuma gitmese yorum dahi yazmazdm zaten.
Ama biraz kendine gel, fazla arabesk takılıyosun. Ölüyorumnefes alamıyorum, sonra küfür etmeler sinirlenmeler.. fazla bi arabesque takılıyorsun.
Yahu ablan sana neden hava atmış olsun ki? Heyecanlanmıs tatile gidiyor diye onu anlatmış durmus ne var bunda. Bak bundan bile bir dert bi acı cıkarıyosun.
Biraz relax ol ya, evlenme ne olacak ? Senin degerin mi eksilecek kusurlu mu olacaksn? Sen kendj degerini bil, ve kendini gelistirmeye bak. Zaten senin kısmetin olan gelir seni bulur.
offfff aynı benHani diyorlar ya evlencegin kişi çıkarsa ağzına dilin tutulur ah keşke diyorum tutulsa da kurcalanmadan Yuvam olsa ben biraz öküz altında buzağı arayanlardanm isim zor annemde öyle hem istiyoruz hem korkuyoruz
Nerden buluyosun yaaaa kivrak zekana hastayimSen kaktusunle mesut ol beni dert etme diyeydin))
takma canım. benim de annemsiz ilk bayramım oldu. evli olmama rağmen bayramın tamamını babamın evinde geçirdim. 4 yıllık evliyim çocuğum olmuyor. nereye gitsem hamile veya çocuklu kadınlar gözümün önündeydi. can sıkıcı sorular da cabası. inşallah sen de evlenir eşinle tatil yaparsın. böyle şeyler için kendini üzüp yıpratma. çok canın sıkılırsa hafta sonu kendine bir plan yapıp annenle babanla günü birlik bir yerlere git.9 gündür ne ızdırap çekiyorum bir bilseniz zaten o kadar yalnızım ki herkes evli barkli geziyorben cogunda evde tek oturdum sonra ablamlar geldi bayramlaşmaya çıktık zorla götürdüler zaten herkes yaşın geçiyor evlenme diyor ben feci depresyona girdim rezil oldum her gittiğim yerde haftaya ablamlar tatile gitcekmis ailecek bütün hafta onları dinledim zaman günübirlik de olsa biryerlere giderdik bu sefer dediler ki nasolsa haftaya gitcez diye oturduk sürekli şimdi giderken de diyo ki annemle babama iyi bak o kadar kızdım ki hiç halimi sıkıntımı soran yok bastı gitti havasını atarak çok kötüyüm nefes alamıyorum
teyzem 41 yaşında evlendi 42 yaşında anne oldu. çocuğun olmaz diye birşey yok. tıp çok ilerledi.Yok mu bisey daha yasin geçiyor çocuğun olmaz geç kalirsan ablam da şey anlattı o beni çok üzdü bi bahçeye girmiş genç kız sonra kurumuş Güle kalmış senin de sonun öyle olur bak yaşlı ihtiyar birine kalırsın diyor
aynen. bu yüzden çok kişiyi sildim. 3 günlük dünyayı kendime zehir ettirmem.yakınlık derecesi ne olursa olsun bir insanın seni üzdüğünü hissedersen onunla arana mesafe koy. ablan demek ki çok da iyi yürekli bir insan değilmiş. o zaman az ötede dursun. o sana laf sokuyosa sen ona iki katı sok. bekarsın, en azından ev geçindirme derdin yok çocuk sorumluluğun yok, sen de bunun artılarından bahset laf arasında.
Ya anliyorum sizi. Benim ablam da bekar 32 yasinda. Ve biz bir yere gidince onu da goturuyoruz asla tek birakmiyorum evde. Ablam calisiyor ama vakti var. O da çok sıkılıyor son zamanlarda. Ablalarinizin bunu dusunmesi hesaba katmasi lazim kesinlikle hak veriyorum o yuzden size..
Ama tek cikabiliyorsaniz annenizle tek tatile çıkın. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?