İhanet değilmiş yaptığı...!

Kadinlara çicek, çikolata alirken niye kizi düşünmemiş? Yaptiği iğrençliklere kizini ortak etmesin.

Sana şimdi değer veriyor diye gururunu okşuyordur, ancak aldanma. Adam senin değil, düzenin peşinde. Sen olmazsan o tabaği kendisi kaldircak, o donu kendisi yikayacak. Evde bedava hizmetçi dururken niye yapsin dimi?

Bu adamla halen ayni evde kalman hata. Kizina daha zor, o gergin hava. Ailenin yanina gidip boşanma davasi açmak varken, niye bu adami çekiyorsun daha?

Ben boyle bisey yasasam en cok zoruma ne giderdi biliyo musunuz?o kadar fedakarlik yapayim ama o gitsin elin kadini diye ona cikolata gondersin,neymis mutsuzmus.sirf bunun icin bile affedemezdim onu.

1 firmadan haber geldi Pazartesi günü görüşmeye gideceğim inşallah mülakat Güzel geçer de işe alınırım ablama maddi destek olurum çocuğun okuluna götürüp getirsin diye bide ev tutarım işe alınayım şu anda ilk istediğim bu. Zaten 2 haftadır aynı sofrada aynı yatakta değilim. Gerçekten hazmedilmez bişey yaşadığım.

Ailemin yanına gitsem annem babam çalışıyor ev aldılar kredi ödüyorlar. Anneme işten çıkıp kızıma bakmayı okula hazırlamayı teklif edeceğim bende ona ev kredisi için destek olurum yada ablamdan böyle bir destek isterim 5 yaşında kızım anaokuluna yollarım. Pazartesi günü iş görüşmem olumlu olursa planım bu. İş aramaya devam ediyorum bı yandan da.

Ailen ayri şehirde değilmi? Niye annen işi biraksin? Çocuk 5 yaşinda, zaten çoktandir okullu olmasi gerekiyordu. Ailenin olduğu bölgede iş bul ve bir süre onlarda kal. Çocuk okula gitsin, sadec3 getir, götür işi olsun.

Sende parayi biriktirip, taşinip yanliz kalirsin zaman ile.

Ama ilginc, daha yeni iş başvurusu yapiyorsun, nasil hemen pazartesine çağiriliyorsun?

Bedel ödemesi lazım ne demek aldatmadım bal gibi aldatmış...

Allah’ım sen bu anneye gönlündeki tüm güzellikleri ver onun içindeki kırgınlığı gider kalbine ferahlık ver. Bugünden sonra gelecek her günü , bugünden kat kat güzel gelsin. O kadar güzel huzurlu günleri olsun ki bugünleri hatırlasa bile canı yanmasın umurunda olmayacak kadar mutlu olsun .

Erkekler beraber olmadığı veya görüşme niyeti olmadığı bir kadına çöp bile yollamaz....Tatlım kelimesi fazlasıyla yeterli zaten...5 yaşındaki çocuklar evdeki mutsuzlugu hisseder, gerek yok..Detayları okumadım ama karsıdaki kadın bekar bence, adamın amacı gönül eğlendirmek..bugün bunu affetsen yarın baskası olur

Ailem ayrı şehirde anaokuluna gidiyor şu anda kızım ama onların olduğu yere gidersem öğlen 13:00da evde olacak akşam ben işe girersem işten çıkana kadar birilerinin ilgilenmesi lazım. Yok 2 hafta önce başvuru yaptığım yer çağırdı diğerlerinden haber gelirmi bilmiyorum da.

Allah razı olsun ne güzel dualar ettiniz öyle. Okadar ağlıyorum ki kaç gündür Allah kimseye yaşatmasın böyle birşeyi. Elinizi ateşe değdirseniz eliniz yanar çekersiniz. Öyle o acıyla içim yanıyor aynı acıyla yanıyor. Hak etmedim bunları haketmedim

En tehlıkelıdı bu kabul etmemek

Ahh canım benim ya işte deveyi diken insanı.... Yaranır güçlü bir kadın olduğun için sana böyle yapıyor herşey önüne geliyor nede olsa bi şey dediğin yok istediğiniz yok az sorumluluk bol rahatlık diyim sana bazılarına batıyor işte fazla rahatlık

O kadınla konuştuğunu anlattığından bı kaç gün sonra araba çarptı ona tek ah etmedim oysa Allah'a havale ettim. Dedi zaten senin günahına girdim de başıma gelene bak diye.

Aynı evde küs kalamayan ben 2 hafta olacak yüzüne bakamıyorum. Kaç yılım var onda ya nasıl yapar böyle birşeyi. Allah gönlüme göre versin herşey yolunda gitsin sadece evladım yeter bana.

Biraz fınle kendını boşan demek ıstemıyorum .Boşan çok az kişiye dedım ben .Bu adamlar neden bole .Çocuk yapıp donra butun ılgın cocuklardayfı derler .Beynım almıyor benım .Almıcakta .

Eşiniz, sözde görüşmediği kadının çikolatayla moral bulacağını biliyor sözde görüşmwmiş yani..

Eşiniz olacak adam tam bir dalavereci ona güvenip burnunu kaf dağina çıkarmayın..

Aynı evde küs kalamayan ben 2 hafta olacak yüzüne bakamıyorum. Kaç yılım var onda ya nasıl yapar böyle birşeyi. Allah gönlüme göre versin herşey yolunda gitsin sadece evladım yeter bana.
Peki hatasını anladı mı sence gönlünü almaya çalışıyor mu hatasına devam ediyor mu bence kocana sahip çık kimse için değmez hemen affetme ama komple elindende kaçırma bak erkekler kadınlar kadar ince düşünmez unutma olur m

aman ne büyük ceza vermişsin
sen yapsaydın o da eminim böyle küsmecilik oynardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…