Ihanet mi aşk mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldatmanın seviyeleri varsa bu en kötü seviye bence. Hatta iğrenç bir şey sevgilisi varken geneleve giden bir adamdan midem bulanır benim. Bir de sağlık boyutu var.

Geneleve giden insan kaldı mı ya? Ayy hemen aranda münasebet varsa koş doktora git hastalık bile bulaştırır pis herif. Ögg anında soğurdum.

Tabii ki hatta umarim kondom kullanmamistir cunku turk insani paylasimcidir butun cinsel hastaliklari sevgiyle de kucaklardim ben olsam...
Okudugum kitapta ayni kondomu yikayip yikayip kullanan bir insaat iscisi vardi hatta arkadaslarindan biri onu ödünc vermesini istiyordu aklima o geldi.

İhanet mi aşk mı ne alaka? Ay ben dokundurmuyorum sonuçta erkek canı ister dersen düşer bayılırım şuraya kolonyalarımızı hazırlayalım. 😂
başlığa bakacak olursak bence o modda :KK53: kolonyaları hazırlayın kızlar birde bize 2 tane kollarımızı ovuşturacak gönüllü hanım lazım lütfen

başlığa bakacak olursak bence o modda :KK53: kolonyaları hazırlayın kızlar birde bize 2 tane kollarımızı ovuşturacak gönüllü hanım lazım lütfen

Evet kıyamıyo sevgilisine ama kendi uckuru için para veriyor üstüne ayyy ihanet sayılır mı diyen var şaka gibi.. Eskiden bir tanıdığım aman bana bulaşmasın da diyordu bianda ne diceğimi şaşırdım kızın manukyanlığına mı yanayım herifin varosluğuna mı?
Midem asitlerim zıpladı. 😂

Ögh 🤢🤢🤢🤢 hastalık falan bulaşma ihtimalini düşün anam ne barışması ne affetmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X