- 27 Şubat 2023
- 577
- 554
- 33
- Konu Sahibi Diamond0505
Aldatmanın seviyeleri varsa bu en kötü seviye bence. Hatta iğrenç bir şey sevgilisi varken geneleve giden bir adamdan midem bulanır benim. Bir de sağlık boyutu var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudugum kitapta ayni kondomu yikayip yikayip kullanan bir insaat iscisi vardi hatta arkadaslarindan biri onu ödünc vermesini istiyordu aklima o geldi.Tabii ki hatta umarim kondom kullanmamistir cunku turk insani paylasimcidir butun cinsel hastaliklari sevgiyle de kucaklardim ben olsam...
Cok parlak bi fikir konu sahibi elden ele sevgilisine iletsinOkudugum kitapta ayni kondomu yikayip yikayip kullanan bir insaat iscisi vardi hatta arkadaslarindan biri onu ödünc vermesini istiyordu aklima o geldi.
başlığa bakacak olursak bence o moddaİhanet mi aşk mı ne alaka? Ay ben dokundurmuyorum sonuçta erkek canı ister dersen düşer bayılırım şuraya kolonyalarımızı hazırlayalım.![]()
başlığa bakacak olursak bence o moddakolonyaları hazırlayın kızlar birde bize 2 tane kollarımızı ovuşturacak gönüllü hanım lazım lütfen
Doktordan randevu alırım hastalık kapmışmıyım diye bakarımAşık olduğum adam beni genel ev kadınıyla aldattı. Siz olsanız affeder misiniz?
Sormanız hata bence inşallah böyle biriyle cinsel birliktelik yaşamadiniz inşallah yasadiysaniz hemen bir test verin benceAşık olduğum adam beni genel ev kadınıyla aldattı. Siz olsanız affeder misiniz?