- 22 Kasım 2010
- 11.212
- 19.918
- 498
- Konu Sahibi Diamond0505
Genelev mi kaldı ya 70lerde miyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşık olduğum adam beni genel ev kadınıyla aldattı. Siz olsanız affeder misiniz?
Aşık olduğum adam beni genel ev kadınıyla aldattı. Siz olsanız affeder misiniz?
Keşke domestoslasaydıOkudugum kitapta ayni kondomu yikayip yikayip kullanan bir insaat iscisi vardi hatta arkadaslarindan biri onu ödünc vermesini istiyordu aklima o geldi.
HayırlısıAşık olduğum adam beni genel ev kadınıyla aldattı. Siz olsanız affeder misiniz?
Evet affederimAşık olduğum adam beni genel ev kadınıyla aldattı. Siz olsanız affeder misiniz?
Hangi kitap oOkudugum kitapta ayni kondomu yikayip yikayip kullanan bir insaat iscisi vardi hatta arkadaslarindan biri onu ödünc vermesini istiyordu aklima o geldi.
DadHangi kitap o
Affederim, bu da soru mu şimdi??? Bence zaten aldatma sayılmaz, genel ev kadını sonuçta...Aşık olduğum adam beni genel ev kadınıyla aldattı. Siz olsanız affeder misiniz?
Ask olsun ya, oldu mu şimdi? Bence sen bu adamı sakın kaçırma, bir senle bir hayat kadınları ile gül gibi geçinir gidersiniz.Moderatör lütfen yorumlara kapatır misiniz
Gonore nasıl bir hastalıktır ilk defa duydum?Sene 1977…
Hanımlar dikkat! Hpv makinası ayağınıza geldi. Herpes, aids, gonore, sarılık… hemen bulaştırılır, anında enfekte edilir.