- 3 Mayıs 2023
- 228
- 235
- 18
- Konu Sahibi Diamond0505
İğrençAşık olduğum adam beni genel ev kadınıyla aldattı. Siz olsanız affeder misiniz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğrençAşık olduğum adam beni genel ev kadınıyla aldattı. Siz olsanız affeder misiniz?
Konu başlığında "ihanet mi aşk mı" demişsiniz, ama mesaj bu.Aşık olduğum adam beni genel ev kadınıyla aldattı. Siz olsanız affeder misiniz?
Ayyy bana da çok nostaljik geldi konu. Genelev ne ya?Geneleve giden adam ne ya? Konu başlığı zaten absürt.
affedince gene yapacak hem sen şuan böyle diyorsun ama sevgi dediğin şey,Aşık olduğum adam beni genel ev kadınıyla aldattı. Siz olsanız affeder misiniz?
İhanet var sa aşk yoktur. Nasıl unutabilirsin? Sürekli aklına gelecek bir zaman sonra onun yüzüne baktığın zaman sürekli aklında olacak. Ne aşkı Allah aşkına sen gerçekten aşık isen de o adam aşık değil ki o adımı atarken senden çoktan vazgeçmiş. Bırak gitsin. Emin ol seni gerçekten sevecek el üstünde tutacak ve sana meğer aşk buymuş dedirtecek adam gibi adamlar çıkar karşına. Vazgeçmekten korkma daha iyisi her zaman seni bekliyorAşık olduğum adam beni genel ev kadınıyla aldattı. Siz olsanız affeder misiniz?
HayırAşık olduğum adam beni genel ev kadınıyla aldattı. Siz olsanız affeder misiniz?
Aşık olduğum adam beni genel ev kadınıyla aldattı. Siz olsanız affeder misiniz?
asla. bir kez yapan birdaha yapar.
Konunuz yorumlara kapatıldı, yalnız “Moderatör lütfen yorumlara kapatır mısınız” yazınca biz bu yazıyı göremiyoruz zira konuları tek tek okumaya vaktimiz yok, konunuzun kapatılmasını istediğinizde konudaki herhangi bir yorumun altındaki şikayet et butonuna basar konunun kapatılmasını istiyorum yazıp göndermelisiniz.Moderatör lütfen yorumlara kapatır misiniz