- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
Hemi Dallas taydı ben de de kafa yok.Ceyar yalan rüzgarında değildi dallastaydı yav ( eyvah yine yaşım çıktı ortaya)
Konuya ne yorum yapacağımı bilemedim. Herif fena pişman olmuş gibi duruyor ama affedildikten sonra nasıl olsa affediyor diye de düşünebilir sanki.
Bu süreçte ben kürtaj oldum, kürtaj olurken onu yanımda istemedim kızgın olduğum için ama yine de ondan hastaneye gelmesini beklerdim, gelmedi! Gerekçesi : Korktum daha çok üzülmenden ya da beni kovmandan 'dı. .
Aldatmış üstüne bir de ağlamış pess! Aldatmanın açıklaması, bahanesi olamaz. Ona açıklama fırsatı bile vermemeliydiniz bence.
Unutmaya çalışın ve önünüze bakın derim.
Keşke sadece ağlamakla kalsaydı, sürekli inkar etmeye devam edip, ayrılıp barışmalarımızdan birinde beni aldattığı o kızın da olduğu bir whatsapp grubuna girmiş. Ben o grubu terk etmiştim. ( Kızdan ve gruptaki bir erkek üyeden *grup totalde zaten 3 kişi, bizimki, beni aldattığı kız ve başka bir erkek vatandaş* de feci nefret etmeme, onların bana zarar verecek şeyler yapmasına, söylemesine rağmen. ) Bunu öğrendiğimde de, sen beni terk etmiştin, umursamazsın sandım, girdim whatsapp grubuna dedi.Ha kızla o olaydan sonra yüz yüze gelmemiş ama, onu öğrendim. ( O da olsaydı cinnet getirirdim herhalde.) Whatsapp grubu krizinden sonra da
ağlamaya, yalvarmaya, biz iyileşelim diye ne gerekiyorsa yapmaya hazırım demeye de devam etti.
( Gerekirse doktora, gerekiyorsa hacıya hocaya bile gelirim, yeter ki iyileşelim dedi hep.
) Sürekli bir bu ne perhiz, lahana turşusu olayları yani. Whatsapp grubu olayından sonra bende durum daha da kötüye gitti, onda da yememe, içmeme, uyumama, sürekli ağlama, sürekli kabus görme vs. halleri.
Ağlamadığı bir gün olmadı aylardır ama görüşmediğimiz zamandan bu yana düşünüyorum da ağlasın, üzülsün, hake etti diyorum olanları hatırladıkça.
Keşke sadece ağlamakla kalsaydı, sürekli inkar etmeye devam edip, ayrılıp barışmalarımızdan birinde beni aldattığı o kızın da olduğu bir whatsapp grubuna yeniden girmiş. Ben o grubu terk etmiştim. ( Kızdan ve gruptaki bir erkek üyeden *grup totalde zaten 3 kişi, bizimki, beni aldattığı kız ve başka bir erkek vatandaş* de feci nefret etmeme, onların bana zarar verecek şeyler yapmasına, söylemesine rağmen. ) Bunu öğrendiğimde de, sen beni terk etmiştin, umursamazsın sandım, girdim whatsapp grubuna dedi.Ha kızla o olaydan sonra yüz yüze gelmemiş ama, onu öğrendim. ( O da olsaydı cinnet getirirdim herhalde.) Whatsapp grubu krizinden sonra da
ağlamaya, yalvarmaya, biz iyileşelim diye ne gerekiyorsa yapmaya hazırım demeye de devam etti.
( Gerekirse doktora, gerekiyorsa hacıya hocaya bile gelirim, yeter ki iyileşelim dedi hep.
) Sürekli bir bu ne perhiz, lahana turşusu olayları yani. Whatsapp grubu olayından sonra bende durum daha da kötüye gitti, onda da yememe, içmeme, uyumama, sürekli ağlama, sürekli kabus görme vs. halleri.
Ağlamadığı bir gün olmadı aylardır ama görüşmediğimiz zamandan bu yana düşünüyorum da ağlasın, üzülsün, hake etti diyorum olanları hatırladıkça.
Siz zaten bu durum sonrasında ayrılıp barışmışsınız bu durumda doğru mu anladım? Adam beni terketmiştin, umursamazsın sanmıştım diyor, hey gidi hey sonra gelip hacı hoca falanAdam yolunu bulmuş :)
Peki sizin ısrarla devam etme sebebiniz evlenince değişir düşünceniz mi?
Keşke sadece ağlamakla kalsaydı, sürekli inkar etmeye devam edip, ayrılıp barışmalarımızdan birinde beni aldattığı o kızın da olduğu bir whatsapp grubuna yeniden girmiş. Ben o grubu terk etmiştim. ( Kızdan ve gruptaki bir erkek üyeden *grup totalde zaten 3 kişi, bizimki, beni aldattığı kız ve başka bir erkek vatandaş* de feci nefret etmeme, onların bana zarar verecek şeyler yapmasına, söylemesine rağmen. ) Bunu öğrendiğimde de, sen beni terk etmiştin, umursamazsın sandım, girdim whatsapp grubuna dedi.Ha kızla o olaydan sonra yüz yüze gelmemiş ama, onu öğrendim. ( O da olsaydı cinnet getirirdim herhalde.) Whatsapp grubu krizinden sonra da
Sayın Kazen, ne dramatik haller var değil mi? :)Pardon sorumu geri aldım ...
Sayın Kazen, ne dramatik haller var değil mi? :)
Sorumu geri almıyorum, fikirleri merak ediyorum çünkü. Ben de aslında gitmemeyi, affetmemeyi düşünüyorum zaten ama hala içimde sevgi kırıntıları var ya, hah işte onlar... Aahh onlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?