İhanet ve Sonrası

Bazı şeyler kurgu mu bu yaşanılanlar gerçek mi diye düşünmeden edemiyor insan.

Cidden barışmayı düşünmeniz bile garip. Acaba nızın olması bile saçma.
Bence bir bebek aldırmak kolay bir olay değil, psikolojiniz sağlam değildir şu an.

İlişkinizin en fifty shades of grey zamanında aldatılabiliyorsanız ilerde hamile kalınca evi temizleyip yorgun düştükten sonra ne olmasını bekliyorsunuz??

Çok geçmiş olsun canım sana daha çok üzüldüm inan ki , elleri kırılsın inşallah utanmazın ! Nasıl yani görüntülü birşeyler yaşamış ne demek anlamadım o nasıl oluyor ?

Geri dönmemeyi yoğun olarak düşündüğüm bir süreçteyim ama inkar etmiyorum; şu an depresyondayım ve kafam da çok karışık.
Yüreğim bir mengeye sıkıştırılmış gibi...
Bakalım, yarın terapi seansım var, doktorum da uygun görürse( onu da tanıyor çünkü, biraz daha vakit geçmesini önerebilir) beyefendiye beni beklememesi yönünde bilgi vermeyi düşünüyorum, konuyu da o sebeple açtım, fikir edinmek için.
Bir sonraki mesajda alkol sorunu var mı demişsiniz ya : Hayır, yok.

yahu dünyada erkek mi yok ne bu haller bi toparlanın yahu hadi o vicdan azabı çekiyor size ne oluyor onun yaptığı bi hatadan dolayı neden kendinizi paralıyorsunuz sizin bi yanlışınız olmamış daha düzgün ilişkileri hak ediyorsunuz gözünüz kapanmış sizin

Acısı hiç gecmez

Bu konuda bir erkek görüşüne ihtiyaç vardı, sağolsun Kazen bunu yaptı yazdıklarıyla.
Bence sadece 1 kezlik affedin.
Ama bu arada psikoterapiye birlikte devam edin. Zaten terapi sürecinde de gerçek ve sağlıklı isteğinizin ne olduğuna kendiniz karar vermiş olacaksınız. Ayrıca terapi sürecinde, bu kişinin düşüncelerini, ne kadar samimi ve güvenilir olduğunu daha doğru değerlendirebilme şansı yakalayacaksınız.
Çünkü belli ki, bu adamı bir kalemde silip atamamanızın nedenleri var. Bu nedenleri de ancak terapi sırasında görüp açığa çıkartabilirsiniz.
Bir de şunu düşünün; hiç birimiz masum değiliz (her konuda olabilir bu) ve gelecek, herkes için belirsizdir.

Hazır ayrılma gücün varken ayrıl. İkinci turu dönersen işler fena çirkinleşiyor ve genelde bu defa sen terkediliyorsun. Bi de gurur kırılması eklenir üstüne aman ha geri dönme ben vaktiyle bu hatayı yaptım ağır pişman oldum

Gerçekten sevseydiniz ondan olan bebeğe kıymazdınız.
Kabullenemediğiniz şey o kadını tercih etmesi olmuş.

Yaşadığın öyle bir acı ki , bu psikolojideyken kesip atmanı ben beklemiyorım açıkcası. Berbat ikilemler duygusal iniş çıkışlar, o kadar zor ki aynı süreçten geçmiş biri olarak diyorum bunu. Yani insanların ne dediğinin pek önemi kalmıyor canım. Bu konuşanlara da bakma kendş başlarına geldi mi bambaşka olurlar. Ben o ilişkiyi bitirmiştin üstelik uzuuuunn süreli bir ilişki ve tek ilişkimdi. Biri ölmüş gibi bir acı çektim çünkü ona dönmeyeceğimi biliyordum yani kendime yediremeyeceğimi. Ama çok zor bi süreç oldu iletişimi aniden kesemedim o acıyla. Sonra içimde ki herşey öldü. O yüzden sana öyle bi sarılmak yanında olmak istedim ki..

Lütfen mutlu olucağın şekilde davran.

Bir de şunu düşünün; hiç birimiz masum değiliz (her konuda olabilir bu) ve gelecek, herkes için belirsizdir.

Burada gece fenerle zıpkın avına girmiş biri denizdeyken bağırdım kıyıya geldi. Dedim utanmıyor musun gece gece fenerle denize giriyorsun ? (büyük suçtur zıpkın ve fenerle gece avı)

sanki siz hiç hata yapmadınız ?

Adamın bu sözüne cevap veremedim ;

Gerçi zıpkında bana doğrultulmuştu : )

Sizin bu cümlenizde onun gibi oldu.

Sanki hepimiz sütten çıkmış ak kaşığız.....

Hem aldatıp hem sizi en zor zamanda tek başınıza bırakan bir adam! Bu adami bırakın kendiniz için bırakın

Bazı hataların telafisi yoktur benim için. Aldatmak da onlardan biri. Sonrasında deli gibi pişman olunsa da, akıllanıp bir daha asla yapılmayacak olunsa da ne çıkar? Yapmışsın, b.k etmişsin aradaki aşkın, sevginin, sevecenliğin o iki kişiye ait sıcaklığını. Onun yerine kalp kırıklığı, acısı koymuşsun. İradenin, aklının o kadar da saygı duyulacak bir tarafı olmadığını göstermişsin. Nasıl toparlanacak, eskisi gibi nasıl olacak tekrar? Bir hafıza kaybı yaşanmadığı sürece, etkisi geçer mi yediği haltın? Bana göre geçmez. Başıma hiç gelmedi, Allah yaşatmasın ama başıma gelirse, kapımda yatsa, üstüne ayaklarımı siler geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…